mandag 30. mai 2011

Turné kick-off ble en stor suksess!

Søndagens "Nidaros Brass Band on Tour" konsert på Royal Garden, ga oss virkelig den helt gode følelsen vi trenger 3 dager før vi forlater Trondheim! Dette ble virkelig en kveld fylt av god musikk fra et band som kanskje aldri har spilt bedre, gode solister, en super-inspirerende dirigent og tubaist, fresk korsang, og ikke minst et entusiastisk publikum som ved flere anledninger høylydt viste sin begeistring. En bedre kick-off før turnestart kunne vi ikke ha fått.

Litt dramatikk ble det likevel på lørdagskvelden, da vi fikk beskjed om at vår konsertvert Marvin Wiseth dessverre ble forhindret i å stille. Iherdig jobbing fra flere hold, ga oss en alldeles super erstatning, nemlig Super-Nils (Kent Ranum), som parodierte Nils Arne Eggen på en fortreffelig måte. Her ble det trukket paralleller mellom fotball og musikk på en humoristisk måte. Dette ble m.a.o. en annerledes konsertkveld enn planlagt, men du verden, så gøy! Og publikum storkoste seg.

Takk til alle involverte som var med og gjøre denne kvelden til en minneverdig opplevelse!


Stor aktivitet i mai og fram til turnéstart.

Det er også på sin plass å si noen ord om gruppespillinger som er gjennomført i mai.
1. mai deltok vi også i år med ei gruppe på frokostmøtet til Ila Velforening i Ila aktivitetshus. Arbeidersanger ble avspilt og sunget og hovedtaler var selveste ordfører Rita Ottervik. Fullt hus og masse god mat til alle.

21. mai stilte vi med god, gammeldags 10-piece-gruppe på Bibliotekets kulturfestival. Været var bra og et halvtimes program underholdt store og små på Peter Egges plass.

29. mai var det igjen klart for Iladagenes utegudstjeneste, som av værmessige årsaker denne gang ble inne på Ila aktivitetshus. Salmer, liturgi, preludium og postludium var vår jobb og både prest og kantor var strålende fornøyd med gruppa på 8 musikere.

1. juni stiller vi på cruisebåtkaia på Brattøra for å gjennomføre det første av i alt 6 spilleoppdrag i løpet av sommeren. Tidspunkter ser du her.