mandag 22. april 2013

Følelsen av å lykkes......

..... er i denne sammenhengen helt ubeskrivelig!

Etter å ha forberedt konserten Domen i godt over 1 år m.h.t. sted, gjestesolister, program, arbeid overfor presse etc, sitter vi nå igjen med en deilig følelse.
Konsertforestillinga ble bedre enn vi på forhånd hadde forestilt oss. Det er en god oppdagelse og en fin erfaring å ta med seg videre. Det er jo ikke gitt at man med aktører som hver for seg er fantastiske utøvere, klarer å skape en helhet i en og samme konsert. Vi føler vi klarte å gi publikum en magisk opplevelse, og det er vi glade og stolte over.

Konserten starta forsiktig med Steinar Leirviks betraktninger rundt Domen som kirkebygg og samlingssted for byens befolkning gjennom 1000 år. Siri Nordli Leirvik fylte deretter kirkerommet med sin usedvanlig klokkeklare stemme i Kilden, en religiøs folketone etter Ragnar Vigedal.

Vi hadde valgt å gi konserten tittelen Domen etter Jan Magne Førdes egen komposisjon med samme navn, et stykke han selv nydelig framført på flygelhorn. Jan Magne er godt kjent i både jazz- og korpsmiljøet ikke bare i Trondheim, men også nasjonalt og internasjonalt. Det var fantastisk å samarbeide med Jan Magne også i Ejala og Friaren, og spesielt fin ble fremføringa av hans komposisjon Never again for et så stort publikum. Stykket ble laget etter tragedien på Utøya 22.7.11, etter oppdrag fra Håkons Minnefond. Konsertens versjon ble spesialskrevet til Nidaros Brass Band for denne anledningen.


Hovedverket på konserten var Eric Balls Resurgam (I shall rise again), et av de aller mest sentrale verker innen brassbandlitteraturen. Stykket passet utmerket i Nidarosdomens rom og vi følte vi fikk formidlet alle stremninger denne særdeles gripende musikken.

Eneste solist fra egne rekker, var solohornist Tor Ødegaard som framførte Paul Lovatt-Cooper's An untold story på en så vakker og elegant måte som bare Tor kan gjøre det. Musisering og innlevelse helt i toppklasse!


Nidarosdomens Guttekor opptrådde i sin egen storstue, og det var svært spesielt for oss å få arbeide sammen med dirigent Bjørn Moe og guttekoret fram mot konserten. De bidro med a cappella sang og vi framførte Panis angelicus (Franck) og Jesu, joy of man's desiring (Bach) i fellesskap.
Den store finalen for guttekoret og brassbandet var Sir Hubert Parry's I was glad (1902), som i Philip Wilby's krevende spesialarrangement, virkelig lot både kor og messing fylle alle kriker og kroker i kirka!
Konsertforestillingen Domen med sin musikk, solister, guttekor, regi og lyssetting ga både et entusiastisk publikum og oss en opplevelse helt utenom det vanlige, og har gitt oss mer enn nok musikalsk energi til å fortsette i minst 10 år til!

Tusen takk til alle som bidro til at kvelden ble en stor suksess, inkludert Adresseavisen som ga konserten god omtale både før og etter. Det liker vi!



53 kommentarer:

  1. Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold til Anderson i årevis, brøt han med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har for ham, Jeg ba ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg Postet stavekassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville være greit før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, kastet han staver og overraskende i den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg lovet at noen jeg kjenner som har et problem med forholdet, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham til den eneste virkelige og kraftige stavekassen som hjalp meg med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com Du kan sende en e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

    1) Kjærlighetsformål
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmisse
    4) Ekteskapsstaver
    5) Binding Stave.
    6) Breakup Spells
    7) Banish en fortid Lover
    8.) Du vil bli markedsført på kontoret din / Lotteri stave
    9) vil tilfredsstille din elsker
    Ta kontakt med denne flotte mannen hvis du har noe problem for en varig løsning
    Gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

    SvarSlett
  2. MÅ LESE:

    Hei alle, jeg heter Sara, jeg vil si en stor takk til den store dr. Ogundele for å bringe tilbake min lykke til meg. Jeg så hans kontakt på nettet av en annen dame som han hjalp før. Jeg vet ikke hvordan jeg skal uttrykke det han har gjort for meg fordi han har gjort mer enn bra for meg, fordi han brakte tilbake min kjæreste til meg, ikke bare min elsker, men nå min mann etter at han brøt sammen med meg i 6 år. Jeg setter stor pris på den store hjelpen han har gitt meg, og jeg tror jeg er den mest lykkeligste kvinnen her på jorden. Er glad for å få mannen min tilbake igjen, alt han gjorde for meg var bare om 24 timer, en kraftig mann, han tok tilbake mannen min som dro i 6 år på bare 24 timer, takk Sir. Jeg har inngått en avtale med ham om å dele sitt gode arbeid online og til og med på radiostasjonen. Hvis du vil takke Dr Ogundele for meg, eller du trenger hans hjelp, har Dr Ogundele muligheten til å løse noen form for problem, du kan nå Han via e-post: ogundeletempleofsolution@gmail.com. For direkte samtaler og Viber Chat: +27638836445.

    SvarSlett
  3. Hva en flott og inspirerende historie! Jeg var gift i syv år uten barn, på grunn av dette begynte mannen min å begynne å fungere underlig, komme hjem i det siste og ikke tilbringe tid med meg lenger, og han skilt meg. Så jeg ble veldig trist og tapt i livet fordi legen min fortalte meg at det ikke er noen måte for meg å bli gravid, dette gjør livet virkelig elendig for meg. inntil jeg kom over en venn som fortalte meg om DR ODION fra Internett, hvordan han har hjulpet mange kvinner med slike lignende problemer som jeg går gjennom så jeg kontaktet ham på: (drodion60@yandex.com) og forklarte ham . han fortalte meg alt hva han skulle gi før han kunne kaste en gjenforenet stave for å få tilbake mannen min som jeg gjorde, og han sendte en kraftig bønn som jeg måtte si om midnatt mens han kastet kjærlighetsspellet. Det var et mirakel, 24 timer senere kom min eneste ektemann tilbake til meg og beklager alt han har gjort og fortalte meg at han er fullt klar til å støtte meg i noe jeg vil ha, jeg ringer raskt DR ODION og fortalte ham hva som var fortsetter i det øyeblikket, og han forberedte også og sendte meg en urtemedisin som han sa at det vil kurere alle uønskede sykdommer eller infeksjoner som har stoppet meg fra å tenke og deretter instruert meg på hvordan du bruker den før du møter med mannen min. Se etter at du brukte denne urter og rot, noen uker senere begynte jeg å føle graviditetstegn over meg, virkelig jeg var gravid, jeg fødte bare en baby gutt den 1 i denne måneden. Jeg løfter for å la hele verden vite om DR ODION for å redde forholdet mitt og for å gi meg barn, kan jeg stolt ringe min egen i dag. For enhver kvinne som synes det umulig, er det en mulighet for deg å smile og bringe lykke til familien din, ta kontakt med DR ODION via e-post på: (drodion60@yandex.com). eller WhatsApp ham via +2349060503921 Faktisk er han en Gud sendt for å bringe tilbake tapte elskere og gi deg lykke ...

    SvarSlett
  4. Hva en flott og inspirerende historie! Jeg var gift i syv år uten barn, på grunn av dette begynte mannen min å begynne å fungere underlig, komme hjem i det siste og ikke tilbringe tid med meg lenger, og han skilt meg. Så jeg ble veldig trist og tapt i livet fordi legen min fortalte meg at det ikke er noen måte for meg å bli gravid, dette gjør livet virkelig elendig for meg. inntil jeg kom over en venn som fortalte meg om DR ODION fra Internett, hvordan han har hjulpet mange kvinner med slike lignende problemer som jeg går gjennom så jeg kontaktet ham på: (drodion60@yandex.com) og forklarte ham . han fortalte meg alt hva han skulle gi før han kunne kaste en gjenforenet stave for å få tilbake mannen min som jeg gjorde, og han sendte en kraftig bønn som jeg måtte si om midnatt mens han kastet kjærlighetsspellet. Det var et mirakel, 24 timer senere kom min eneste ektemann tilbake til meg og beklager alt han har gjort og fortalte meg at han er fullt klar til å støtte meg i noe jeg vil ha, jeg ringer raskt DR ODION og fortalte ham hva som var fortsetter i det øyeblikket, og han forberedte også og sendte meg en urtemedisin som han sa at det vil kurere alle uønskede sykdommer eller infeksjoner som har stoppet meg fra å tenke og deretter instruert meg på hvordan du bruker den før du møter med mannen min. Se etter at du brukte denne urter og rot, noen uker senere begynte jeg å føle graviditetstegn over meg, virkelig jeg var gravid, jeg fødte bare en baby gutt den 1 i denne måneden. Jeg løfter for å la hele verden vite om DR ODION for å redde forholdet mitt og for å gi meg barn, kan jeg stolt ringe min egen i dag. For enhver kvinne som synes det umulig, er det en mulighet for deg å smile og bringe lykke til familien din, ta kontakt med DR ODION via e-post på: (drodion60@yandex.com). eller WhatsApp ham via +2349060503921 Faktisk er han en Gud sendt for å bringe tilbake tapte elskere og gi deg lykke ...

    SvarSlett

  5. je me nomme corine âgée de 32 ans j'habite dans le 59139 wattignies . J'étais en relation avec mon homme il y a de cela 4 ans et tout allait bien entre nous deux puis à cause d'une autre femme il s'est séparé de moi depuis plus de 5 mois . J'avais pris par tout les moyens pour essayer de le récupéré mais hélas ! je n'ai fais que gaspiller mes sous.Mais par la grâce de dieu l'une de mes amies avait eut ce genre de problème et dont elle a eut satisfaction par le biais d'un ... nommé ishaou au premier abord lorsqu'elle m'avait parlé de ce puissant je croyais que c’était encore rien que des gaspillages et pour cela j'avais des doutes et ne savais m'engager ou pas. Mais au fur des jours vu ma situation elle insiste a ce que j'aille faire au moins la connaissance de ce puissant en question et c'est comme cela que je suis heureuse aujourd'hui en vous parlant.c'est à dire mon homme en question était revenu en une durée de 7jours tout en s'excusant et jusqu'à aujourd'hui et me suggéré a ce qu'on se marie le plus tot possible.je ne me plein même pas et nous nous aimons plus d'avantage. La bonne nouvelle est que actuellement je suis même enceinte de 2 mois. Sincèrement je n'arrive pas a y Croire a mes yeux qu'il existe encore des personnes aussi terrible , sérieux et honnête dans ce monde, et il me la ramené, c'est un miracle. Je ne sais pas de quelle magie il est doté mais tout s'est fait en moins d'une semaines.(pour tous vos petit problème de rupture amoureuses ou de divorce ,maladie ,la chance , les problèmes liés a votre personnes d'une manière, les maux de ventre, problème d'enfants, problème de blocage, attirance clientèle, problème du travail ou d'une autres) Vous pouvez le contacter sur: son adresse émail : maitreishaou@hotmail.com ou appelé le directement sur whatsapp numéro téléphone 00229 97 03 76 69 son site internet: www.grand-maitre-ishaou-13.webself.net

    SvarSlett
  6. Good day, I have to share my testimony to the world because i don’t know who it might be helpful to, I know my comment is not related to the discussion here but i only want to use this opportunity to share the testimony to friends here too, My name is Mrs Helene am 35 years old i got married at the age of 27 i have only one child and i was living happily .After one year of my marriage my husband behavior became so strange and i don’t really understand what was going on, he packed out of the house to another woman i love him so much that i never dream’s of losing him, i try my possible best to make sure that my husband get back to me but all to no avail, i cry and cry seeking for help, i discussed it with my best friend Alicia and she promise to help me. She told me of a man called Dr. Fayosa she told me he is a very great man and a real man that can be trusted and there is nothing concerning love issues he cannot solve and she told me how he has help countless number of people in restoring their relationship,

    I was really convince, I quickly contacted his email address at Fayosasolusionhome@gmail.com, I explain all my problem to him, he told me that i should not worry that all my problems will be solved immediately, He told me what to do to get my husband back and i did, he said after 3days my husband will come back to me and start begging and it really happen as he said, i was very surprise, this is so amazing, To God be the glory our relationship is now very tight and we both live happily again, If you having similar problem, Email: Fayosasolusionhome@gmail.com or directly on whats-app +2348151918774

    SvarSlett
  7. Jeg har kommet tilbake med eks-kjæresten min ved hjelp av dr. AJAYI, den beste stavekasteren online, og jeg anbefaler dr. AJAYI på det sterkeste til alle som trenger hjelp. Jeg vil vitne om hvordan jeg fikk kjæresten min tilbake etter at han slo meg sammen, vi har vært sammen i 4 år, nylig fant jeg ut at kjæresten min hadde en affære med en annen jente, da jeg konfronterte ham, førte det til krangel og han til slutt brøt opp med meg, jeg prøvde alt jeg kunne for å få ham tilbake, men helt til ingen nytte før jeg så et innlegg i et forholdforum om en stavebeslag som hjelper folk å få tilbake sin tapte kjærlighet gjennom kjærlighetsformular, til å begynne med tvilte jeg på det men bestemte meg for å prøve, da jeg kontaktet denne stavebeslageren via e-posten hans, og han fortalte hva jeg skulle gjøre, og jeg gjorde det. Så gjorde han en kjærlighetsformulering for meg. 48 timer senere ringte kjæresten min meg og fortalte at han savner meg så mye, Så fantastisk !! Så det var hvordan han kom tilbake samme dag, med mye kjærlighet og glede, og han ba om unnskyldning for feilen sin og for smertene han forårsaket meg. Så fra den dagen var forholdet vårt nå sterkere enn hvordan det var før, takket være Dr. AJAYI. Han er så mektig, og jeg bestemte meg for å dele historien min på Internett at dr. AJAYI ekte og kraftig stavebeslag som jeg alltid vil be om å leve lenge for å hjelpe barna hans i trøbbel, hvis du er her og du trenger Ex tilbake eller mannen din flyttet til en annen kvinne, ikke gråt lenger, ta kontakt med dette kraftige stavehjulet nå. Her er kontakten hans: Send ham på e-post til: Drajayi1990@gmail.com Du kan skrive Whatsapp ELLER viber-nummer: + 2347084887094, TAKK TIL Dr AJAYI .

    SvarSlett
  8. Greetings to every one that is reading this testimony. I have been rejected by my wife after three (3) years of marriage just because another Man had a spell on her and she left me and the kid to suffer. one day when i was reading through the web, i saw a post on how this spell caster Dr Azuka have help a man to get back her wife and i gave him a reply to his email (dr.azukasolutionhome@gmail.com) and he told me that a man had a spell on my wife and he told me that he will help me and after 24 hours  that i will have my wife back. i believed him and today i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. because i am now happy with my wife. Thanks for helping me Dr Azuka..or add him up on whats-app +44 7520 636249

    SvarSlett
  9. Dette er mitt vitnesbyrd om det gode arbeidet til sjef Eli Mark som hjelper meg .... Jeg er Ann Earnis fra Nord-Carolina USA. ved hjelp av dette stavebeslag, mannen min som utelatt meg i løpet av de siste tre årene, kom tilbake, til slutt møtte jeg denne mannen på et bloggsted som var postet av en av kundene for å få hjelp, jeg forklarte alt for ham og han fortalte meg om en stavebeslag som han visste om, og han ga meg whatsapp for å skrive til stavebeslag for å fortelle ham om mine problemer. På bare 2 uker kom mannen min tilbake til meg. Jeg vil bare si takk til denne sannferdige og oppriktige stavekasteren, sir alt du fortalte meg har skjedd og takk sir. Vær så snill, jeg vil fortelle alle som leter etter en løsning på deres problem, om å snakke med dette stavebeslag, han er ekte, han er mektig, og uansett hva stavekasteren forteller er hva som vil skje, fordi alt det som stavebeslageren fortalte meg kom å sende. Du kan kontakte ham på: whatsapp + 2349015088017, e-post: markmonroy869@gmail.com

    SvarSlett
  10. Dette er mitt vitnesbyrd om det gode arbeidet til sjef Eli Mark som hjelper meg .... Jeg er Ann Earnis fra Nord-Carolina USA. ved hjelp av dette stavebeslag, mannen min som utelatt meg i løpet av de siste tre årene, kom tilbake, til slutt møtte jeg denne mannen på et bloggsted som var postet av en av kundene for å få hjelp, jeg forklarte alt for ham og han fortalte meg om en stavebeslag som han visste om, og han ga meg whatsapp for å skrive til stavebeslag for å fortelle ham om mine problemer. På bare 2 uker kom mannen min tilbake til meg. Jeg vil bare si takk til denne sannferdige og oppriktige stavekasteren, sir alt du fortalte meg har skjedd og takk sir. Vær så snill, jeg vil fortelle alle som leter etter en løsning på deres problem, om å snakke med dette stavebeslag, han er ekte, han er mektig, og uansett hva stavekasteren forteller er hva som vil skje, fordi alt det som stavebeslageren fortalte meg kom å sende. Du kan kontakte ham på: whatsapp + 2349015088017, e-post: markmonroy869@gmail.com

    SvarSlett
  11. Jeg vil takke Chubygreat for din hjelp. Min kone forlot meg for noen måneder tilbake, og jeg trengte henne i mitt liv fordi jeg elsker henne så mye. Jeg tok kontakt med chubygreat da jeg leste om ham på Google, hvordan han returnerer kjærligheten. Han ga meg forsikring og fortalte meg at han vil trenge ting som jeg leverte, og i løpet av de neste to dagene etter å ha kastet trylleformelen, kom kona tilbake til meg. Takk chubygreat. Du kan kontakte ham med følgende detaljer. Chubygreat@gmail.com eller Whatsapp 2348165965904

    SvarSlett
  12. Mitt navn er Sylvia Bjorn fra Oslo Norge, bor i USA i Massachusetts, jeg vil være vitne til alle forummålgruppene hvordan forholdet mitt ble gjenopprettet av Pastor Momphas stormakt etter tre måneders ensomhet, ringte min ekskjæreste meg etter min kontakt med Pastor Mompha at han vil ha oss sammen igjen og starte et godt hjem. Nå er vi lykkelig sammen igjen som elskere. Alt takk til pastor Mompha som laget en kjærlighetsformel for meg for at ekskjæresten min skulle komme hjem. Jeg vil fortsette å dele dette til folk som også trenger hjelp, se dette for hans fantastiske hjelp. Du kan kontakte ham via e-post: chiefpriestmompha@gmail.com eller whatsapp ham på +62-852-7546-3810

    SvarSlett
  13. Går du gjennom en smertefull samlivsbrudd eller skilsmisse? Få eksen din tilbake raskt og hold dem permanent. ”Dr.KAYODE er en ekte og ekte kjærlighetsformann. Han hentet min eksmann tilbake.
    Jeg er ketesha thomas og er fra Tx, USA .. Mannen min ble skilt fra meg for 4 måneder tilbake, og jeg har blitt fylt med anger for jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre for å endre problemer med mannen min. Jeg søkte etter hjelp på internett for hvordan jeg kunne få hjelp i ekteskapet mitt, og jeg oppdaget gode vitnesbyrd om doktor Kayode som har vært progressiv med magiene. Jeg kom i kontakt med ham og se, Dr. Kayode fortalte meg at han vil forberede en trylleformel for meg som vil bringe mannen min tilbake. Jeg var skeptisk, men hadde ikke noe annet valg enn å jobbe med ham. 11 timer etter ringte mannen min meg om at han kom hjem, og fra den dagen til dette øyeblikket har vi levd fredelig. Han er tilbake nå med så mye kjærlighet og omsorg. i dag er jeg glad for å fortelle dere alle at denne stavekontrollen har makten til å bringe elskere tilbake. Fordi jeg nå er fornøyd med mannen min, og den mest overraskende, er at kjærligheten vår er veldig sterk, hver dag er lykke og glede. og det er ingenting som å være sammen med mannen du elsker. Jeg vil anbefale Dr kayode på det sterkeste til alle der ute som trenger hjelp overhodet. Hvis du har noen problemer, kontakt Dr kayode, jeg gir deg 100% garanti for at han vil hjelpe deg !!. Her er kontakten hans, WhatsApp ham: (+2348105366020) ELLER E-post: (Kayodejoseph896@gmail.com) .....

    SvarSlett
  14. Hvordan jeg fikk mannen min tilbake. Mannen min som gikk fra meg for 2 år siden begynte å ringe meg og ville at vi skulle komme tilbake Dr Wale kjærlighetsformulering fikk mannen min til å forsone seg med meg. Da han kom tilbake, var han alt på meg kysset og gned på meg for å fortelle meg hvor mye han savnet meg og elsker meg, Dr Wale er spektakulær i å reparere forholdet! Hans arbeid er fantastisk, jeg er glad for å fortelle dere alle at denne stavekontrollen har makten til å bringe elskere tilbake. Fordi jeg nå er fornøyd med mannen min. Jeg anbefaler denne tjenesten på det sterkeste for de som har problemer med å prøve å gjenopprette forholdet. han er den virkelige avtalen. du kan nå Dr. Wale hans kontaktdetaljer sett nedenfor: drwalespellhome@gmail.com chatte live med ham på WhatsApp nå +2349015141346 eller Viber

    SvarSlett
  15. Jeg kom hit for å takke en flott mann..DR ALASHIRA Jeg kom på nettet for noen måneder siden .. avvist og samle i så mye kval. Jeg ble ydmyket ut av ekteskapshjemmet mitt etter 5 år fordi jeg ikke kunne føde en barn..Jeg levde helt isolert fordi jeg følte meg som det verste mennesket på jorden..min familie så på meg som en skam og jeg ble gjort til et objekt for hån..Jeg flyttet fra en kirke til en annen, sykehus til en annen løsning på problemet mitt, men vet hvordan ... en trofast dag..Jeg kom på nettet Jeg så en kvinne som delte et vitnesbyrd om hvordan DrALASHIRA hjalp henne med er problem..hvordan mannen hennes kom tilbake til henne..Jeg trodde aldri fordi jeg tror en slik ting ikke eksisterer .. Jeg så en annen kvinne igjen en annen god nyhet om Dr. ALASHIRA..Jeg engasjerte meg med ham..Jeg fortalte ham alt og han sa ja til å hjelpe meg..Jeg begynte å gjøre som han sa .. han ga meg 💯% gauratee at ting vil være i orden..og jeg ventet i bare 2 dager mannen min kom tilbake til sine hissenser og tigget meg å komme tilbake .. Dr. ALASHIRA restaurerte hjemmet mitt livet mitt det viktigste jeg er 4 måneder gravid ... kan navnet hans få ros for å ære meg med lykke ... vær så snill for mer informasjon om Dr. ALASHIRA e-post dralahalah@gmail.com ... telefon eller WhatsApp +2348115720823 ... vennligst bror a og søster .. kontakt ham han er flott .... takk ..

    SvarSlett
  16. Jeg kom hit for å takke en flott mann..DR ALASHIRA Jeg kom på nettet for noen måneder siden .. avvist og samle i så mye kval. Jeg ble ydmyket ut av ekteskapshjemmet mitt etter 5 år fordi jeg ikke kunne føde en barn..Jeg levde helt isolert fordi jeg følte meg som det verste mennesket på jorden..min familie så på meg som en skam og jeg ble gjort til et objekt for hån..Jeg flyttet fra en kirke til en annen, sykehus til en annen løsning på problemet mitt, men vet hvordan ... en trofast dag..Jeg kom på nettet Jeg så en kvinne som delte et vitnesbyrd om hvordan DrALASHIRA hjalp henne med er problem..hvordan mannen hennes kom tilbake til henne..Jeg trodde aldri fordi jeg tror en slik ting ikke eksisterer .. Jeg så en annen kvinne igjen en annen god nyhet om Dr. ALASHIRA..Jeg engasjerte meg med ham..Jeg fortalte ham alt og han sa ja til å hjelpe meg..Jeg begynte å gjøre som han sa .. han ga meg 💯% gauratee at ting vil være i orden..og jeg ventet i bare 2 dager mannen min kom tilbake til sine hissenser og tigget meg å komme tilbake .. Dr. ALASHIRA restaurerte hjemmet mitt livet mitt det viktigste jeg er 4 måneder gravid ... kan navnet hans få ros for å ære meg med lykke ... vær så snill for mer informasjon om Dr. ALASHIRA e-post dralahalah@gmail.com ... telefon eller WhatsApp +2348115720823 ... vennligst bror a og søster .. kontakt ham han er flott .... takk ..

    SvarSlett
  17. Hei, jeg heter HANNEBERT Jeg drar fra Slovakia. Jeg vil bare si en stor takk til Dr. ALASHIRA fordi han har gjort for meg, han tok tilbake den jeg elsker og bryr meg av hele mitt hjerte, en mann som forlot meg før nesten 6 år, med 2 barn, bestemte jeg meg bare for å sjekke noen tryllehjul, men alle sluttet å jukse på meg til jeg møtte dr ALASHIRA som fortalte meg at det hele var slutt. Inntil han fortalte meg at mannen min kommer tilbake om to dager, er jeg takknemlig i dag at mannen min er tilbake til meg og vi er lykkelige og han alltid vil være ved min side, vil jeg råde deg til ikke å falle i feil hender, men å kontakte Dr. ALASHIRA som er pålitelig og rett frem, vennligst kontakt oss via e-post dralahalah@gmail.comhva +2348115720823.
    Hvis du også trenger løsningen på problemet, kan du også kontakte ham.
    1) Hvis du vil ha eksen din tilbake.
    (2) kjærlighetsstaver
    (3) Du blir forfremmet på kontoret.
    (4) Du vil at kvinner / menn skal kjøre for deg.
    (5) Hvis du vil ha et barn.
    (6) Du vil være rik eller vinne et lotteri.
    (7) Du vil binde ektefellen din til å være din for alltid.
    (8) Hvis du trenger økonomisk støtte.
    (9) Hvis du ikke kan tilfredsstille partneren din.
    (10) for å avslutte skilsmissen.
    (11) hvis du vil skille deg ut fra mannen din.
    (12) hvis du ønsker at dine ønsker blir oppfylt.
    (13) Graviditet staver for å tenke babyen
    (14) Garanti at du vinner urolige søksmål og skilsmisse uansett scene
    (15) Stopp at ekteskapet eller forholdet ditt går i stykker.
    Igjen er e-postadressen dralahalah@gmail.com WhatsApp +2348115720823 .. Kontakt ham umiddelbart

