onsdag 6. mars 2019

Stor suksess og kjempestemning i Åfjord kirke!

Turklar gjeng!

Søndag 3. mars dro vi avgårde med buss og ferge til Åfjord kirke, hvor vi var invitert av Åfjord Janitsjar til å delta på deres 40-års jubileumskonsert.
Etter en hjertelig velkomst, øving i kirka og nydelig fiskesuppe, var det klart for konsert kl 1600. Kirka var så godt som fullsatt og Åfjord Janitsjar spilte sitt konsertprogram først. Korpset klinger fint og vi fikk høre et godt og underholdende program, under ledelse av Kjell Ove Åberg.
Etter en rask omrigg var det vår tur, og vi startet vår avdeling med Jubilee Overture av Philip Sparke som vår hilsen til jubilanten. Vi hadde et variert og underholdende program, hvor vi også presenterte noen av våre dyktige solister. Edvin Langmo framførte den klassiske kornettsoloen Hailstorm av William Rimmer til publikums store begeistring! Aldri før har vi opplevd stående ovasjoner for en av våre egne solister! Bravo Edvin!
Mette Stene Ertsgaard var i det mer smektende dansbare hjørnet med sin tolkning av Piazzollas Libertango, virkelig en godbit nydelig framført på flygelhorn.
Tor Ødegaard spilte så nydelig althorn som bare han kan, Fordi eg elskar deg, Bob Dylan-låten som MD Geir Ulseth arrangerte for Tor til Trondhjemsnatt 2018.


Geir ledet oss gjennom konserten, både musikalsk og med publikumsvinnende kommentarer, kommunikasjon med publikum er viktig! Som avslutning på konserten dirigerte Kjell Ove oss i One voice, Barry Manilows slager fra 80-tallet, sangsolist Andreas Tronga framførte heavy metal-versjonen av Sound of Silence og som grand finale fikk publikum servert Flying Eagle, en av Blankenburgs aller mest kjente marsjer.

Vi er takknemlig for å få komme til Åfjord som gjester, og vi takker Åfjord Janitsjar for vel gjennomført arrangement og et entusiastisk publikum for fantastisk respons!

Med innlevelse...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar