mandag 30. august 2010

Sesongen er igang!

Med deltakelse på Frelsesarméens sommerfest torsdag 26.8., sparket vi høstsesongen igang. Vi stilte med en gruppe på 13, og bidro med musikk fra vår egen "Nidaros"-CD ( marsjen Nidaros, Vitae Lux, Valse og Trondhjemsnatt), i tillegg til arméens eget repertoar. Ingrid spilte "The Reason" nydelig, og med "The Red Shield" til slutt var vi garantert suksess og ekstranummer! Tusen takk for rosende ord og til alle som kjøpte CD-en vår, som nå også ligger ute for salg i Frelsesarméens lokaler.
Neste konsert blir Brasstreffet på Lerflaten gård. På sida "Konserter" kan du lese mer om høstens aktiviteter.

Nidaros Brass Band framstår også denne høsten med sin stabile besetning i alle rekker, noe vi er umåtelig fornøyd med! Ingen tvil om at stabilitet bidrar til godt musikalsk og sosialt miljø, en betydningsfull fritidsaktivitet, og ikke minst vellykkede konserter og arrangementer.

Ønsker medlemmer og publikum velkommen til ny og spennende sesong med Nidaros Brass Band!

torsdag 12. august 2010

Vår egen CD "NIDAROS" er sluppet!


Vi fikk den best tenkelige ramme rundt CD-slippet, onsdag 11. august. Hjemme hos Hanne og Tor på Byåsen, var det høytidelig avduking av produktet, avspilling fra retro stereoanlegg i partytelt, grilling, koselig gjensyn med medmusikanter og feiring av principal Ingrids 30-årsdag som i anledningen fikk årets første Nidaros Awards. Prisen fikk hun velfortjent som "Årets kornettist og jubilant 2010"!
Alt dette foregikk i løpet av 2 timer, på årets fineste sommerkveld.

Vi må si oss fornøyd med CD-en som i musikalsk innhold oppsummerer noe av det vi har gjort i løpet av våre 7 1/2 år. For oss er den et synlig bevis på at det som starta som en idé på tampen av 2002, har vist seg å bli en viktig sosial og musikalsk fritidsbeskjeftigelse for alle i Nidaros Brass Band.

Vi synes det er veldig hyggelig om du har lyst til å høre NBB på CD i tillegg til "live".

"NIDAROS" kan du kjøpe slik:
- ved å ta kontakt med et Nidaros-medlem nær deg, alle har CD for salg
- bestill pr epost: cd@nidarosbrass.com
- Jaco Musikk

God fornøyelse!

tirsdag 3. august 2010

CD-slipp 11. august!

Da er alt klappet og klart for at resultatet av CD-innspillinga vi gjorde i vår, skal komme oss selv og vårt publikum til del. Selv om selve innspillinga ble gjort på ei helg, har det vært en nøye prosess med etterarbeid og utforming av tekstmateriale.
Onsdag 11. august, på selveste 30-års-dagen til principal Ingrid!, blir CD-en presentert for medlemmene med familie og venner, og ellers de som har lyst til å skaffe seg et eksemplar på selve slipp-dagen, på grillparty hos Hanne og Tor. Partytelt er anskaffet, og et par griller fyres opp for den som ønsker.
Det er veldig hyggelig å gjøre litt stas på vårt eget produkt på denne måten, så vi håper mange dukker opp. Det blir avspilling av CD og selvfølgelig salg. For 150 kroner får du godt og vel 76 minutter variert brassmusikk, omtrent så mye som det er mulig å putte på en CD.
Vi håper vårt publikum og våre fans har lyst til å høre oss på CD, og selvfølgelig være med å støtte Nidaros Brass Band.

Bestill CD'en på cd@nidarosbrass.com

Velkommen til CD-slipp i Oskar Braatensv. 29 på Byåsen, 11. august kl 18-20!