mandag 15. februar 2010

Trivelig konsert-ettermiddag i Stadsbygd!

For et band som Nidaros som ikke så altfor ofte er utenfor byen og konserterer, følte vi nesten at vi var på en liten korpstur, der vi satt på ferga kl 1420 fra Flakk til Rørvik, på selveste fastelavnssøndag/morsdag/Valentinsdagen! Det ble flittig handlet kaffe, mat, vafler, brus, pølse m/brød.... her gjaldt det å få det meste ut av turen.
Vel framme i Stadsbygd samfunnshus, var det en time til konsert, og vi hadde god tid til egenoppvarming og evt mer kaffe og kaker/mat.
Kl 16 presis startet Trønderbrazz, korpset med psykisk utviklingshemmede musikanter fra Dalgård skole, med sin avdeling. De serverte oss glad musikk med artig koreografi, tydelig at dette er en populær aktivitet og viktig for musikantene!
Stadsbygd skolekorps var neste korps, og med sin dirigent Stian Rødskjær spilte de stykker bl.a. fra sitt program på Trøndersk Mesterskap for to uker siden. Det samme gjorde arrangørkorpset, Rissa og Stadsbygd musikkorps under sin dirigent Svein Buan.
Etter litt rigging var vi klar for vår avdeling som inneholdt underholdende, kjent og mindre kjent musikk, og vår solist denne gang var Marita Gading på trombone.
Publikum likte tydeligvis vårt bidrag til konserten, og litt over kl 1800 var vi på vei til fergeturen tilbake.
En trivelig konsert, tusen takk til arrangøren for at vi fikk komme å spille!

Bilder fra turen kan du se på vår Facebook-side, og bli gjerne tilhenger, du også!