    SvarSlett
    Svar
    1. da jeg fant chubygreat@gmail.com, trengte jeg sårt å få ekskjæresten tilbake. Han forlot meg for en annen kvinne. Det skjedde så fort, og jeg hadde ingen ord i den situasjonen. Han lastet meg etter 3 år uten forklaring. Jeg kontaktet chubygreat gikk gjennom whatsapp-detaljer, og jeg sa hva jeg trenger å gjøre før han kan hjelpe meg, og jeg gjorde det jeg sa, etter å ha gitt det han ønsket, kastet en kjærlighetsformulering som hjalp oss til å komme sammen. Kort tid etter at jeg hadde utført trollformelen, begynte vennen min å sende en SMS til meg igjen og følte meg forferdelig om det jeg nettopp hadde vært igjennom. Han sa at jeg var den viktigste personen i livet hans, og han vet det nå. Vi flyttet sammen, og han var åpen før jeg begynte å tilbringe mer tid med meg enn før. Helt siden chubygreat hjalp, var partneren min veldig stabil, lojal og nærmere meg enn før. Jeg anbefaler chubygreat alle som trenger hjelp. E-post: chubygreat@gmail.com Ring ham eller legg ham til WhatsApp via: 2348165965904

      Slett
  18. da jeg fant chubygreat@gmail.com, trengte jeg sårt å få ekskjæresten tilbake. Han forlot meg for en annen kvinne. Det skjedde så fort, og jeg hadde ingen ord i den situasjonen. Han lastet meg etter 3 år uten forklaring. Jeg kontaktet chubygreat gikk gjennom whatsapp-detaljer, og jeg sa hva jeg trenger å gjøre før han kan hjelpe meg, og jeg gjorde det jeg sa, etter å ha gitt det han ønsket, kastet en kjærlighetsformulering som hjalp oss til å komme sammen. Kort tid etter at jeg hadde utført trollformelen, begynte vennen min å sende en SMS til meg igjen og følte meg forferdelig om det jeg nettopp hadde vært igjennom. Han sa at jeg var den viktigste personen i livet hans, og han vet det nå. Vi flyttet sammen, og han var åpen før jeg begynte å tilbringe mer tid med meg enn før. Helt siden chubygreat hjalp, var partneren min veldig stabil, lojal og nærmere meg enn før. Jeg anbefaler chubygreat alle som trenger hjelp. E-post: chubygreat@gmail.com Ring ham eller legg ham til WhatsApp via: 2348165965904

    SvarSlett
  19. da jeg fant chubygreat@gmail.com, trengte jeg sårt å få ekskjæresten tilbake. Han forlot meg for en annen kvinne. Det skjedde så fort, og jeg hadde ingen ord i den situasjonen. Han lastet meg etter 3 år uten forklaring. Jeg kontaktet chubygreat gikk gjennom whatsapp-detaljer, og jeg sa hva jeg trenger å gjøre før han kan hjelpe meg, og jeg gjorde det jeg sa, etter å ha gitt det han ønsket, kastet en kjærlighetsformulering som hjalp oss til å komme sammen. Kort tid etter at jeg hadde utført trollformelen, begynte vennen min å sende en SMS til meg igjen og følte meg forferdelig om det jeg nettopp hadde vært igjennom. Han sa at jeg var den viktigste personen i livet hans, og han vet det nå. Vi flyttet sammen, og han var åpen før jeg begynte å tilbringe mer tid med meg enn før. Helt siden chubygreat hjalp, var partneren min veldig stabil, lojal og nærmere meg enn før. Jeg anbefaler chubygreat alle som trenger hjelp. E-post: chubygreat@gmail.com Ring ham eller legg ham til WhatsApp via: 2348165965904

    SvarSlett
  20. I dag er jeg så glad på grunn av det DR ISIKOLO har gjort med livet mitt. trylleformelen hans er så stor og rask, jeg har aldri sett en hjelpsom mann som han, han løste problemet mitt som jeg ikke forventet, jeg kom over ham på ansiktsbok folk snakket om hans flotte stavearbeid, jeg samlet hans kontakt og kontaktet ham svarte han umiddelbart og spurte om problemet mitt. Jeg forklarer ham med tårer. Han fortalte meg at jeg kontaktet ham. Jeg skulle ikke være bekymret for at mannen min kommer tilbake til meg så langt jeg fremdeles elsker ham, jeg var forbløffet. Umiddelbart spør jeg hva skal jeg gjøre for å få mannen min tilbake, han ga meg instruksjoner og ber om navnet og bildet som jeg umiddelbart følger og følger, han lover meg to dager, mannen min vil ringe meg til å tro om sitt arbeid, ærlig talt min mannen ringte, men jeg savner samtalene hans, jeg var så glad. Han lover meg at mannen min kommer hjem innen 48 timer, og jeg burde åpne min ildsted og jobbe med ham som jeg gjorde. I dag er familien min tilbake igjen ved hjelp av DR ISIKOLO, har hentet mannen min tilbake etter at han forlot meg for en annen kvinne i en annen tilstand, du vet hvordan det føles når du mister din elskede mann for en annen kvinne, du gjør noe for å få ham tilbake. i dag lover jeg å dele og fortelle verden om hans flotte arbeid fordi jeg er så glad i dag. Kontakt ham hvis du trenger hans hjelp også, ignorere hvis du ikke gjør det. Takk DR ISIKOLO ,, "KONTAKT Via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan også ringe ham eller Whatsapp ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  21. Jeg har nettopp fått min eksmann tilbake ved hjelp av DR ISIKOLO kjærlighetsstaver Eksperter. Mannen min forlot meg for en annen kvinne. Dette var bare 3 år av ekteskapet vårt. Det mest smertefulle er at jeg var gravid med den andre babyen vår. Jeg ville ha ham tilbake. Jeg gjorde alt innen rekkevidde for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham så sterkt tilbake på grunn av kjærligheten jeg hadde til ham, jeg ba ham om alt, jeg ga løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt for venninnen min, og hun foreslo at jeg heller skulle kontakte en stavekontroll som kunne hjelpe meg med å trylleformulere for å bringe ham tilbake, jeg hadde ikke noe valg enn å prøve det. Jeg sendte en beskjed til stavekontrollen som heter DR ISIKOLO, og han forsikret meg om at det ikke var noe problem, og at alt vil være i orden før 11 timer. Han kastet magi og overraskende 48 timer senere ringte mannen min meg. Jeg ble så overrasket, jeg svarte på samtalen, og alt han sa var at han var så lei for alt som hadde skjedd. Han ville at jeg skulle komme tilbake til ham. Han sa også at han elsket meg så høyt. Jeg var så glad og gikk til ham at det var slik vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. takk til DR ISIKOLO. hvis du er her og din elsker elsker deg, eller mannen din flyttet til en annen kvinne, ikke gråter lenger, kontakt DR ISIKOLO for å få hjelp nå .. Her er hans kontakt, e-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan også ringe ham eller Whatsapp ham på +2348133261196. hans direkte nettsted: https://isikololovetemple.com

    SvarSlett
  22. Jeg kan aldri takke deg nok DR.Ozalogbo for det fantastiske arbeidet du gjorde for meg og barna mine for å bringe mannen min tilbake. Jeg hadde alvorlige forholdsproblemer med mannen min, og han var ikke lenger forpliktet til meg og barna våre, da jeg spurte ham hva problemet var han fortalte meg at han har falt av kjærlighet til meg og ønsket en skilsmisse og jeg var så knust i hjertet, jeg gråt hele dagen og natten, det hadde resultert i at han flyttet ut til vennens leilighet. Alt ble verre fordi han ofte begynte å gå på barer og strippeklubber ofte med vennen sin, bli full og slippe ut. Han truer meg alltid på telefon når jeg ringer ham på grunn av alle dårlige råd som vennen hans har gitt ham. Jeg elsker ham virkelig, og vi hadde vært gift i 8 år, noe som ga oss en vakker datter og en sønn. Jeg hadde også tapt mye penger på terapeuter til jeg ble introdusert for DR.Ozalogbo av en venn som han hjalp til med å gifte seg med kjæresten til barndommen, dette ga meg total selvtillit og styrke til å få ham tilbake. Jeg gjorde alt DR.Ozalogbo ba meg om å gjøre, og jeg fulgte også alle instruksjonene som DR.Ozalogbo ga meg til min største overraskelse etter 48 timer, mannen min ringte meg og skyndte meg hjem med en brun ny bil for meg og barna våre .. ting bare forandret seg emosjonelt mellom oss, jeg var den lykkeligste kvinnen på jorden den dagen. mannen min har nå en god jobb og sluttet å drikke, og han sluttet å holde irrelevante venner. Det er et mirakel jeg aldri trodde var mulig fordi jeg hadde mistet alt håp til jeg fant DR. Ozalogbo ... kontakt ham i dag og få kjærligheten din tilbake, jeg kan forsikre deg .... kontakt ham på e-posten hans; ozalogboshrine@gmail.com eller WHATSAPP +2348162562991 ... Lykke til ...

