mandag 6. februar 2012

Fantastisk opplevelse med "Never again" i Olavshallen!


Foto: Adressa
Det ble en helt spesiell avslutning på Trønders Mesterskap i Olavshallen søndag 5. februar. Etter at nærmere 50 korps hadde deltatt i konkurransen gjennom hele dagen, var det kl 1900 klart for festkonsert med Malvik musikkorps, premieutdeling og urframføring av "Never again". Salen var fylt til randen av korpsmedlemmer, foreldre og inviterte gjester. Jan Magne Førde's komposisjon til minne om Utøya-ofrene ble mektig framført av Byåsen skolemusikkorps og Nidaros Brass Band, og applausen ville ingen ende ta etter siste akkord!
Dette var en helt fantastisk opplevelse for oss alle, og et sterkt musikalsk minne som vil være med oss for alltid.
Adresseavisa har laget en fin presentasjon av musikkstykket, ledsaget av bilder fra innøvinga.
Her kan du høre "Never again" av Jan Magne Førde.

onsdag 1. februar 2012

Never again....

Årets første konsertoppdrag nærmer seg, med vår deltagelse på Festkonserten for Trøndersk Mesterskap 2012. På konserten som finner sted i Olavshallen søndag 5. februar kl 1900, vil det bli en konsertavdeling med Malvik musikkorps, utdeling av priser og premier, og urframføring av "Never again".
Verket er skrevet av Jan Magne Førde på bestilling fra Hanne og Tor Ødegaard, som mistet sin sønn, Håkon, i terrorangrepet på Utøya 22. juli. På NMF sine hjemmesider kan du i intervjuet med Jan Magne Førde lese mer om "Never again" og CD-en som er innspilt.
Håkon var medlem i Byåsen skolemusikkorps, som vil stå for framføringa sammen med Nidaros Brass Band. Prosjektet er støttet av bl.a. Håkons minnefond.
Det er en stor ære for Nidaros Brass Band å få være med på å framføre "Never again" til minne om alle Utøya-ofrene, og Håkon spesielt. Dette blir en spesiell start på vårsesongen for oss.

Billetter til konserten (gjelder også som billett for konkurransen), kan kjøpes i billettluka i Olavshallen eller på www.billettservice.no.

"Never again" på CD vil bli mulig å kjøpe i Olavshallen etter konserten.