mandag 6. juni 2011

On tour, dag 4

Hjemreisedagen (5.6.) starta grytidlig for eller fleste, avreise 0630 fra hotellet. Men 7 stk av oss hadde hjemreise mandag kveld eller tirsdag, og vi fikk med oss flott parade og konsert av 8 frelsesarmé staff bands ved Buckingham Palace. Og etter det kom regnet i bøtter og spann! Da var Chandos pub ved Trafalgar square god å ty til.
Takk til alle for fantastisk tur og konsertopplevelser.
Kommer tilbake med fyldigere referat og bilder både her og på Facebook.

søndag 5. juni 2011

On tour, dag 3

(4.6.) For en dag! Londondag, med sightseeing for 14 av oss og shopping for resten. Så var det avgårde for øving med Cobham Band og konsert i St. John Church i West Byfleet. En fantastisk avslutning på konsertturnéen! Og stor stas at selveste Bill Geldard var tilstede. Etter konserten fish & chips og lager i kirka og trivelig samvær med Cobham Band. Til hotellet med buss og lystig avfrasering i hotellbaren. Hjemreise tidlig i morra, noen av oss nyter et par dager til. Uforglemmelig!


lørdag 4. juni 2011

On tour, dag 2

(3.6.) Dette ble en innholdsrik dag. Vi tok avskjed med Trevor og Edna på hotellet før avreise kl 0930. Kjørte gjennom vakre Cotswolds til Bourton i et strålende sommervær. Stoler og slakverkutstyr sto klart takket være Andy's far. Vi spilte en konsert på 75 min og publikum var fornøyd. Det tok lang tid pga endeløs kø før vi kom til Woking hvor hotellet vårt var. Etter en rask innsjekk, bar det avgårde til konsertsted. Vi var på plass 20 min før konsertstart, så det ble nesten rett på. En times konsert med oss, så Friary Guildford. Det ble en flott kveld, avsluttet med indisk middag og lystig stemning. God natt.



fredag 3. juni 2011

On Tour, dag 1

(2.6.) Alt har vært full klaff i dag. Avreise fra Værnes i dag tidlig, ankomst Gatwick, buss til Kettering. Sjekka inn på hotellet litt etter oppsatt tid, men tok det fint inn og var raskt på plass til prøve før konserten. Fikk servert mat og Paul Austin fra Rosehill Instruments stilte med stand. Div. utstyr ble handlet, og Laila kjøpte ny kornett. Kjempekonsert for et lydhørt publikum, retur til hotellet og mat og drikke på restaurant like ved. Vi har tatt kvelden etter en super start på turnéen. Gleder oss til i morra!

onsdag 1. juni 2011

"Nidaros Brass Band on Tour 2011" - snart et faktum!

Da er vi så klar som vi kan bli for turné. "Pre-tour" konserten sist søndag ble det aller beste avspark, nå er forhåpentligvis kofferter fulle av instrument og noter, dresser og sko, skjerf og slips....og alt som må være med.
Gode forberedelser er gjort i forkant av alle 4 konserter. Plakater, flyers, pressemeldinger, weboppdateringer osv er sendt og personlig overlevert til Kettering, Bourton-on-the-Water, Guildford og West Byfleet. Vi har hatt gode kontakter og god hjelp fra flere hold, og vet vi kommer til vel organiserte konsertsteder.

Håper å få tid til å oppdatere denne sida underveis og kanskje legge ut noen bilder, så følg med!

Her kan du lese mer om turnéen, stedene vi skal besøke og opplegget.