torsdag 29. april 2010

1. mai-frokost med taler og musikk.


For 3. gang deltok vi med en gruppe på Ila-beboernes eget 1. mai-arrangement i Ilen menighetshus. Her ble det taler ved ingen ringere enn utenriksminister Jonas Gahr Støre og fylkesordfører Tore Sandvik, avsynging av tradisjonelle arbeidersanger og Internasjonalen, og det hele ble avrundet med frokost sponset av lokale kjøpmenn. Vi synes det er stas å få være med på dette arrangementet i "vårt eget" hus.

tirsdag 20. april 2010

Vel gjennomført opptakshelg!

Foto: Yngve

17. og 18. april hadde vi satt av til CD-opptak, og det ble ei helg helt utenom det vanlige. Med 6-7 spilletimer 2 dager etter hverandre, ble dette en suksess ikke bare musikalsk, men også sosialt og for et topp motivert og fullt fokusert Nidaros Brass Band.
Takket være dirigent Geir sin planmessige og faste gjennomføring, opptaksansvarlig Åsgeir Grong sine klare instrukser og profesjonelle erfaring, medlemmenes forberedelser og fulle konsentrasjon, og ikke miinst alles gode humør, ble dette ei helg vi kommer til å se tilbake på med stor glede. Dette var tvers igjennom hyggelig og artig!
Nå har vi fått "tapet" 16 musikkstykker fra vårt repertoar i løpet av våre 7 år, og etter noe etterarbeid med lyd, layout og produksjon, håper vi å ha det ferdige produktet klart i løpet av mai.
Følg med for oppdateringer her og på Facebook og Twitter.