tirsdag 29. mai 2018

Sesongavslutning og sommerjobb på gang!

Vi har hverken tid eller ønske om å ligge på latsiden etter jubileumskonserten i april. Nye oppdrag og konserter venter.

Nidaros Brass Band sitt bilde.
21. april og fremdeles vinter i lufta.
Vi startet sommerens spilleoppdrag for Trondheim havn allerede 21. april, da var første gruppe på plass med frisk velkomstmusikk til turistene fra Aida Vita. Vel friskt for musikerne i sterk vind og lav temperatur, men god musikk og godt humør satte en fin start på sommerjobben. Nå er vi for alvor i gang, og da går det slag i slag, i det varierte været sommer-Trondheim måtte ha å by på, med i alt 13 gigs fram til 2. september.

24. mai og god stemning på kaia for Rotterdams turister.
 Det er alltid hyggelig å planlegge en tur som avslutning på korpsåret, og denne gangen har vi strekt oss nordover i nye Trøndelag. Andre helga i juni tar vi turen til Namsos for å spille to konserter lørdag 9. juni. Namsos musikkorps har invitert til korpsmønstring i byen med utekonserter fra kl 1300 på Sirkus Bytomta, etter oppmarsj i byen for noen ;-)
Senere på ettermiddagen forflytter vi oss til NTE Arena for "Musikkorpsenes År"-konsert kl 1600. Deltagende korps i tillegg til arrangør og NBB blir: Halsen Musikkforening, Strindheim Janitsjar og Klæbu musikkorps.

Vi gleder oss til å reise på tur og spre god brassbandmusikk for et nytt publikum!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar