fredag 9. august 2024

Ny høstsesong - nye konserter!

 

Etter tidenes vårsesong og korteste sommerferie, starter vi friskt på igjen med kick-off og øvelse 17. og 18. august. Vi har laget oss en fin tradisjon med å møtes til sosialt lag lørdag kveld før første øvelse i høstsesongen, det er trivelig å sparke i gang ny sesong på denne måten. Søndag 18. august starter vi opp for fullt, og som seg hør og bør med den samme faste besetningen som vi nå har vært i mange år. Norges mest stabile korps?


29. september er vi invitert av Vinne musikkorps til felles konsert i Vinne samfunnshus i Verdal. Det er selvsagt alltid gøy å bli invitert til å spille konsert sammen med andre, og spesielt fint er det å få komme til steder i Trøndelagsregionen hvor vi ikke har vært tidligere. Stor stas!

10. november er det igjen klart for årets spleis til Frelsesarmeens arbeid i Trondheim, nemlig Trondhjemsnatt. En god og viktig tradisjon vi alltid ser fram til å jobbe mot og få oppleve i Vår Frue kirke. Kammerkoret A Cappellissimo er med som tidligere og årets gjestesolist er tenoren Torstein Fosmo! Torstein er fra Hommelvik og har sitt virke stort sett i Trøndelag, hvor han med sin allsidighet flittig benyttes, bl.a. på Trøndelag Teater. Vi ønsker at Trondhjemsnatt skal bli en god konsertopplevelse for både publikum, sangere, solister og musikere, i den mørke årstida.


30. november stiller ei gruppe fra bandet med julemusikk og julesanger på Kulturtorget i Biblioteket. Og så er det sannelig advent!

14. desember er det igjen duket for "Jul i Nidaros", 2 julekonserter i Rådhussalen i Biblioteket. I år har vi valgt å presentere et solid knippe av våre egne flotte solister, som skal få skinne som julestjerner i den mest julete julemusikken en kan tenke seg!
Etter julekonsertene, avslutter vi høstsesongen med trivelig julebord, før vi tar juleferie til 5. januar.


Velkommen til våre konserter, vi lover gode opplevelser sammen med vår stødige musikalske leder i over 15 år, Geir Ulseth!