torsdag 18. januar 2024

Ny spennende vårsesong!

 Ikke før har vi lagt jubileumsåret 2023 bak oss, så er vi godt i gang med en ny og spennende sesong. Vi liker å spille for lokalt publikum i Trondheim og omegn, samtidig som vi elsker å dra på utenlandstur! Våren 2024 inneholder begge deler.

19. mars er vi også gjester, denne gang hos Berg og Singsaker Veterankorps, som arrangerer musikkcafé på Realfagbygget på Gløshaugen. Alltid trivelig med uhøytidelige treff for felles konsert og kaffe.

1. juni er det klart for "The Essence of Time" i Nidarosdomen! Takket være god langtidsplanlegging har vi nok en gang fått med oss to superstjerner fra Storbritannia, nemlig gjestedirigent Philip Harper og kornettsolist Tom Hutchinson! Begge kommer fra verdens nest høyest rankede brassband, Cory Band fra Wales, og mange vil huske dem fra vår 15-års jubileumskonsert på Byscenen i 2018. Når vi nå var så heldige å få presentere dem igjen for vårt publikum, syntes vi det var på sin plass å gjøre dette i Nidarosdomen. Tittelen på konserten denne gang er fra konsertens hovedverk, som ble komponert av Peter Graham på bestilling til Europamesterskapet for Brass Band i 1990, hvor flere av NBB's medlemmer den gang deltok med Ila Brass Band. En spesiell link, der altså.
Tom Hutchinson, som av de fleste er regnet som Storbritannias aller beste kornettist, har et stort repertoar, og i samarbeid har vi valgt ut et knippe perler som passer nettopp i Nidarosdomen.
Vi har selvsagt også en fin variasjon av egne konsertstykker og solister å by på.
Billetter kjøper du på ticketmaster.no

28. juni - 1. juli er vi invitert av Ray Farr til å delta som "hans" brassband på musikkfestivalen Festival des Anches d'Azur i La Croix-Valmer i Sør-Frankrike! Her skal vi spille 2 promenadekonserter under Geir sin ledelse, og en gallakonsert for ca 1500, under ledelse av Ray. Vi vet ikke så mye mer om denne festivalen enn at beliggenheten er utmerket, i nærheten av St. Tropez, og at det kommer til å bli varmt! Dette blir en helt ny opplevelse for oss og vi gleder oss vanvittig!

Mye flott musikk på vårrepertoaret, i alle sjangre vil vi påstå.

Følg med på Facebook og her, for oppdatering på sted, tid og billettsalg for konsertene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar