onsdag 27. juni 2012

God sommer!

På Turistskipskaia, Trondheim Havn, 27.6.12

Selv om vårsesongen ble avsluttet på Nordre 2. juni, er vi fremdeles i full vigør som mindre grupper. Vi er midt inne i en serie spilleoppdrag for Trondheim Havn, hvor vi hilser cruisebåtturister velkommen til Trondheim med muntre messingtonere en halvtimes tid. Gode tilbakemeldinger og avfotografering i stor stil gir en god følelse, selv om sommerværet til nå har latt vente på seg. Cruiseskipene er av varierende størrelse og med et antall passasjerer som varierer fra vel 100 til 1500.
I skrivende stund gjenstår 2 spilleoppdrag før vi tar en måneds ferie. I starten av august stiller vi  friske og raske med ei gruppe til bryllup i Selbustrand kirke. Vi skal bidra med musikk til inn- og utgang, salmer og som akkompagnement til solosang.

I høstsesongen kommer vi sterkt tilbake med hele brassbandet og skal gjøre vårt aller beste for å gi vårt publikum like gode konsertopplevelser som alltid. Vi går inn i vår 10 års jubileumssesong og lover flere godbiter etterhvert! Følg med!

Nidaros Brass Band takker publikum for all støtte, positive tilbakemeldinger, bidrag til våre fotoalbum osv, og ønsker alle en riktig GOD SOMMER!

søndag 3. juni 2012

Fin våravslutning på Nordre.


Lørdag 2. juni deltok vi på Musikkfest Trondheim med konsert på Nordre. Arrangementet foregikk på flere arenaer og presenterte et allsidig utvalg av aktører, og med stor variasjon i innhold. Vi spilte vår konsert kl 1230, og etter et forferdelig vær på formiddagen da vi trodde hele konserten regnet bort, kom sola fram og alt ble bare helt fantastisk! Vi hadde kun 20 minutter til rådighet, men disse utnyttet vi godt. Med god respons fra publikum, ble konserten en fin avslutning på vårsesongen.
Se flere bilder fra konserten på vår Facebookside.

Selv om sesongen nå avsluttet på Nordre for oss som fullt brassband, fortsetter vi gjennom sommeren med grupper som er engasjert for cruisebåtspillinger og bryllup.