    SvarSlett
  23. Jeg vil sette pris på Dr. WHITE for gjenopprettelsen av ekteskapet mitt med trylleformuleringen etter 1 års separasjon med min kone, ved hjelp av den store trylleformannen Dr.
    HVITT min kone kommer hjem, og nå er vi lykkelig sammen for godt, nok en gang takket være Dr. WHITE Han kurerer også alle slags sykdommer og som f.eks.
    1 ELSKESTAV
    2 VINN EX TILBAKE
    3 KVINNENS FRUKT
    4 KAMPANJE
    5 BESKYTTELSESSTAV
    6 FORRETNINGSSTAVING
    7 GOD JOBBSTAVING
    8 HIV-AIDS
    LOTTERY STAV og RETTSAK STAV Kontakt ham for din hjelp via:
    HVA SKJER:
    +17168691327.
    E-post: wightmagicmaster@gmail.com

    SvarSlett
  24. Hallo.
    Jeg er profeten Jeremia, en profetisk litteraturlege. Jeg er her for å informere deg om at du kan få alt du vil så lenge du tror. legg alle problemene dine i en kopp og gi meg beskjed. Min personlige e-post: (profeticharimastivism@gmail.com)
    Trenger du eksen din tilbake?
    vil du ha en kjærlighetsformulering
    Tapt kjærlighets staver, skilsmisse staver
    Ekteskapsformuleringer,
    Bindende spell,
    Slett tidligere elsker,
    Du vil bli forfremmet på kontoret ditt
    Lotteri staver,
    Penisforstørrelse,
    Graviditetsproblem,
    eller vil du ha penger?
    Trenger du en jobb og de gir deg stress?
    vil du reise og ha problemer?
    Vil du at mannen din eller kvinnen din skal adlyde deg?
    n Har du problemer med ekteskapet ditt?
    Er du syk og ønsker øyeblikkelig helbredelse?
    Er du fattig og vil at rikdom skal være rik og berømt?
    Er du veldig rik, og du vil kontrollere rikdommen?
    Bare gi meg beskjed om problemet ditt, og løse alle problemene dine bare hvis du tror.
    Takk.
    Profeten Jeremia
    Spritualist lege
    E-post: profeticharimastivism@gmail.com
    Raskt svar WhatsApp: +1405267 4572

    SvarSlett
  25. Hei alle sammen, jeg vil vitne om den store og kraftige trylleformidleren som heter DR WALE som brakte tilbake eksen min som forlot meg og forlovet seg med en annen jente. morgen og natt før du legger deg, men alt som stoppet uten noen god grunn. når som helst jeg ringer til ham, ropte han på meg og fortalte meg at han ikke ville ha noe med meg å gjøre lenger, jeg var så lei meg og forvirret at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre, så gikk jeg online for å søke om hvordan jeg skulle få tilbake min ex så fant jeg en artikkel der noen snakket om hvordan den store og mektige DR WALE hjalp henne, og hun la igjen WhatsApp-nummeret hans +2347054019402. Jeg tok det og kontaktet ham. Jeg fortalte ham problemet mitt, han bare smilte og ba meg om å slappe av, alt vil være OK, jeg gjorde alt han ba meg om å gjøre, og han forsikret meg om at etter 48 timer vil eksen min være tilbake, til min største overraskelse tre dager senere kom kjæresten min tilbake kneler og ber om at jeg skal ta imot ham tilbake nå, vi er så lykkelige sammen. DR WALE kan også hjelpe deg med å kontakte ham på WhatsApp / Viber: +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  26. Min uendelige ros går til denne dype sjarmøren som er verdt å etterligne. Takk doktor. Hei folkens, jeg heter Donna 38, jeg bor i San Francisco Bay i California. Mitt følelsesliv tok en stor vending og ble velsignet siden jeg ble henvist til ham av en familievenn som ble søster, smertene var så uutholdelige, det gjorde meg traumatisert fordi jeg hadde urolige netter som nesten gjorde meg elendig og tom i omtrent et år før operasjonen min med Dr. Egwali som hjalp meg med å gjenopplive det jeg trodde var borte, og det var slik det hele endte. Tro meg først, jeg var også vantro på grunn av mine forskjellige møter med en rekke trollmenn og nettsteder som var på vei til å bringe den herlige mannen min tilbake til meg. Jeg har alltid vært sterk, og jeg visste også at det måtte være et pålitelig sted å hjelpe min egen vill. veldig dårlig situasjon, så fant Kathy Dr.s artikkel, han var den ideelle mannen jeg en gang mistet og elsket for meg og barna mine. finn flaks!

    Viber / WhatsApp: +2348122948392
    E-post: dregwalispellbinder@gmail.com

    SvarSlett
  27. Mitt navn er Helena Leon Min mann og jeg har vært gift i over 10 år. Det var flere store kamper og smertefulle situasjoner i ekteskapet vårt, men vi så alltid ut til å komme sterkere ut på den andre siden. Ut av det blå satte mannen min en skilsmisseprat over meg, jeg var blind! Jeg så det ikke komme, jeg kjente ikke igjen skiltene. Han finner meg ikke lenger seksuelt attraktiv. Jeg kunne ikke la være å gråte hele tiden fordi jeg var ekstremt såret. Jeg var helt deprimert inntil jeg fant Dr ISIKOLO trylleformularen alle snakket om på nettet, og jeg kontaktet ham for en kjærlighetsgjenforening. Under samtalen vår forsikret han meg om at han kom til å bringe mannen min tilbake innen mindre enn 48 timer etter trolldommen hans. For meg virket det umulig. Du vil ikke tro at mannen min ringte umiddelbart etter 48 timer og ba meg om å glemme alt han sa om skilsmissen. Jeg ble helt overrasket! Det er så mye kjærlighet i familien min siden jeg brukte trolldommene hans. Han er fantastisk og trolldommene hans fungerer så fort. Nå elsker mannen min meg mye mer enn før. Du kan også kontakte ham hvis du har problemer med ekteskapet eller forholdet ditt. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan også WhatsApp ham på +2348133261196

    SvarSlett
  28. Dette er nettstedet jeg leste om DR ISIKOLO og kontaktet ham for å hjelpe meg med å få min ekskjæreste tilbake til å gifte seg med meg forrige måned, og jeg har kommet tilbake hit for å skrive om ham. DR ISIKOLO vil hjelpe deg med å løse problemet ditt uansett hva du går gjennom. Mitt navn er Alenka Egon fra USA. Det er veldig rart for meg å legge ut innlegg om en trolldomsleder fordi jeg aldri trodde jeg ville kunne si at jeg ble hjulpet av en trolldomsleder med å bringe min ekskjæreste tilbake til meg etter 3 år uten kontakt. Jeg leste om DR ISIKOLO fra andre nettsteder og kontaktet ham for å hjelpe meg, og på mindre enn 48 timer ringte min ekskjæreste meg og jeg var glad for at han ville komme tilbake til meg. Vi møttes på fredag og han fridde til meg. Det var den vakreste ringen. Vennligst alle her ute, kontakt DR ISIKOLO for å løse problemet ditt for deg og gjøre deg fornøyd med forholdet ditt som skader deg. Kjærlighet er den beste følelsen noen sinne har opplevd. Send ham e-post på: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp/Viber ham på: +2348133261196.

    SvarSlett
  29. DR ISIKOLO er rett og slett den beste trylleformularen og hjelperen. Mitt navn er Loreta Emilio, av respekt for deg og trolldommene dine må jeg gjøre dette vitnesbyrdet kjent for alle. Jeg har vært hos andre stavekontrollere uten å se noe resultat. Jeg skulle bare ønske jeg kom til deg tidligere, jeg fikk det beste fra deg. Eksmannen min var borte i et år, og jeg dro overalt og andre trylleformularer for å få hjelp, men ingen resultat før vennen min introduserte meg for DR ISIKOLO Etter at kjærlighetsformelen var ferdig, fikk jeg endelig telefoner fra ham etter 48 timer. Trolldommene hans gjorde underverker og mannen min er tilbake med full av kjærlighet. Det er et mirakel! Han kom plutselig tilbake med blomster som sa at jeg skulle tilgi ham, jeg ble virkelig overrasket og sjokkert da mannen min kneler ned og ber om tilgivelse og at jeg skulle akseptere ham tilbake. Nå er jeg en glad kvinne igjen. Tusen takk Dr Isikolo. Til alle som er på utkikk etter en ekte tryllekunstner bør kontakte DR ISIKOLO på e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også WhatsApp ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  30. Eksen min og jeg slo opp for noen måneder siden og jeg var gravid i seks måneder. Vi elsker begge hverandre og det var et sjokk for meg og det knuste hjertet mitt. Jeg prøvde å nå foreldrene hans og de fortalte meg at sønnen deres sa at han ikke elsker meg og ikke vil se meg og at de ikke vet hva som er galt. Jeg gråt og gråt hver dag fordi jeg elsket ham veldig høyt. Inntil jeg fødte og babyen var ett år gammel, kunne jeg ikke få kjærligheten tilbake. Igjen ble jeg forvirret. Jeg kontaktet DR ISIKOLO via WhatsApp, og han sa at han ville hjelpe meg og fortalte meg at en kvinne trollbandt mannen min og sa at han vil hjelpe meg med å bryte trolldommen, slik at mannen min kommer tilbake til meg og blir min etter 48 timer. Det var en stor overraskelse for meg at alt han sa gikk i oppfyllelse. Mannen min kom tilbake til meg umiddelbart og sa at jeg skulle tilgi ham. Jeg sender en veldig stor takk til denne mektige og ekte trollformleren. du må kontakte denne kraftige trollformleren! Han kan hjelpe deg. Han vil ikke skuffe deg, jeg gir deg 100% garanti for at han vil hjelpe deg, Her er kontakten hans:
    nettsted: https://isikololovetempel.com
    E-post: isikolosolutionhome@gmail.com
    Whatsapp ham på +2348133261196

    SvarSlett
  31. Jeg heter Veronika Boban, og jeg har nettopp fått tilbake eksmannen min ved hjelp av DR ISIKOLO-eksperter på kjærlighetsformler. Mannen min forlot meg for en annen kvinne, dette var bare 3 år av ekteskapet vårt. Det mest smertefulle er at jeg var gravid med vår andre baby. Jeg ville ha ham tilbake. Jeg gjorde alt innenfor min rekkevidde for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ønsket ham tilbake så sterkt på grunn av kjærligheten jeg hadde til ham, jeg tryglet ham med alt, jeg ga løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til venninnen min, og hun foreslo at jeg heller skulle kontakte en trylleformler som kunne hjelpe meg med å fortrylle for å bringe ham tilbake, jeg hadde ikke noe annet valg enn å prøve det. Jeg sendte en melding til trolldomslederen som heter DR ISIKOLO, og han forsikret meg om at det ikke var noe problem og at alt vil være i orden før 11 timer. Han kastet trolldommen og overraskende 48 timer senere ringte mannen min meg. Jeg ble så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei for alt som hadde skjedd at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham. Han sa også at han elsket meg så mye. Jeg ble så glad og dro til ham, det var slik vi begynte å leve lykkelig sammen igjen. takk til DR ISIKOLO. kontakt DR ISIKOLO for hjelp nå. Her hans kontakt, e-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan også ringe ham eller whatsappe ham på +2348133261196. hans direkte nettsted: https://isikololovetemple.com

    SvarSlett
  32. AUTENTISK KJÆRLIGHET STATVER VERKENE PÅ 48 TIMER
    Jeg er Denis Zvonimir OG jeg fikk tilbake kjæresten min ved hjelp av DR ISIKOLO Via WhatsApp: +2348133261196. Jeg så folk skrive vitnesbyrd om trolldommen de ble velsignet med, og av hvem vil jeg også si min. Det er også med disse vitnesbyrdene jeg møtte Dr Isikolo og kontaktet ham for å bringe eksen min Katrina tilbake til meg slik at vi kunne tilbringe ferien sammen, siden vi har brutt opp i noen måneder og hjertet mitt har ikke vært det samme. Jeg elsker denne kvinnen av hele mitt hjerte. Med hjelp fra doktor Isikolo kom eksen min tilbake til meg i løpet av 48 timer etter at jeg overholdt og gjorde det han krevde at jeg skulle gjøre. Kjærligheten og lykken ble gjenopprettet og hun elsker meg nå jo mer det er veldig ekte. Jeg ble også sjokkert og kunne ikke tro at det faktisk virket. Jeg vil fortelle deg å kontakte denne mannen hvis du ønsker å ha din kjære tilbake til deg med raske resultater på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp +2348133261196.

    SvarSlett
  33. DETTE ER IKKE EN SPIT. STOLER PÅ FLOTT DR ISIKOLO TIL Å HJELPE DEG MED DINE PROBLEMER.
    Mitt navn er Senna Rayan. Flott DR ISIKOLO er virkelig kraftig og vet hvordan han skal gjøre jobben sin perfekt. Hvis ikke for ham kunne jeg ikke forestille meg hva som ville ha skjedd. Eksmannen min tok alltid opp en krangel med meg og mishandlet meg alltid. Han begynte å oppføre seg rart og morsomt og forlot meg uten grunn for en annen dame. Jeg trodde alt håp var ute. Jeg søkte etter hjelp på internett og kom over DR ISIKOLO. Jeg så så mange vitnesbyrd om ham. Jeg var glad, og jeg kontaktet ham på e-posten hans og fortalte ham hva som foregikk. Han lo og forsikret meg om å roe meg ned at han vil hjelpe meg og at eksen min vil komme tilbake og trygle meg. Han gjorde arbeidet sitt og trollbandt for meg, og i løpet av 2 dager kom min eksmann og ba om unnskyldning akkurat som han fortalte meg. I dag bor vi begge sammen, og vi er enda mer forelsket enn hvordan vi pleide å være før han dro. Kontakt den store DR ISIKOLO for din egen hjelp. Du kan kontakte ham på e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også WhatsApp/Viber ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  34. Jeg er imponert over de gode gjerningene til DR ISIKOLO. Jeg har min eksmann tilbake. Jeg heter Veronica Adrian. Gud brukte virkelig denne mannen til å hjelpe min situasjon. Vær så snill, hør mine ord hvis du leter etter en trollformler som kan hjelpe deg, kontakt Dr Isikolo. Han er den beste trollformleren som hjelper deg i dag. For to år siden hadde jeg og mannen min en stor krangel som førte til at vi skilte oss. Det var et helvete for meg og gutten min at vi måtte flytte til en annen by. Jeg ble aleneforelder. Jeg møtte bare Dr ISIKOLO for ca. 2 uker siden, og da jeg fortalte ham om situasjonen min og han ba meg ikke bekymre meg for det. I løpet av to dager kom min eksmann tilbake til meg. Det skjedde en tirsdag morgen da jeg fikk en telefon hjemmefra (foreldrene mine) at han har lett etter meg. Alt skjedde fordi jeg fulgte prosessen og han gjenopprettet kjærligheten og lykken mellom og mannen min. Jeg er en veldig glad kvinne med alt som har skjedd i livet mitt. Hvis du ønsker å kontakte en tryllekunstner, møt Dr Isikolo og du vil bli overrasket over de fantastiske endringene i livet ditt. E-posten hans er: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsappe ham på +2348133261196. kontakt ham og han vil svare deg.

    SvarSlett
  35. Din belșugul inimii, gura vorbește. Numele meu este Valentino Emil. Fostul soț al soției mele a făcut o vrajă asupra soției mele și s-a întors la el. M-am simțit cu inima frântă pentru că nu știam cum să o recuperez. Am făcut tot ce am putut să o aduc înapoi cu prietenii ei apropiați, dar nimic nu a ieșit. Așa că, la locul meu de muncă, am încercat să caut ajutor online și am găsit diverși mărturii despre modul în care un doctor Isikolo a fost credincios și util cu vrăjile sale. Am încercat luând legătura cu el și i-am explicat problema mea. Doctorul Isikolo m-a ajutat cu o vrajă pentru mine care a adus-o înapoi pe soția mea în 48 de ore după ce l-am contactat și a fost într-adevăr un miracol. M-a asigurat că nimic nu ne poate despărți din nou și din acest an IANUARIE și până în acest moment, am fost plin de bucurie alături de soția mea. Contactați-l astăzi pentru orice fel de ajutor, El este gata să vă ajute. prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber lui pe: +2348133261196.

    SvarSlett
  36. Min mann og jeg har vært gift i ca 7 år nå. Vi var lykkelig gift med to barn. For 3 måneder siden begynte jeg å legge merke til en merkelig oppførsel fra ham, og noen uker senere fant jeg ut at mannen min ser noen. Han begynte å komme sent hjem fra jobb, han brydde seg nesten ikke om meg eller barna lenger, noen ganger går han ut og kommer ikke engang hjem på ca 2-3 dager. Jeg gjorde alt jeg kunne for å rette opp dette problemet, men til ingen nytte. Jeg ble veldig bekymret og trengte hjelp. Mens jeg surfet gjennom Internett en dag, kom jeg over et nettsted som foreslo at Dr Ilekhojie kan hjelpe til med å løse ekteskapelige problemer, gjenopprette ødelagte forhold og så videre. Så jeg følte at jeg burde prøve ham. Jeg tok kontakt med ham og han utførte et forsoningsritual for meg. To dager senere kom mannen min til meg og ba om unnskyldning for feilene han gjorde og lovet å aldri gjøre det igjen. Helt siden den gang har alt gått tilbake til det normale. Familien min og jeg bor lykkelig sammen igjen.. Alt takket være Dr Ilekhojie. Jeg foreslår at du kontakter ham. Han vil løse alle dine ekteskaps- eller forholdsproblemer. WhatsApp-nummer: +2348147400259 E-post; gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  37. Jeg har ikke så mye å si akkurat nå i stedet for å si takk til Dr Ilekhojie for å ha reddet meg og familien min fra fattigdom. Jeg elsker å spille i lotto, men å vinne stort er alltid problemet for meg. Jeg kommer aldri til å glemme dagen jeg kom i kontakt med Dr Ilekhojie, hvis lotteriformidling gjorde meg til en vinner av $880.000.000 tusen dollar bare ved å gi meg sikre vinnertall innen 3 dager for å spille i lotto etter at han forberedte lotterietsrollen for meg. Min økonomiske status har endret seg for godt, og jeg har begynt å leve drømmelivet mitt etter 5 år med lotto. Takk Dr Ilekhojie for jeg er veldig takknemlig for alt du har gjort for meg og familien min. Du kan ringe eller sende en melding til ham via WhatsApp med +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com for mer informasjon om Dr Ilekhojie

    SvarSlett
  38. Jeg deler dette vitnesbyrdet til partnere som lider i forholdet sitt fordi det finnes en varig løsning. Mannen min forlot meg og våre 3 barn for en annen kvinne i 2 år. Jeg prøvde å være sterk bare for barna mine, men jeg kunne ikke kontrollere smertene som plager hjertet mitt. Jeg ble såret og forvirret. Jeg trengte hjelp, så jeg undersøkte litt på internett og kom over et nettsted der jeg så at Dr Ilekhojie, en trolldomsleder, kan hjelpe til med å få elskere og skilte par tilbake. Jeg kontaktet ham og han gjorde en forsoningsform på våre vegne. Til min overraskelse kom mannen min hjem etter nøyaktig tre dager. Slik ble vi forlikt igjen og det var mye kjærlighet, glede og fred i familien. Du kan også kontakte Dr Ilekhojie, en kraftig trylleformler for løsninger. E-post (gethelp05@gmail.com) eller direkte på Whats-appen: +2348147400259

    SvarSlett
  39. Jeg er så glad for at mitt ødelagte ekteskap har blitt gjenopprettet. «Vi tok opp nylig, selv om det var vanskelig. Det har gått mer enn en måned nå, og alt føles som om det har gått tilbake til det normale. Han har begynt å behandle meg bedre, og det har vært en helbredelsesprosess for oss begge. Marerittet som hadde vart i nesten 3 år før vi slo opp er endelig over. Det er som om vi ble forelsket på nytt! Vi har begge lagt fortiden bak oss, og prøver å gå videre – og for første gang på lenge ser fremtiden mye lysere ut. Jeg kan ikke uttrykke med ord hvor takknemlig jeg er Dr Ilekhojie! Det er som om vi endelig har gjenoppdaget de tingene om hverandre som gjorde at vi ble forelsket i utgangspunktet. Takk Dr Ilekhojie for at du reddet mitt ødelagte ekteskap og tok mannen min tilbake til meg!". Hvis du har problemer i ekteskapet ditt, kontakt Dr Ilekhojie via: (gethelp05@gmail.com) eller ring/Whatsapp (+2348147400259)

    SvarSlett
  40. Jeg har spilt lotteri i veldig lang tid, og jeg har aldri vært heldig. Jeg møtte en venn som jeg klaget til om min manglende evne til å vinne en håndgripelig sum, og han introduserte meg for Dr Ilekhojie som hjalp ham med en lotteriformidling og han vant $200 000. Jeg kontaktet ham gjennom ham, og han forsikret meg om at jeg vil vinne stort når han utfører lotteri for meg. Han ba meg gi ham 48 timer for at han skulle få alt det som trengs for lotteriet mitt, så jeg ventet i 48 timer og han instruerte meg om å få en billett avhengig av hvor mye hjertet mitt velger. Jeg kjøpte en powerball-billett og ble millionær da trekningene kom. Nå har jeg nok penger til å starte virksomheten min etter at jeg nesten var hjemløs. Takk Dr Ilekhojie, jeg er takknemlig. Jeg forlater kontakten hans her for alle som trenger flaks for å vinne. Ring ham +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  41. Kjæresten min slo opp med meg for 1 år siden og vi sluttet helt å kommunisere, jeg savnet ham, men han nektet å ta meg tilbake etter å ha bedt ham så mange ganger. En dag undersøkte jeg relasjoner på internett da jeg så utallige vitnesbyrd fra mennesker som vitnet om Dr Ilekhojie. Så jeg kontaktet ham via WhatsApp: +2348147400259, jeg fortalte ham problemene mine og han lovet å hjelpe meg. Jeg fulgte instruksjonene hans og det var et sjokk for meg fordi 48 timer etter at Dr Ilekhojie utførte en forsoningsformel, ringte kjæresten min meg gråtende og ba meg om å tilgi ham. Han kom hjem og tryglet meg på kne om å akseptere ham tilbake. Dr Ilekhojie er ærlig og effektiv i sitt arbeid. Forsoningstrolldommen hans er aktiv og 100 % garantert. Kontakt ham via WhatsApp: +2348147400259 eller via e-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  42. Denne store mektige åndelige mannen gjenopprettet min sorg til lykke. Mannen min våknet nettopp og bestemte at ekteskapet vårt var over. I noen måneder nå har det ikke gått bra med Roger og jeg fordi han hadde en affære med assistenten sin på jobben. Jeg elsket mannen min så høyt og bestemte meg for å bli og jobbe med ekteskapet vårt. På kort tid sluttet Roger å komme hjem og hans nære venn fortalte meg at han har en annen leilighet der han bor sammen med henne. Jeg ble såret og fortsatte å søke hjelp fordi Roger var annerledes enn mannen jeg giftet meg med for 10 år siden. Heldigvis fant jeg Dr Ilekhojie som lovet å gi mannen min tilbake til meg. Han utførte en forsoningsform som ga Rogers tilbake, og nå er vi begge glade igjen med guttene våre. Hvis du har problemer som mine, send Dr Ilekhojie en e-post (gethelp05@gmail.com) eller kontakt ham på Whatsapp/Viber (+2348147400259)

    SvarSlett
  43. Am Marvin fra Storbritannia vil jeg si en stor takk til mannen som står bak smilet mitt i dag ved å gjenforene meg og min kone som skilte seg fra meg, Dr okpa som er en veldig kraftig trollkaster brakte min kone tilbake til meg og fikk henne til å tigge meg å tilgi henne for alt hun gjorde mot meg, jeg har virkelig savnet henne så mye og alltid elsket henne. Er glad for å ha henne tilbake i livet mitt, og all min takknemlighet går til Dr okpa for å hjelpe meg og bringe henne tilbake til livet mitt igjen med sine store krefter. Mine venner der ute som går gjennom ekteskapsproblemer og skilsmisseproblemer, jeg forsikrer deg om at du kan få kjæresten din tilbake til livet ditt ved hjelp av Dr okpa. Du kan nå ham på: okpatempleofsolution@gmail.com eller ring +27653527813

    Nok en gang takk være deg den store Dr okpa.

    SvarSlett
  44. Mitt navn er Estela Dovydas og jeg er her for å sette pris på Dr Isikolo. Jeg har alltid hatt et komplisert forhold til kjæresten min. Vi kjempet så mange ganger på grunn av usikkerhet på begge sider, og vi skilte oss. Jeg visste godt at jeg fortsatt elsker ham og trengte ham tilbake i livet mitt. Han forsømte min bønn og innsats for å gjøre ting riktig, og jeg fikk informasjon om at han allerede hadde sett en annen dame. Jeg kunne ikke hjelpe situasjonen, så jeg måtte kontakte DR ISIKOLO og vi snakket og jeg forklarte meg alt. Han forsikret meg om at han vil hjelpe meg og sørge for at jeg får ham tilbake til meg. Han kastet ikke bort tid på å hjelpe meg, og han gjenopprettet kjærligheten og gleden vi delte, og jeg fikk mannen min tilbake til meg. Jeg vet bedre at alt så mange mennesker sier om DR ISIKOLO faktisk er sant da jeg fikk resultatet av arbeidet hans for meg 48 timer som han lovet. Stol på meg, han kan hjelpe deg også hvis du tror. Så bare ta kontakt med ham nå. E-postkontakten hans: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også WhatsApp/Viber ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  45. Mannen min våknet nettopp og bestemte at ekteskapet vårt var over. I noen måneder nå har det ikke gått bra med Roger og jeg fordi han hadde en affære med assistenten sin på jobben. Jeg elsket mannen min så høyt og bestemte meg for å bli og jobbe med ekteskapet vårt. På kort tid sluttet Roger min å komme hjem og vennen hans fortalte meg at han har en annen leilighet der han bor sammen med henne. Jeg ble såret og fortsatte å søke hjelp fordi Roger var annerledes enn mannen jeg giftet meg med for 10 år siden. Heldigvis fant jeg Dr Ilekhojie som lovet å gi mannen min tilbake til meg. Han utførte en forsoningsform som ga Rogers tilbake, og nå er vi begge glade igjen med guttene våre. Hvis du har problemer som mine, send Dr Ilekhojie en e-post: gethelp05@gmail.com eller kontakt ham på Whatsapp +2348147400259

    SvarSlett
  46. Min ekteskapsreise startet for noen måneder siden da min kone på 22 år endret meg for en mann 10 år yngre. Jeg er 57 og hun er 55. Jeg gikk gjennom ørkenen og under reisen fant jeg doktor Isikolo. Gud brukte ham til å helbrede mitt knuste hjerte og tok bort smertene mine med sin Kraftige kjærlighetsform. det var vanskelig for meg å prøve å få henne hjem uten å lykkes, og det ble en smerte for barna mine og jeg. Jeg stoler på Herren og vet at han kommer til å gjenopprette ekteskapet mitt. jeg forklarte alt til ham, og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og han gjorde sin del, og min kone kom hjem til meg og barna våre på mindre enn to dager. Vi må ha tro. Tro er forsikring om ting vi håper på og overbevisning om ting vi ikke ser. Menn og kvinner vennligst ikke gi opp, Gud kan bruke doktor Isikolo til å gjenopprette ekteskapet ditt eller forholdet ditt. Ikke mist håpet. Du må bli forelsket i Herren.
    Kontakt lege Isikolo For en kraftig kjærlighetsform sendt fra Gud. via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp på: +2348133261196

    SvarSlett
  47. Jeg heter Gertrude Armstrong, og jeg er fra Peru. Jeg har alltid lovet å anbefale deg til folk der ute som kanskje også trenger din hjelp, fordi det å finne nummeret ditt var det beste som noen gang har skjedd meg, Dr.Ibinoba, du er den mest hensynsfulle og medfølende mannen jeg har kjent. Jeg var så nedstemt etter å ha vært kjærlighetsløs i nesten fem år. Jeg ba om en gjenforenende kjærlighetsform, og utrolig nok fungerte det. Jeg lever lykkelig med den vakreste mannen i live, og det er det jeg har bedt om. Takk Dr.Ibinoba ville ikke være nok, med tanke på hva du har gjort for meg, så jeg bestemte meg for å dele dette vitnesbyrdet om håndarbeidet ditt til hele verden for å vite om ditt gode arbeid for meg. Du kan kontakte denne mannen for alle forholdsproblemer, og han vil også hjelpe deg, via WhatsApp: +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

    SvarSlett
  48. Jeg er veldig glad for å dele dette fantastiske vitnesbyrdet, jeg ble såret og knust i hjertet da mannen min forlot meg med barnet vårt, jeg var forvirret og visste ikke hva jeg skulle gjøre, jeg elsket ham så høyt, jeg prøvde alt jeg kunne bringe ham tilbake, men all min innsats var forgjeves, på en trofast dag forklarte jeg problemet mitt til vennen min, og hun fortalte meg om en stor kjærlighetsformular kalt DR WALE som også gjorde henne gravid da hun lette etter et barn, etter hun fortalte meg at jeg også gikk på nettet for å se alle de gode nyhetene om DR WALE, jeg kontaktet DR WALE gjennom kontaktinformasjonen min venn ga meg, etter noen timer svarte tryllekunstneren meg og ba meg bli og ga meg noen instruksjoner på hva jeg skulle gjøre, og jeg gjorde akkurat som jeg ble fortalt, til min største overraskelse, min mann som ikke har ringt meg på tre år, ringte meg og begynte å be om unnskyldning for alle feilene han gjorde mot meg og tryglet meg om at han ville komme hjem med meg og barna, nå elsket han meg mer enn noen gang før, mine respektable seere brødre a nd søstre hvis du går gjennom noen form for problem kontakt DR WALE jeg gir deg 100% garanti for at han vil løse problemene dine. kontakt ham VIA WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  49. Det er et privilegium å dele dette mirakuløse vitnesbyrdet til verden. Mannen min skilte seg fra meg for femten måneder siden, og jeg har blitt fylt med anger fordi jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre for å rette opp problemer med mannen min. Jeg søkte etter hjelp på internett om hvordan jeg kunne få hjelp i ekteskapet mitt, og jeg oppdaget gode vitnere om DR WALE som har vært progressiv med trolldommene sine. Jeg tok kontakt med ham, og se, DR WALE, fortalte meg at han vil forberede en trolldom for meg som vil bringe tilbake mannen min. Jeg var skeptisk, men jeg hadde ikke noe annet valg enn å jobbe med ham. Etter å ha jobbet med DR WALE, noen dager senere, ringte mannen min at han kommer hjem og fra den dagen til dette øyeblikket har vi levd fredelig. Han er tilbake nå med så mye kjærlighet og omsorg. i dag er jeg glad for å fortelle dere alle at denne trylleformularen har kraften til å bringe elskere tilbake og det mest overraskende er at kjærligheten vår er veldig sterk nå, hver dag er lykke og glede. og det er ingenting som å være sammen med mannen du elsker. Jeg vil anbefale DR WALE på det sterkeste til alle der ute som trenger hjelp overhodet. Hvis du har problemer, kontakt DR WALE, jeg gir deg 100% garanti for at han vil hjelpe deg!!. Hans WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  50. Jeg kan ikke glemme hvordan DR WALE hjalp meg med å gjenopprette ekteskapet mitt etter åtte måneders separasjon med min kone på grunn av krangel og hun dro og aldri kom tilbake til meg, jeg gjorde så mye for å få henne tilbake, men ingenting fungerte ikke før Jeg så en kommentar på nettet da noen vitnet om hvordan DR WALE hjalp henne med å gjenopprette mannen sin, og det var slik jeg kontaktet ham gjennom WhatsApp, og etter å ha skrevet ut problemet mitt forsikret han meg om at han vil hjelpe meg med å komme tilbake til kona mi. om noen dager etter å ha kastet kjærlighetsformelen, og etter at han gjorde trylleformelen kom min kone hjem og tryglet at hun var veldig lei meg i dag, jeg er tilbake med min kone og vi er begge lykkelige og bor sammen igjen. Jeg vet at det er mange mennesker der ute som ønsker å få kjærligheten tilbake, vennligst kontakt DR WALE fordi han er det perfekte svaret på problemet ditt. Kontaktinformasjonen hans er: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  51. Jeg vil bruke dette mediet til å takke den store tryllekunstneren DR WALE for å ha hentet tilbake min kjære mann. Da mannen min forlot meg og våre to barn for en annen kvinne, levde jeg i smerter fordi jeg elsker ham så høyt, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, faktisk var jeg forvirret før jeg møtte en venninne av meg som heter Ella og jeg fortalte henne hva jeg gikk gjennom, så fortalte hun meg at jeg ikke skulle bekymre meg for at hun også gikk gjennom det samme problemet, men i hennes tilfelle var det kjæresten, så tok hun meg med til en spiritist, en trylleformler, ved navn DR WALE som hjalp henne med tilbake kjæresten hennes, da jeg kontaktet DR WALE på WhatsApp +2347054019402 fortalte jeg ham problemene mine, etter det fortalte han meg hva jeg skulle gjøre og han sa etter at jeg har gjort det han fortalte meg, etter noen uker vil mannen min komme krypende videre knærne hans ber meg om å tilgi ham. Etter noen uker kom mannen min og begynte å tigge meg, jeg hadde aldri forventet at det skulle skje så fort, jeg banket på døren min, da jeg åpnet døren, så jeg til min største overraskelse mannen min på knærne tigge meg og vår barn til å tilgi ham.
    Han kurerer også alle slags sykdommer, inkludert den som er oppført nedenfor,
    1. HIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. KREFT.
    4. ALS (Lou Gehrigs sykdom).
    5. Hepatitt B.
    6. HYPERTENSJON.
    7. LAVT SÆDANTALL.
    8. ASTHMA.
    9. VIRGINIA PROBLEM.
    10. DIARÉ.
    11. STØYL.
    12. KJØLSÅR.
    13. SLAG.

    Og han kastet også følgende trollformler,

    1. du vil ha et godt ekteskap,
    2. du er en politiker og trenger beskyttelse,
    3. du trenger en kjærlighetsform,
    4. du ønsker å være en rik mann eller kvinne,
    5. du vil at partneren din skal elske deg,
    6. du leter etter kone eller mann,
    7. du ønsker å jobbe med visum til et hvilket som helst land du ønsker,
    8. du er en forretningsmann eller kvinne og vil at bedriften din skal flytte,
    9. du vil at sjefen din skal elske deg,
    10. du vil at din mann eller kone skal tilbe deg,
    11 Du trenger en jobbformidling,
    12 Du trenger forfremmelse i jobben din,
    Alle som har problemer oppført ovenfor, bør kontakte DR WALE, den store trylleformularen. Kontakt ham via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  52. Stærk og kraftfuld kærlighedsformular til at vinde din eks tilbage.. Jeg har besluttet, at jeg vil bruge hele dagen på internettet bare for at sikre, at en masse mennesker er i stand til at læse dette mit vidnesbyrd om DR WALE, som er en magtfuld trylleformular fra Afrika, Efter at være blevet forladt af min elsker, var jeg så ensom den samme dag, at jeg besluttede at gå gennem nettet for at få nogle forholdstips, jeg vidste aldrig, at dette var køreplanen, der vil sikre min kærestes tilbagevenden. Efter at have læst en masse tips om, hvordan jeg genopretter mit forhold på en bedre måde, opdagede jeg, at DR WALE har mange anbefalinger end andre stave-styrere, så med dette havde jeg besluttet mig for, at DR WALE var den rigtige person til job, Og jeg kontaktede DR WALE gennem hans oplysninger, som jeg så på internettet, og jeg var så glad, at jeg valgte at arbejde med DR WALE, fordi hans arbejde var 100% perfekt, og besværgelsen bragte min elsker tilbage til mig med hurtig lettelse, du kan kontakt ham også for hjælp nu Via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett