onsdag 21. desember 2016

Julestemninga kom med "Jul i Nidaros" Live i Rådhussalen!

Foto: Toril Martinussen
To konserter for to fulle saler! NBB og solist Stine Mari Langstrand i topp slag og god julestemning som siger på, ja, hva mer kan vi ønske oss som avslutning på et herlig år?
For 14. gang spilte vi julekonsert for et entusiastisk og engasjert publikum, og vi har tenkt å fortsette i mange år framover.
Mange av låtene fra juleplata ble presentert live for første gang, dette var spennende for oss også! Vi er strålende fornøyd med konsertsesongens finale og den gode mottakelsen "Jul i Nidaros" har fått, både i England, men selvfølgelig mest her hjemme blant vårt faste publikum og nye tilhørere.
Vi tar nå en velfortjent juleferie før vi starter på med første øving 8. januar i det nye året. Store konsertbegivenheter og spennende samarbeidspartnere venter oss i 2017!
Det er bare å følge med her og på Facebook for store nyheter etterhvert.




Vi ønsker med dette alle våre musikkvenner, samarbeidspartnere gjennom hele 2016 og vårt trofaste publikum:
GOD JUL OG GODT NYTT MUSIKKÅR!

67 kommentarer:

  1. Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold til Anderson i årevis, brøt han med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har for ham, Jeg ba ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg Postet stavekassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville være greit før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, kastet han staver og overraskende i den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg lovet at noen jeg kjenner som har et problem med forholdet, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham til den eneste virkelige og kraftige stavekassen som hjalp meg med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com Du kan sende en e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

    1) Kjærlighetsformål
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmisse
    4) Ekteskapsstaver
    5) Binding Stave.
    6) Breakup Spells
    7) Banish en fortid Lover
    8.) Du vil bli markedsført på kontoret din / Lotteri stave
    9) vil tilfredsstille din elsker
    Ta kontakt med denne flotte mannen hvis du har noe problem for en varig løsning
    Gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

    SvarSlett
    Svar
    1. A GREAT SPELL CASTER (DR. EMU) THAT HELP ME BRING BACK MY EX GIRLFRIEND.
      Am so happy to testify about a great spell caster that helped me when all hope was lost for me to unite with my ex-girlfriend that I love so much. I had a girlfriend that love me so much but something terrible happen to our relationship one afternoon when her friend that was always trying to get to me was trying to force me to make love to her just because she was been jealous of her friend that i was dating and on the scene my girlfriend just walk in and she thought we had something special doing together, i tried to explain things to her that her friend always do this whenever she is not with me and i always refuse her but i never told her because i did not want the both of them to be enemies to each other but she never believed me. She broke up with me and I tried times without numbers to make her believe me but she never believed me until one day i heard about the DR. EMU and I emailed him and he replied to me so kindly and helped me get back my lovely relationship that was already gone for two months.
      Email him at: Emutemple@gmail.com  
      Call or Whats-app him: +2347012841542

      Slett

  2. Jeg vil bare takke deg. Stavningen din har forandret livet mitt. Jeg var deprimert og var ikke helt sikker på at det ville fungere for meg. På toppen av det er jeg alltid motvillig til å kjøpe ting fra Internett. Men det tok bare en uke, akkurat som du sa! Nå er min bf tilbake med meg, akkurat som du annonserte. videresend dine opplysninger til Dr.Obodo på Mail: templeofanswer@hotmail.co.uk , eller whatsapp +2348155425481

    SvarSlett

  3. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Cell, Viber og whatsapp +2348155425481

    SvarSlett
  4. Hei, jeg er så spent på å finne Dr.Amiso, som hjelper meg med å gjenopprette livet mitt, dette er mitt vitnesbyrd om det gode arbeidet til en mann som hjalp meg. Jeg heter Agnes Lucas, Am fra Drammen Norge. Livet mitt er tilbake etter seks års ekteskap, mannen min forlot meg og to barn. Jeg følte at livet mitt var nesten over og falt fra hverandre. Takk til Dr.Amiso som jeg møtte på nettet. En trofast dag, mens jeg søkte på Internett, så jeg etter en perfekt stavebeslag som kunne løse problemene mine. Jeg fant en serie vitnesbyrd om akkurat denne veiviseren. Noen mennesker vitnet om at han brakte eks-kjæresten tilbake, noen vitnet om at han gjenoppretter livmor, noen vitnet om at han kan kaste en spell for å stoppe skilsmisse, og så videre. Det var et bestemt vitnesbyrd jeg så, det var en kvinne som het Anna, vitnet om hvordan Dr.Amiso brakte henne tilbake til sin tidligere kjæreste på mindre enn tre dager og på slutten av vitneforklaringen droppet e-postadressen til Dr.Amiso. Etter å ha lest alt dette, bestemte jeg meg for å prøve Dr.Amiso. Jeg kontaktet ham og forklarte problemet mitt. På bare tre dager henvendte mannen min meg. Vi løser problemene våre, og vi er enda lykkeligere enn før. Dr.Amiso er virkelig en begavet og talentfull mann, og jeg vil ikke publisere den fordi den er en fantastisk mann ... Hvis du har et problem og leter etter en ekte og ekte veiviser for å løse det problemet for deg. Prøv den store Dr.Amiso i dag, for kreft- eller skilsmissesaker, Jobbfremme og suksess, Helse- eller ekteskapelige problemer, Vil du bli kjent i verden, vinne rettsaker, selskapet nekter å betale deg, noen form for problemer i det hele tatt, slutter å gråte, jeg fant ut at det å ta urtemedisinen sin best. vennligst kontakt Dr.Amiso på: herbalisthome01@gmail.com

    SvarSlett
  5. DR ISIKOLO er rett og slett den beste stavebeslaget og hjelperen. Jeg heter Loreta Emilio, av respekt for deg og dine trolldom må jeg gjøre dette vitnesbyrdet kjent for alle. Jeg har vært i andre stavekontroller uten å se noe resultat. Jeg ville bare ønske at jeg kom til deg tidligere, jeg fikk det beste fra deg. Eksmannen min var borte i et år, og jeg dro overalt og andre stavekastere for å få hjelp, men intet resultat før vennen min introduserte meg for Dr Isikolo. Trolldomene hans virket underverker, og mannen min er tilbake med full kjærlighet. Det er et mirakel! Han kom plutselig tilbake med blomster og sa at jeg skulle tilgi ham, jeg ble virkelig flabøst og sjokkert når mannen min knelte ned og ba om tilgivelse og for at jeg skulle akseptere ham tilbake. Jeg mangler ord og gleder meg, du er en Gud som er sendt til meg og hele familien. Og nå er jeg en glad kvinne nok en gang.Takk så mye Dr. IsikoloTil alle som leter etter en virkelig stavebeslag, bør du kontakte DR ISIKOLO på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  6. Min mann og jeg har vært sammen i 3 år, vi begynte med problemer (5. JANUAR), og vi brøt begge opp i år, etter vår kamp om juksevanene hans, som de alle sier at det ikke er deres skyld, men jeg var den som fikk vondt for det . Jeg var opprørt over hele saken om at jeg måtte kalle for separasjonen, men jeg følte meg virkelig dårlig. Adskillelsen hadde virkelig innvirkning på datteren min som måtte leve borte fra faren sin at jeg måtte tenke på en måte å ordne opp i og finne løsning på min manns vanskelige oppførsel. Jeg fant ut om en stavebeslag kalt DR ISIKOLO på denne lenken (drisikolosolutionhome.webnode.com) som hjalp meg med problemet med å få ektefellen min tilbake til meg og få ham til å slutte å jukse. Snart kom Richi tilbake til meg og tigget på Sicilia der jeg bodde etter skilsmissen vår, og jeg ba ham at han måtte vise meg at han har forandret seg for at jeg skal tro på ham. Han kom tilbake to ganger etter den dagen til Sicilia og ba meg om å få ham tilbake. Det har gått to måneder siden mannen min kom tilbake til meg, og vi har bodd sammen siden den dagen. Jeg tror denne mannen også kan hjelpe deg med å få tilbake eks-kjæresten din. Hans e-postadresse er isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196

    SvarSlett
  7. DR ISIKOLO den beste stavebesetningen online gjenoppretter mitt ødelagte forhold, og jeg anbefaler DR ISIKOLO til alle som trenger hjelp.
    Mannen min forlot meg for en annen kvinne for 3 måneder siden, og siden den gang har livet mitt blitt fylt av smerte og sorg og hjertebrudd fordi han var min første kjærlighet som jeg har tilbrakt hele livet med. En venn av meg fortalte at han så noen vitnesbyrd om en stavebesetning kalt DR ISIKOLO om at han kan få tilbake kjæresten i løpet av noen få dager, jeg lo det og sa at jeg ikke er interessert, men på grunn av kjærligheten min venn hadde til meg, hun konsulterte den store presten på mine vegne og til min største overraskelse etter to dager som mannen min ringte meg for aller første gang etter tre måneder at han mangler meg og at han er så lei for alt han fikk meg til å gå gjennom. Han kom tilbake til meg og nå er vi glade sammen. Jeg kan fremdeles ikke tro det, for det er utrolig utrolig. Takk DR ISIKOLO for at jeg fikk tilbake kjæresten min og også til min vakre venn som gikk inn på vegne av meg, for alle som kan trenge hjelp fra denne store presten her er e-postadressen: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på 2348133261196.

    SvarSlett
  8. MIN HISTORIE HER ER EKTE OG EKTE. Jeg er her for å vitne om Great Mother som brakte mannen min tilbake til meg da han slo opp med meg på grunn av en annen kvinne som han møtte på hans arbeidssted. Jeg prøvde å få hjelp fra mange steder og kilder for å bringe mannen min tilbake, men ingenting fungerte, men da jeg kontaktet Dr. Ilekhojie, fikk han meg til å smile igjen ved å bringe mannen min tilbake til meg med sine spesielle krefter. Hvis du opplever noen problemer i ekteskapet ditt, forholdet ditt, og du har lignende problemer som dette, ta kontakt med denne store mannen nå. Han vil ikke skuffe deg. Her er e-posten hans: info@gethelps.online og gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259
    nettsted: https://gethelps.online

    SvarSlett
  9. Hallo alle sammen, Mirabel fra Canada Kjæresten min og jeg var glade så vidt jeg kunne fortelle, og jeg trodde aldri at vi skulle gå i stykker. Da fetteren hans døde i en tragisk bilulykke dro han tilbake til Storbritannia i en uke for å være sammen med familien , Jeg kunne ikke gå fordi jeg var i midten av å underholde kunder fra byen for arbeid. Han så ikke ut til å være opprørt over at jeg ikke kunne gå, så jeg lot ham være. Det neste jeg vet, han koblet på nytt med en gammel venn fra videregående som han hadde knust på for mange år siden, og de begynte å ha en affære! Jeg hadde ingen anelse om hva som skjedde før en måned etter at han kom tilbake fra Storbritannia. Han fortsatte å se både henne og jeg, til jeg fikk ham til å sende en tekst til henne en natt, jeg konfronterte ham og han fortalte meg sannheten om hva som skjedde, vi brøt opp og gikk våre egne veier. Ingen av oss kjempet for forholdet vårt, jeg var sint og bestemte meg for ikke å være opprørt over det og bare fortsette å bevege seg. Så etter en måned med ikke å snakke med ham ble jeg trist, jeg ville at han skulle fortelle meg at han ønsket å være sammen med meg og ikke henne, kontaktet jeg dr. Otumba for en kjærlighetsformulering, og han hjalp meg helt! han var i stand til å få ham til å savne meg dit han ønsket å komme sammen igjen. Han hadde mange angrer og følte seg dårlig for ikke å kjempe for å beholde meg og for juks generelt. Han verdsetter forholdet vårt så mye mer nå, og vi er sammen nå! Du kan også få kjæresten din tilbake ved hjelp av Dr. Otumba ta kontakt med ham til i dag for åndelig hjelp

    E-post: (Dr.otumbaspiritual@gmail.com)

    WhatsApp: +14243266872

    SvarSlett
  10. Mitt navn er Sylvia Bjorn fra Oslo Norge, bor i USA i Massachusetts, jeg vil være vitne til alle forummålgruppene hvordan forholdet mitt ble gjenopprettet av Pastor Momphas stormakt etter tre måneders ensomhet, ringte min ekskjæreste meg etter min kontakt med Pastor Mompha at han vil ha oss sammen igjen og starte et godt hjem. Nå er vi lykkelig sammen igjen som elskere. Alt takk til pastor Mompha som laget en kjærlighetsformel for meg for at ekskjæresten min skulle komme hjem. Jeg vil fortsette å dele dette til folk som også trenger hjelp, se dette for hans fantastiske hjelp. Du kan kontakte ham via e-post: chiefpriestmompha@gmail.com eller whatsapp ham på +62-852-7546-3810

    SvarSlett
  11. Går du gjennom en smertefull samlivsbrudd eller skilsmisse? Få eksen din tilbake raskt og hold dem permanent. ”Dr.KAYODE er en ekte og ekte kjærlighetsformann. Han hentet min eksmann tilbake.
    Jeg er ketesha thomas og er fra Tx, USA .. Mannen min ble skilt fra meg for 4 måneder tilbake, og jeg har blitt fylt med anger for jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre for å endre problemer med mannen min. Jeg søkte etter hjelp på internett for hvordan jeg kunne få hjelp i ekteskapet mitt, og jeg oppdaget gode vitnesbyrd om doktor Kayode som har vært progressiv med magiene. Jeg kom i kontakt med ham og se, Dr. Kayode fortalte meg at han vil forberede en trylleformel for meg som vil bringe mannen min tilbake. Jeg var skeptisk, men hadde ikke noe annet valg enn å jobbe med ham. 11 timer etter ringte mannen min meg om at han kom hjem, og fra den dagen til dette øyeblikket har vi levd fredelig. Han er tilbake nå med så mye kjærlighet og omsorg. i dag er jeg glad for å fortelle dere alle at denne stavekontrollen har makten til å bringe elskere tilbake. Fordi jeg nå er fornøyd med mannen min, og den mest overraskende, er at kjærligheten vår er veldig sterk, hver dag er lykke og glede. og det er ingenting som å være sammen med mannen du elsker. Jeg vil anbefale Dr kayode på det sterkeste til alle der ute som trenger hjelp overhodet. Hvis du har noen problemer, kontakt Dr kayode, jeg gir deg 100% garanti for at han vil hjelpe deg !!. Her er kontakten hans, WhatsApp ham: (+2348105366020) ELLER E-post: (Kayodejoseph896@gmail.com) .........

    SvarSlett
  12. Jeg er her for å gi vitnesbyrd om hvordan denne kraftige stavekontrollen kalte
    Dr Wale hjalp meg med å fikse forholdet mitt. jeg ble knust da min
    forloveden fortalte meg at han ikke lenger er interessert i å gifte seg med meg fordi han
    hadde en affære med andre kvinner utenfor. Jeg gråt og hulket
    hver dag, til det ble så ille at jeg nådde ut på Internett for
    hjelp, det var da jeg leste en anmeldelse om det store arbeidet til Dr Wale,
    så kontaktet jeg ham for å få hjelp til å få kjæresten min tilbake, han hjalp meg med å kaste
    en kraftig trylleformular (forsoning kjærlighetsformulering) og til min største
    overraskelse etter noen uker med å gjøre kjærlighetsstaven, forloveden min kom tilbake
    på knærne og ber meg om å tilgi ham. Nå er vi lykkelig gift og
    all takk går til Dr. Wale for å hjelpe meg med å redde livet mitt og
    forhold. Det var samme Dr. Wale som hjalp en venn av meg å få
    forfremmelse i sitt arbeidssted. Min venn har jobbet for noen
    år uten fremgang etter at han bekreftet hvordan Dr. Wale hjalp meg han
    også ga ham en prøve og alt ordnet seg bra. bare i tilfelle du
    gå gjennom alt du ikke er i orden med, kontakt også Dr Wale
    via e-postadressen hans: drwalespellhome@gmail.com eller WhatsApp ham
    på 2349015141346

    SvarSlett
  13. Hei alle Dette er en stor anbefaling som jeg må dele. Hvordan Dr.Ogala reddet meg og min bror fra herpes sykdommer han løser alvorlig problem og kurere noen form for sykdommer. Dr. Ogala kurert meg av herpesen min på mindre enn en uke etter å ha prøvd i årevis, han er flott og vet virkelig hva han gjør. Jeg anbefalte det til alle. Denne spell thrower er veldig, veldig bra. Profesjonell, presis, oppriktig og svært erfaren. Takk for arbeidet ditt! Jeg takker min venn for å informere meg om deg. Jeg må snakke med deg om problemene mine. Jeg forventet ikke umiddelbare resultater, og jeg var klar til å vente noen måneder. Til min overraskelse og forbauselse begynte jeg å se resultater etter noen dager med brystvorte. Min bror ble diagnostisert med herpesvirus, Han sorterte ut alle mulige måter å få kur, men alt var innsatsen viste seg avbrutt, men etter at vi servert Dr.Ogala, som forbereder urtemedisin for å kurere alle slags sykdommer (Herpes), sendte han urtemedisin til herpesvirus via kurertjenesten, og ga ham trinnvise instruksjoner om hvordan du bruker den, da broren min brukte det som indikert at han var helt kurert for viruset innen 3 uker etter bruk, er vi veldig gode. Dr Ogala er sterkt anbefalt. Det er ekte vare. Prøv det, og du vil ikke bli skuffet!
    TRENGER DU HJELP? Kontakt +2347049668119 Eller Mail: Drogala02@gmail.com

    : Fullstendig behandling av alle typer sykdommer !!

    (1) DIABETES, 2) HIV&AIDS,
    (3) URINVEISINFEKSJON,
    (4) HEPATITT B, 5) IMPOTENS,
    (6) BAREHET/UFRUKTBARHET
    (7) DIARÉ, 8) ASTMA, 9) HVIS DU VIL HA ET BARN
    (10 HVIS DU IKKE VARER LENGE I SENGEN ..

    SvarSlett
  14. Livet er et mysterium med mange spørsmål som trenger svar, hvilke problemer står du overfor på jorden?
    Forlot din mann eller kone livet ditt uten noen god forklaring som gjør deg forvirret, og du vil ha dem tilbake i livet ditt? DR WALE er den rette mannen til jobben, han er en kraftig trylleformular velsignet av sine forfedre og akseptert av gudene som deres talerør på jorden, DR WALE hjelper meg med å redde mitt ødelagte hjem ved å bringe mannen min tilbake til meg med sin kraftige magi . Jeg og mannen min ble skilt 14 måneder uten kommunikasjon, men med trylleformuleringen av DR WALE er han tilbake og vi er en lykkelig familie igjen. Kontakt DR WALE spell caster hvis du står overfor noen form for livsproblemer og du trenger en rask løsning. WhatsApp / Viber: +2349015141346 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  15. da jeg fant chubygreat@gmail.com, trengte jeg sårt å få ekskjæresten tilbake. Han forlot meg for en annen kvinne. Det skjedde så fort, og jeg hadde ingen ord i den situasjonen. Han lastet meg etter 3 år uten forklaring. Jeg kontaktet chubygreat gikk gjennom whatsapp-detaljer, og jeg sa hva jeg trenger å gjøre før han kan hjelpe meg, og jeg gjorde det jeg sa, etter å ha gitt det han ønsket, kastet en kjærlighetsformulering som hjalp oss til å komme sammen. Kort tid etter at jeg hadde utført trollformelen, begynte vennen min å sende en SMS til meg igjen og følte meg forferdelig om det jeg nettopp hadde vært igjennom. Han sa at jeg var den viktigste personen i livet hans, og han vet det nå. Vi flyttet sammen, og han var åpen før jeg begynte å tilbringe mer tid med meg enn før. Helt siden chubygreat hjalp, var partneren min veldig stabil, lojal og nærmere meg enn før. Jeg anbefaler chubygreat alle som trenger hjelp. E-post: chubygreat@gmail.com Ring ham eller legg ham til WhatsApp via: 2348165965904

    SvarSlett
  16. da jeg fant chubygreat@gmail.com, trengte jeg sårt å få ekskjæresten tilbake. Han forlot meg for en annen kvinne. Det skjedde så fort, og jeg hadde ingen ord i den situasjonen. Han lastet meg etter 3 år uten forklaring. Jeg kontaktet chubygreat gikk gjennom whatsapp-detaljer, og jeg sa hva jeg trenger å gjøre før han kan hjelpe meg, og jeg gjorde det jeg sa, etter å ha gitt det han ønsket, kastet en kjærlighetsformulering som hjalp oss til å komme sammen. Kort tid etter at jeg hadde utført trollformelen, begynte vennen min å sende en SMS til meg igjen og følte meg forferdelig om det jeg nettopp hadde vært igjennom. Han sa at jeg var den viktigste personen i livet hans, og han vet det nå. Vi flyttet sammen, og han var åpen før jeg begynte å tilbringe mer tid med meg enn før. Helt siden chubygreat hjalp, var partneren min veldig stabil, lojal og nærmere meg enn før. Jeg anbefaler chubygreat alle som trenger hjelp. E-post: chubygreat@gmail.com Ring ham eller legg ham til WhatsApp via: 2348165965904

    SvarSlett
  17. I dag er jeg så glad på grunn av det DR ISIKOLO har gjort med livet mitt. trylleformelen hans er så stor og rask, jeg har aldri sett en hjelpsom mann som han, han løste problemet mitt som jeg ikke forventet, jeg kom over ham på ansiktsbok folk snakket om hans flotte stavearbeid, jeg samlet hans kontakt og kontaktet ham svarte han umiddelbart og spurte om problemet mitt. Jeg forklarer ham med tårer. Han fortalte meg at jeg kontaktet ham. Jeg skulle ikke være bekymret for at mannen min kommer tilbake til meg så langt jeg fremdeles elsker ham, jeg var forbløffet. Umiddelbart spør jeg hva skal jeg gjøre for å få mannen min tilbake, han ga meg instruksjoner og ber om navnet og bildet som jeg umiddelbart følger og følger, han lover meg to dager, mannen min vil ringe meg til å tro om sitt arbeid, ærlig talt min mannen ringte, men jeg savner samtalene hans, jeg var så glad. Han lover meg at mannen min kommer hjem innen 48 timer, og jeg burde åpne min ildsted og jobbe med ham som jeg gjorde. I dag er familien min tilbake igjen ved hjelp av DR ISIKOLO, har hentet mannen min tilbake etter at han forlot meg for en annen kvinne i en annen tilstand, du vet hvordan det føles når du mister din elskede mann for en annen kvinne, du gjør noe for å få ham tilbake. i dag lover jeg å dele og fortelle verden om hans flotte arbeid fordi jeg er så glad i dag. Kontakt ham hvis du trenger hans hjelp også, ignorere hvis du ikke gjør det. Takk DR ISIKOLO ,, "KONTAKT Via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan også ringe ham eller Whatsapp ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  18. Jeg har nettopp fått min eksmann tilbake ved hjelp av DR ISIKOLO kjærlighetsstaver Eksperter. Mannen min forlot meg for en annen kvinne. Dette var bare 3 år av ekteskapet vårt. Det mest smertefulle er at jeg var gravid med den andre babyen vår. Jeg ville ha ham tilbake. Jeg gjorde alt innen rekkevidde for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham så sterkt tilbake på grunn av kjærligheten jeg hadde til ham, jeg ba ham om alt, jeg ga løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt for venninnen min, og hun foreslo at jeg heller skulle kontakte en stavekontroll som kunne hjelpe meg med å trylleformulere for å bringe ham tilbake, jeg hadde ikke noe valg enn å prøve det. Jeg sendte en beskjed til stavekontrollen som heter DR ISIKOLO, og han forsikret meg om at det ikke var noe problem, og at alt vil være i orden før 11 timer. Han kastet magi og overraskende 48 timer senere ringte mannen min meg. Jeg ble så overrasket, jeg svarte på samtalen, og alt han sa var at han var så lei for alt som hadde skjedd. Han ville at jeg skulle komme tilbake til ham. Han sa også at han elsket meg så høyt. Jeg var så glad og gikk til ham at det var slik vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. takk til DR ISIKOLO. hvis du er her og din elsker elsker deg, eller mannen din flyttet til en annen kvinne, ikke gråter lenger, kontakt DR ISIKOLO for å få hjelp nå .. Her er hans kontakt, e-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan også ringe ham eller Whatsapp ham på +2348133261196. hans direkte nettsted: https://isikololovetemple.com

    SvarSlett
  19. INSTANT TILGJENGELIG PERSONLIG / VIRKSOMHET / HJEM / INVESTERINGSLÅNTILBUD UTEN KOSTNAD / STRESS KONTAKT OSS I DAG VIA Whatsapp +19292227023 E-post drbenjaminfinance@gmail.com

    Vi er finansielle konsulenter som gir pålitelige lån til enkeltpersoner og finansiering til bedrifter, hjem og prosjekter. Er du lei av å søke lån eller er du i noe økonomisk rot. Har du lav kredittpoeng, og vil du finne det vanskelig å få lån fra banker og andre finansinstitusjoner? så bekymre deg ikke mer for vi er løsningen på din økonomiske ulykke. Vi tilbyr alle typer lån som varierer fra $ 5.000,00 til $ 533.000.000,00USD med en lav rente på 2% og lånetiden på 1 til 35 år for å betale tilbake lånet sikkert og usikret. Mister du søvn om nettene og bekymrer deg for hvordan du får et Legit Loan Lender? Kontakt oss via Whatsapp +19292227023 E-post drbenjaminfinance@gmail.com

    Del dette for å hjelpe en sjel akkurat nå, takk

    SvarSlett
  20. STÅR DU TIL NOE Vanskeligheter i livet og vil ha en varig løsning KONTAKT DR AJAYI HAN ER EN KRAFTIG STAVING CASTER PÅ Viber Eller WhatsApp: +2347084887094 eller E-post: drajayi1990@gmail.com

    Mannen min planla å skille meg og sa at han var lei av fagforeningen vår, jeg ble overrasket fordi dette kom plutselig og instinktet mitt fortalte meg at det gikk galt, jeg fant senere ut at mannen min hadde en kvinne utenfor, jeg spurte ham om det , han ble veldig sint og sa at det er derfor han vil at vi skal skilles, han dro hjemmefra i 6 måneder da jeg så kontakten til dr. Ajayi, stavemekeren, en kvinne forklarte hvordan hun var i stand til å bli gravid og få et eget barn med urtemedisin etter 9 års ekteskap, tok jeg kontakten hans og forklarte situasjonen min med mannen min, han fortalte meg at mannen min ble manipulert av mørk kraft, han fortalte meg noen ting å gjøre og utføre en trollformel for meg, etter syv dager etter magi kom mannen min hjem og rev skilsmisseapparatet, vi lever lykkelig nå takket være Dr. Ajayi. Ikke skam deg over problemene dine, søk hjelp og få det løst.

    SvarSlett
  21. De er mange spell caster online, men DR WALE er forskjellig fra dem. Før jeg møtte DR WALE har jeg prøvd en eller to stavehjul før eller det arbeidet de jobbet for meg. Så jeg må prøve en gang til, det er slik jeg kom over DR WALE, en virkelig sannhetsmann av hans ord, og virkelig et menneske som er arbeid er ekte. Da jeg møtte DR WALE, forklarte jeg ham alle problemene jeg hadde med mannen min som dro for å bo hos en annen kvinne. Han etterlot meg og barna med ingenting. Etter all forklaringen min fortalte DR WALE meg at jeg må betale for ITEMS som jeg gjorde. Han fortalte meg at det vil ta dager å jobbe, og det venter jeg på. FOR min overraskelse etter noen dager fikk jeg en samtale, stemmen min mann stemme gråt på telefon som fortalte meg at han ikke visste hva som kom over ham. ba meg om tilgivelse og fortalte at jeg er på vei hjem. Akkurat nå lever vi alle sammen lykkelig sammen igjen. Alt takk til DR WALE for er flott arbeid. Du kan også kontakte DR WALE på e-post: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

    SvarSlett
  22. Jeg kan aldri takke deg nok DR.Ozalogbo for det fantastiske arbeidet du gjorde for meg og barna mine for å bringe mannen min tilbake. Jeg hadde alvorlige forholdsproblemer med mannen min, og han var ikke lenger forpliktet til meg og barna våre, da jeg spurte ham hva problemet var han fortalte meg at han har falt av kjærlighet til meg og ønsket en skilsmisse og jeg var så knust i hjertet, jeg gråt hele dagen og natten, det hadde resultert i at han flyttet ut til vennens leilighet. Alt ble verre fordi han ofte begynte å gå på barer og strippeklubber ofte med vennen sin, bli full og slippe ut. Han truer meg alltid på telefon når jeg ringer ham på grunn av alle dårlige råd som vennen hans har gitt ham. Jeg elsker ham virkelig, og vi hadde vært gift i 8 år, noe som ga oss en vakker datter og en sønn. Jeg hadde også tapt mye penger på terapeuter til jeg ble introdusert for DR.Ozalogbo av en venn som han hjalp til med å gifte seg med kjæresten til barndommen, dette ga meg total selvtillit og styrke til å få ham tilbake. Jeg gjorde alt DR.Ozalogbo ba meg om å gjøre, og jeg fulgte også alle instruksjonene som DR.Ozalogbo ga meg til min største overraskelse etter 48 timer, mannen min ringte meg og skyndte meg hjem med en brun ny bil for meg og barna våre .. ting bare forandret seg emosjonelt mellom oss, jeg var den lykkeligste kvinnen på jorden den dagen. mannen min har nå en god jobb og sluttet å drikke, og han sluttet å holde irrelevante venner. Det er et mirakel jeg aldri trodde var mulig fordi jeg hadde mistet alt håp til jeg fant DR. Ozalogbo ... kontakt ham i dag og få kjærligheten din tilbake, jeg kan forsikre deg .... kontakt ham på e-posten hans; ozalogboshrine@gmail.com eller WHATSAPP +2348162562991 ... Lykke til ...

    SvarSlett
  23. Hei alle sammen, jeg vil vitne om den store og kraftige trylleformidleren som heter DR WALE som brakte tilbake eksen min som forlot meg og forlovet seg med en annen jente. morgen og natt før du legger deg, men alt som stoppet uten noen god grunn. når som helst jeg ringer til ham, ropte han på meg og fortalte meg at han ikke ville ha noe med meg å gjøre lenger, jeg var så lei meg og forvirret at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre, så gikk jeg online for å søke om hvordan jeg skulle få tilbake min ex så fant jeg en artikkel der noen snakket om hvordan den store og mektige DR WALE hjalp henne, og hun la igjen WhatsApp-nummeret hans +2347054019402. Jeg tok det og kontaktet ham. Jeg fortalte ham problemet mitt, han bare smilte og ba meg om å slappe av, alt vil være OK, jeg gjorde alt han ba meg om å gjøre, og han forsikret meg om at etter 48 timer vil eksen min være tilbake, til min største overraskelse tre dager senere kom kjæresten min tilbake kneler og ber om at jeg skal ta imot ham tilbake nå, vi er så lykkelige sammen. DR WALE kan også hjelpe deg med å kontakte ham på WhatsApp / Viber: +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  24. Min uendelige ros går til denne dype sjarmøren som er verdt å etterligne. Takk doktor. Hei folkens, jeg heter Donna 38, jeg bor i San Francisco Bay i California. Mitt følelsesliv tok en stor vending og ble velsignet siden jeg ble henvist til ham av en familievenn som ble søster, smertene var så uutholdelige, det gjorde meg traumatisert fordi jeg hadde urolige netter som nesten gjorde meg elendig og tom i omtrent et år før operasjonen min med Dr. Egwali som hjalp meg med å gjenopplive det jeg trodde var borte, og det var slik det hele endte. Tro meg først, jeg var også vantro på grunn av mine forskjellige møter med en rekke trollmenn og nettsteder som var på vei til å bringe den herlige mannen min tilbake til meg. Jeg har alltid vært sterk, og jeg visste også at det måtte være et pålitelig sted å hjelpe min egen vill. veldig dårlig situasjon, så fant Kathy Dr.s artikkel, han var den ideelle mannen jeg en gang mistet og elsket for meg og barna mine. finn flaks!

    Viber / WhatsApp: +2348122948392
    E-post: dregwalispellbinder@gmail.com

    SvarSlett
  25. Jeg har kommet tilbake med ekskjæresten min ved hjelp av Dr Fayosa, den beste stavekontrollen på nettet, og jeg anbefaler Dr Fayosa på det sterkeste til alle som har åndelige problemer eller har problemer i forholdet hans, jeg vil vitne om hvordan jeg fikk tilbake min kjæresten etter at han sluttet med meg, vi har vært sammen i 2 år, nylig fant jeg ut at kjæresten min hadde en affære med en annen jente, da jeg konfronterte ham, førte det til krangel og han endelig sluttet med meg, jeg prøvde alt jeg kunne for å få ham tilbake, men til ingen nytte før jeg så et innlegg i et forholdsforum om en stavekontroll som hjelper folk å få tilbake sin tapte kjærlighet gjennom kjærlighetsformulering, i begynnelsen tvilte jeg på det, men bestemte meg for å prøve det, når jeg kontaktet denne spell caster han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg gjorde det, så gjorde han en Love spell for meg og glad for å si 24 timer senere, kjæresten min ringte meg virkelig og fortalte meg at han savner meg så mye, så utrolig !! Så det var slik han kom tilbake samme dag, med mye kjærlighet og glede, og han ba om unnskyldning for sin feil og for smertene han forårsaket meg. Fra den dagen blir forholdet vårt sterkere enn hvordan det var før, alt takket være Dr Fayosa han er så mektig, og jeg bestemte meg for å dele historien min på Internett at Dr Fayosa ekte og kraftig stavekontroll som jeg alltid vil be om å leve lenge for å hjelpe barna sine i vanskelighets tid, hvis du er her og du trenger din Eks tilbake eller mannen din flyttet til en annen kvinne, ikke gråter lenger, kontakt denne kraftige stavekontrollen nå, her er hans kontakt: E-post (Fayosasolusionhome@gmail.com) eller direkte på whats-app +2348151918774

    SvarSlett
  26. Jeg er så veldig takknemlig overfor dr. Ilekhojie for å ha tatt med mannen min som forlot meg for en annen kvinne. Det øyeblikket mannen min forlot meg. Jeg trodde jeg mistet alt til en venn av meg ga meg dr. Introduserte meg for dr. Ilekhojie. Jeg sendte beskjed til ham og fortalte ham smerten jeg gikk gjennom, så han fortalte meg at alt kom til å bli bra at hvis jeg har troen på og tror på ham at trollformelen sikkert vil fungere for meg og mannen min vil forsone seg med meg uten meg gjorde noe her, alt ble gjort under 48 timer og mannen min kom hjem og ba om tilgivelse. Er så glad og takknemlig overfor Dr. Ilekhojie fordi jeg har blitt lurt av mer enn 7 personer som lovet å hjelpe, men bare Dr. Ilekhojie holdt ord. Du kan snakke med ham om problemene dine på Whatsapp eller nå ham på +2348147400259

    SvarSlett
  27. Mitt navn er Helena Leon Min mann og jeg har vært gift i over 10 år. Det var flere store kamper og smertefulle situasjoner i ekteskapet vårt, men vi så alltid ut til å komme sterkere ut på den andre siden. Ut av det blå satte mannen min en skilsmisseprat over meg, jeg var blind! Jeg så det ikke komme, jeg kjente ikke igjen skiltene. Han finner meg ikke lenger seksuelt attraktiv. Jeg kunne ikke la være å gråte hele tiden fordi jeg var ekstremt såret. Jeg var helt deprimert inntil jeg fant Dr ISIKOLO trylleformularen alle snakket om på nettet, og jeg kontaktet ham for en kjærlighetsgjenforening. Under samtalen vår forsikret han meg om at han kom til å bringe mannen min tilbake innen mindre enn 48 timer etter trolldommen hans. For meg virket det umulig. Du vil ikke tro at mannen min ringte umiddelbart etter 48 timer og ba meg om å glemme alt han sa om skilsmissen. Jeg ble helt overrasket! Det er så mye kjærlighet i familien min siden jeg brukte trolldommene hans. Han er fantastisk og trolldommene hans fungerer så fort. Nå elsker mannen min meg mye mer enn før. Du kan også kontakte ham hvis du har problemer med ekteskapet eller forholdet ditt. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan også WhatsApp ham på +2348133261196

    SvarSlett
  28. Jeg er imponert over de gode gjerningene til DR ISIKOLO. Jeg har min eksmann tilbake. Jeg heter Veronica Adrian. Gud brukte virkelig denne mannen til å hjelpe min situasjon. Vær så snill, hør mine ord hvis du leter etter en trollformler som kan hjelpe deg, kontakt Dr Isikolo. Han er den beste trollformleren som hjelper deg i dag. For to år siden hadde jeg og mannen min en stor krangel som førte til at vi skilte oss. Det var et helvete for meg og gutten min at vi måtte flytte til en annen by. Jeg ble aleneforelder. Jeg møtte bare Dr ISIKOLO for ca. 2 uker siden, og da jeg fortalte ham om situasjonen min og han ba meg ikke bekymre meg for det. I løpet av to dager kom min eksmann tilbake til meg. Det skjedde en tirsdag morgen da jeg fikk en telefon hjemmefra (foreldrene mine) at han har lett etter meg. Alt skjedde fordi jeg fulgte prosessen og han gjenopprettet kjærligheten og lykken mellom og mannen min. Jeg er en veldig glad kvinne med alt som har skjedd i livet mitt. Hvis du ønsker å kontakte en tryllekunstner, møt Dr Isikolo og du vil bli overrasket over de fantastiske endringene i livet ditt. E-posten hans er: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsappe ham på +2348133261196. kontakt ham og han vil svare deg.

    SvarSlett
  29. Jeg vil si til verden for å feire dette flotte vitnesbyrdet med meg, jeg tror aldri jeg noen gang kan få min ekskjæreste tilbake en dag. Min historie og takksigelse går til Dr, Kellymanson Da kjæresten min forlot meg, trodde jeg aldri at jeg ville være i stand til å få ham tilbake etter alt han har utsatt meg for, men jeg er så glad at etter innblandingen fra Dr. KellyManson var jeg i stand til å få kjæresten min tilbake etter 24 timer, og jeg er stolt av å si at den som noen gang trenger hjelp til å få tilbake sin elsker eller åndelige gjerninger, bør kontakte Dr. Kellymanson på e-posten hans: { Kellymanson520@gmail.com } dette er grunnen til at jeg også ønsker å la alle som trenger hjelp der ute også søke hjelp fra ham slik at han kan hjelpe deg også. send ham e-post via: { kellymanson520@gmail.com } eller WHATSAPP hans Hotline: +2348162103711

    SvarSlett
  30. Dr. Ige Ajayi er rett og slett den beste trylleformularen og hjelperen. Mitt navn er Cythai Jones, av respekt for deg og trolldommene dine må jeg gjøre dette vitnesbyrdet kjent for alle. Jeg har vært på andre trylleformularer uten å se noe resultat. Jeg skulle bare ønske jeg kom til deg tidligere, jeg fikk det beste fra deg. Min eksmann var borte i et år, og jeg dro overalt og andre trylleformlere for å få hjelp, men ingen resultat før vennen min introduserte meg for Dr. Ige Ajayi. Etter at Love Spell var ferdig, fikk jeg endelig telefoner fra ham i løpet av 24 timer, slik Dr. Ige Ajayi forsikret meg. Trolldommene hans gjorde underverker og mannen min er tilbake med full av kjærlighet. Det er et mirakel! Han kom plutselig tilbake med blomster som sa at jeg skulle tilgi ham, jeg ble virkelig overrasket og sjokkert da mannen min kneler ned og ber om tilgivelse og at jeg skulle akseptere ham tilbake. Jeg mangler virkelig ord og er glad, du er en Gud sendt til meg og hele familien min. Og nå er jeg en glad kvinne igjen. Tusen takk Dr. Ige Ajayi. Til alle som leter etter en ekte trolldomsleder bør kontakte Dr. Ige Ajayi på: drigeajayi@gmail.com Du kan også Whatsappe ham på +234 (80)-5739-3990

    SvarSlett
  31. Din belșugul inimii, gura vorbește. Numele meu este Valentino Emil. Fostul soț al soției mele a făcut o vrajă asupra soției mele și s-a întors la el. M-am simțit cu inima frântă pentru că nu știam cum să o recuperez. Am făcut tot ce am putut să o aduc înapoi cu prietenii ei apropiați, dar nimic nu a ieșit. Așa că, la locul meu de muncă, am încercat să caut ajutor online și am găsit diverși mărturii despre modul în care un doctor Isikolo a fost credincios și util cu vrăjile sale. Am încercat luând legătura cu el și i-am explicat problema mea. Doctorul Isikolo m-a ajutat cu o vrajă pentru mine care a adus-o înapoi pe soția mea în 48 de ore după ce l-am contactat și a fost într-adevăr un miracol. M-a asigurat că nimic nu ne poate despărți din nou și din acest an IANUARIE și până în acest moment, am fost plin de bucurie alături de soția mea. Contactați-l astăzi pentru orice fel de ajutor, El este gata să vă ajute. prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber lui pe: +2348133261196.

    SvarSlett
  32. Jeg er så glad for at mitt ødelagte ekteskap har blitt gjenopprettet. «Vi tok opp nylig, selv om det var vanskelig. Det har gått mer enn en måned nå, og alt føles som om det har gått tilbake til det normale. Han har begynt å behandle meg bedre, og det har vært en helbredelsesprosess for oss begge. Marerittet som hadde vart i nesten 3 år før vi slo opp er endelig over. Det er som om vi ble forelsket på nytt! Vi har begge lagt fortiden bak oss, og prøver å gå videre – og for første gang på lenge ser fremtiden mye lysere ut. Jeg kan ikke uttrykke med ord hvor takknemlig jeg er Dr Ilekhojie! Det er som om vi endelig har gjenoppdaget de tingene om hverandre som gjorde at vi ble forelsket i utgangspunktet. Takk Dr Ilekhojie for at du reddet mitt ødelagte ekteskap og tok mannen min tilbake til meg!". Hvis du har problemer i ekteskapet ditt, kontakt Dr Ilekhojie via: (gethelp05@gmail.com) eller ring/Whatsapp (+2348147400259)

    SvarSlett
  33. Dette er for alle som fortsatt bryr seg om å få tilbake eksen sin. Jeg skriver for å sette pris på det gode arbeidet til Dr Ilekhojie som hjalp meg nylig, jeg klarte ikke å føde på grunn av PCOS, jeg var så knust at mannen min forlot meg for en annen kvinne i nesten 1 år. Jeg gråt mye og forsøkte til og med selvmord. Etter å ha sett en kommentar fra en kvinne på internett som vitnet om hvordan hun ble hjulpet av Dr Ilekhojie, bestemte jeg meg også for å kontakte ham for å få hjelp fordi alt jeg ønsket var at jeg skulle få mannen min tilbake og forsikre meg om at jeg har et barn med min mann. Dr Ilekhojie ga meg urter og gjenforent meg med mannen min. I dag er jeg gravid i en måned og vi er sammen igjen og lykkelige. Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake ektefellen din eller bli kurert for sykdom, E.T.C. Kontakt Dr Ilekhojie og få positive resultater.
    E-post: gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    SvarSlett
  34. Jeg vil bare si tusen takk til alle som har støttet meg gjennom årene. Min historie om hvordan jeg vant Powerball-lotteriet på $45,4 millioner er litt av en historie. Jeg har spilt Powerball-billetter i 3 år nå siden jeg fylte 25. Jeg kjøpte min første billett på 25-årsdagen min. Jeg følte meg veldig heldig den dagen fordi jeg hadde kontaktet Dr Ilekhojie for å hjelpe meg med de vinnende Powerball-numrene. Jeg hadde virkelig den gode følelsen av at jeg så på kameraet og ønsket å blunke til det. Jeg gjorde bare en liten del av det og stolte på ham. Han ga meg tallene etter at jeg spilte et par andre billetter sammen med den for $25. Jeg sjekket billetten min etter at gevinsten kom på nettet og så at tallene var riktige inkludert Power-spillet. Jeg skrek i 15 minutter fordi det føltes som en drøm. Jeg hadde vunnet $6,4 millioner. Takk Dr Ilekhojie Vel, e-posten hans er gethelp05@gmail.com, og du kan også ringe eller whatsappe ham på +2348147400259

    SvarSlett
  35. Kjæresten min slo opp med meg for 1 år siden og vi sluttet helt å kommunisere, jeg savnet ham, men han nektet å ta meg tilbake etter å ha bedt ham så mange ganger. En dag undersøkte jeg relasjoner på internett da jeg så utallige vitnesbyrd fra mennesker som vitnet om Dr Ilekhojie. Så jeg kontaktet ham via WhatsApp: +2348147400259, jeg fortalte ham problemene mine og han lovet å hjelpe meg. Jeg fulgte instruksjonene hans og det var et sjokk for meg fordi 48 timer etter at Dr Ilekhojie utførte en forsoningsformel, ringte kjæresten min meg gråtende og ba meg om å tilgi ham. Han kom hjem og tryglet meg på kne om å akseptere ham tilbake. Dr Ilekhojie er ærlig og effektiv i sitt arbeid. Forsoningstrolldommen hans er aktiv og 100 % garantert. Kontakt ham via WhatsApp: +2348147400259 eller via e-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  36. Denne store mektige åndelige mannen gjenopprettet min sorg til lykke. Mannen min våknet nettopp og bestemte at ekteskapet vårt var over. I noen måneder nå har det ikke gått bra med Roger og jeg fordi han hadde en affære med assistenten sin på jobben. Jeg elsket mannen min så høyt og bestemte meg for å bli og jobbe med ekteskapet vårt. På kort tid sluttet Roger å komme hjem og hans nære venn fortalte meg at han har en annen leilighet der han bor sammen med henne. Jeg ble såret og fortsatte å søke hjelp fordi Roger var annerledes enn mannen jeg giftet meg med for 10 år siden. Heldigvis fant jeg Dr Ilekhojie som lovet å gi mannen min tilbake til meg. Han utførte en forsoningsform som ga Rogers tilbake, og nå er vi begge glade igjen med guttene våre. Hvis du har problemer som mine, send Dr Ilekhojie en e-post (gethelp05@gmail.com) eller kontakt ham på Whatsapp/Viber +2348147400259

    SvarSlett
  37. Denne store mektige åndelige mannen gjenopprettet min sorg til lykke. Mannen min våknet nettopp og bestemte at ekteskapet vårt var over. I noen måneder nå har det ikke gått bra med Roger og jeg fordi han hadde en affære med assistenten sin på jobben. Jeg elsket mannen min så høyt og bestemte meg for å bli og jobbe med ekteskapet vårt. På kort tid sluttet Roger å komme hjem og hans nære venn fortalte meg at han har en annen leilighet der han bor sammen med henne. Jeg ble såret og fortsatte å søke hjelp fordi Roger var annerledes enn mannen jeg giftet meg med for 10 år siden. Heldigvis fant jeg Dr Ilekhojie som lovet å gi mannen min tilbake til meg. Han utførte en forsoningsform som ga Rogers tilbake, og nå er vi begge glade igjen med guttene våre. Hvis du har problemer som mine, send Dr Ilekhojie en e-post (gethelp05@gmail.com) eller kontakt ham på Whatsapp/Viber (+2348147400259)

    SvarSlett
  38. Forloveden min slo opp med meg forrige uke og jeg var så trist, jeg spiste ikke og snakket ikke med noen, jeg gråt mye, jeg var så deprimert og stresset at jeg havnet på sykehuset på grunn av alt. stresset og depresjonen. En dag jeg søkte på nettet etter å få kjærlighetstips fordi jeg elsker og bryr meg dypt om ham og jeg vil bare at vi skal være sammen som et par igjen. Jeg fant en mektig mann kalt Ilekhojie som løste så mange forholdsproblemer... så jeg kontaktet ham og forklarte alt for ham, så fortalte Dr Ilekhojie meg at han vil komme tilbake til meg innen 48 timer etter at han har hjulpet meg med en forsoningsform. Det fungerte perfekt som han lovet, og David kom tilbake og begynte å be meg om å akseptere ham tilbake. Er så glad nå at Dr Ilekhojie har gjort som han lovet. Kontakt Dr Ilekhohjie som hans 100% garanterte og effektive. Send ham e-post på [gethelp05@gmail.com] WhatsApp +2348147400259

    SvarSlett
  39. Da jeg fant Dr Ilekhojie, var jeg i desperat behov for å bringe min eksmann tilbake. Han forlot meg for en annen kvinne, og jeg ble liggende i mørket. Det skjedde så fort og jeg hadde ikke noe å si i situasjonen i det hele tatt. Han dumpet meg etter 6 års ekteskap uten noen forklaring. Jeg kontakter Dr Ilekhojie via e-posten hans, og han utførte en forsoningsform for å hjelpe oss å komme sammen igjen. I løpet av mindre enn 48 timer etter at han gjorde denne trolldommen, begynte mannen min å ringe meg og følte seg forferdelig for det han nettopp utsatte meg for. Han sa at jeg var den viktigste personen i livet hans, og han vet det nå. Forholdet vårt er nå sterkt og stabilt. Takk sir for arbeidet du gjorde for meg. Du er Gud sendt for å gjenopprette ødelagt ekteskap og forhold. Jeg anbefaler Dr Ilekhojie til alle som trenger hjelp. Hans e-post: gethelp05@gmail.com Du kan også Whatsappe ham på +2348147400259

    SvarSlett
  40. Den store Dr Ilekhojie alle har snakket om på internett har også hjulpet meg med hans forsoningsformidling forrige uke onsdag. Han gjenopprettet mitt ødelagte forhold og brakte eksen min tilbake til meg. Jeg har vært med et knust hjerte de siste 6 månedene etter at kjæresten min slo opp med meg, men etter at jeg så på nettet om Dr Ilekhojie, var jeg veldig glad for å kontakte ham. Han fortalte meg hva jeg trengte å gjøre, og han utførte forsoningsformelen, og innen 48 timer kom Andy tilbake og begynte å be om tilgivelse. Jeg vil sette pris på Dr Ilekhojie for hans store hjelp. Hvis du trenger hans hjelp, kan du også kontakte ham via hans e-post: gethelp05@gmail.com/ Ring eller Whatsapp +2348147400259

    SvarSlett
  41. Vi har nylig gjort opp, selv om det var vanskelig. Det har gått mer enn en måned nå, og alt føles som om det er tilbake til det normale. Han har begynt å behandle meg bedre, og det har vært en helbredelsesprosess for oss begge. Marerittet som hadde vart i nesten 2 år før vi slo opp er endelig over. Det er som om vi ble forelsket på nytt! Vi har begge lagt fortiden bak oss, og prøver å gå videre – og for første gang på lenge ser fremtiden mye lysere ut. Jeg kan ikke uttrykke med ord hvor takknemlig jeg er Ilekhojie! Det er som om vi endelig har gjenoppdaget de tingene om hverandre som gjorde at vi ble forelsket i utgangspunktet. All bekymring og stress har rett og slett forsvunnet. Takk Dr Ilekhojie for at du reddet mitt ødelagte ekteskap og brakte mannen min tilbake til meg!". Jeg og mannen min bor lykkelig sammen igjen.. Alt takket være Ilekhojie. E-posten hans. E-post: (gethelp05@gmail.com) Ring eller Whatsapp +2348147400259

    SvarSlett
  42. Jeg ble betalt 40 euro per time på jobben, og det var en stressende jobb, jeg søkte på nettet etter en bedre jobb da jeg så vitnesbyrd om hvordan Dr Ilekhojie hjalp folk med å vinne et lotteri. Jeg har ikke spilt lotteri før, så jeg lurte på hvordan det fungerer, jeg snakket med Dr Ilekhojie via tekst: +2348147400259 og ba om hjelp til å vinne lotteriet også. Han svarte og ba om mitt navn og bilde, han sa at det var nødvendig å utføre trolldommen. Jeg gjorde som han instruerte og gjenstandene ble kjøpt for å utføre trolldommen, etter trolldommen ga han meg et lotterinummer og en nettside som ble avslørt for ham. Jeg spilte lottotallene og to dager senere fikk jeg en e-post om at jeg vant $11 millioner euro (11 000 000). Jeg trodde det var en spøk, men se, jeg fikk betalt uten stress. Dr Ilekhojie er en stor synsk, bli med meg takk ham via SMS/ring: +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com)

    SvarSlett
  43. Kjærlighet gir aldri opp, mister aldri troen, er alltid håpefull og holder ut under alle omstendigheter. Jeg gir Gud all æren for å ha brakt Dr. Ige Ajayi inn i livet mitt for å ha hjulpet meg med å få min kone tilbake som gjorde at jeg ble skilt i ett år. Jeg var den siste personen på jorden som aksepterte det faktum at trollformler eksisterer eller fungerer ikke før jeg ble henvist til Dr. Ige Ajayi, som har hjulpet så mange mennesker med sine kraftige trollformler. Jeg hadde ingen annen mulighet enn å prøve det fordi 3 måneder etter skilsmissen ble jeg degradert på arbeidsplassen min på grunn av depresjon, for jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å få henne tilbake, men takk Gud i dag for at jeg brukte Dr. Ige Ajayi skal få tilbake lykke- og kjærlighetslivet innen 48 timer. Bare forrige uke her ble jeg forfremmet tilbake til stillingen min, og jeg er her for å dele min egen erfaring med denne mannen som heter Dr. Ige Ajayi. Jeg vet ikke hva du går gjennom i dag, men vet at i alle situasjoner er det alltid en vei ut. Dr, Ajayi, forbereder også trollformler som Lotteri, jobbtrolldom, trolldom for å stoppe en skilsmisse, stavekur for alle sykdommer, beskyttelsesformler, trolldom for å bli vellykket, velstående og Kraftige rettssaker E.T.C. Kontakt e-post drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348057393990

    SvarSlett
  44. Jeg var så forvirret og knust da mannen min forlot meg uten et ord, jeg trengte ham desperat tilbake fordi jeg elsket ham så høyt. Så en venn av meg introduserte meg for denne mektige mannen som fikk mannen hennes til å reise hjem etter 5 måneders separasjon, så jeg tok kontakt med ham og han lovte at Axel kommer tilbake til meg om mindre enn 72 timer. Etter at jeg gjorde alt han ba om, ringte mannen min som hadde nektet å snakke med meg og begynte å gråte at han gjorde en feil ved å forlate hjemmet. Jeg var glad fordi jeg og Axel har vært sammen siden vi var barn og det gjorde vondt for oss begge å forlate hverandre. Nå er jeg glad fordi han er hjemme og alt er perfekt. Hvis du har et forholdsproblem, vil jeg råde deg til å kontakte Dr Ilekhojie og få ærlige resultater. Nedenfor er kontaktinformasjonen hans, send en melding til ham på WhatsApp: +2348147400259 E-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  45. «Vi tok opp nylig, selv om det var vanskelig. Det har gått mer enn en måned nå, og alt føles som om det er tilbake til det normale. Han har begynt å behandle meg bedre, og det har vært en helbredelsesprosess for oss begge. Det er som om vi ble forelsket på nytt! Vi har begge lagt fortiden bak oss, og prøver å gå videre – fremtiden ser mye lysere ut. Jeg kan ikke uttrykke med ord hvor takknemlig jeg er Ilekhojie! Det er som om vi endelig har gjenoppdaget de tingene om hverandre som gjorde at vi ble forelsket i utgangspunktet. Takk Dr Ilekhojie for at du reddet mitt ødelagte ekteskap og brakte fred tilbake til hjertet mitt ”. Jeg føler meg i live igjen og familien min er komplett, alt takket være Ilekhojie. Kontakt ham for å gjenopprette ekteskapet ditt. Whatsapp/ring +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  46. Wow min Torino er tilbake til livet mitt, dette året er det lykkeligste året jeg noen gang har hatt i hele mitt liv, er veldig glad fordi jeg skal feire julen med kjæresten min Torino som forlot meg for 2 år siden jeg har alltid elsket ham og alltid som å være sammen med ham igjen, men visste aldri at Dr okpa kommer til å bringe ham tilbake til armene mine innen 48 timer og ikke bare bringe ham, men i høytiden. Er veldig glad drømmen min har gått i oppfyllelse. Er veldig glad og jeg vet at 2016 kommer til å bli et flott år for oss. Så jeg vil takke Dr okpa for det flotte arbeidet han gjorde for meg, og hvis du trenger hans hjelp, kontakter du ham via: okpatempleofsolution@gmail.com

    Navn: Daniela
    Fra: USA

    SvarSlett
  47. Jeg fant et fantastisk vitnesbyrd om Helmah på en forsoningsside om Dr Ilekhojies gode gjerninger. Jeg har aldri trodd det, for jeg har aldri hørt noe om et slikt mirakel før. Ingen ville ha vært i stand til å overbevise meg om det før Dr Ilekhojie gjorde et fantastisk arbeid for meg som gjenopprettet mitt ødelagte ekteskap etter seks måneders separasjon. Jeg ble virkelig sjokkert da mannen min knelte ned og ba om tilgivelse for at jeg skulle akseptere ham tilbake. Jeg mangler virkelig ord for å vise min takknemlighet til Dr Ilekhojie for det han har gjort for meg og hele familien min. Vi er lykkelige sammen og det er fred i hjemmet mitt. Alt dette er mulig på grunn av hans forsoningstrolldom. Kontakt ham nå for all slags hjelp du trenger via Whatsapp/ring/viber: +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  48. Mannen min våknet nettopp og bestemte at ekteskapet vårt var over. I noen måneder nå har det ikke gått bra med Roger og jeg fordi han hadde en affære med assistenten sin på jobben. Jeg elsket mannen min så høyt og bestemte meg for å bli og jobbe med ekteskapet vårt. På kort tid sluttet Roger min å komme hjem og vennen hans fortalte meg at han har en annen leilighet der han bor sammen med henne. Jeg ble såret og fortsatte å søke hjelp fordi Roger var annerledes enn mannen jeg giftet meg med for 10 år siden. Heldigvis fant jeg Dr Ilekhojie som lovet å gi mannen min tilbake til meg. Han utførte en forsoningsform som ga Rogers tilbake, og nå er vi begge glade igjen med guttene våre. Hvis du har problemer som mine, send Dr Ilekhojie en e-post: gethelp05@gmail.com eller kontakt ham på Whatsapp +2348147400259

    SvarSlett
  49. Takk Dr Ogundele! Mannen min ønsket skilsmisse fordi han møtte en annen kvinne, jeg fant ut om en stor trollformler. Etter arbeidet til Dr Ogundele kansellerte mannen min prosessen angående skilsmissen. Og kom hjem etter 24 timer og vi er nå lykkelige sammen. Jeg fortalte Dr Ogundele at jeg vil dele hans gode arbeid, det er derfor jeg deler dette her for at folk skal vite om denne flotte og ærlige mannen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer, kan du skrive til ham på WhatsApp og Viber Chat: +27638836445. Mitt eget navn er Sabina.

    SvarSlett
  50. Min ekteskapsreise startet for noen måneder siden da min kone på 22 år endret meg for en mann 10 år yngre. Jeg er 57 og hun er 55. Jeg gikk gjennom ørkenen og under reisen fant jeg doktor Isikolo. Gud brukte ham til å helbrede mitt knuste hjerte og tok bort smertene mine med sin Kraftige kjærlighetsform. det var vanskelig for meg å prøve å få henne hjem uten å lykkes, og det ble en smerte for barna mine og jeg. Jeg stoler på Herren og vet at han kommer til å gjenopprette ekteskapet mitt. jeg forklarte alt til ham, og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og han gjorde sin del, og min kone kom hjem til meg og barna våre på mindre enn to dager. Vi må ha tro. Tro er forsikring om ting vi håper på og overbevisning om ting vi ikke ser. Menn og kvinner vennligst ikke gi opp, Gud kan bruke doktor Isikolo til å gjenopprette ekteskapet ditt eller forholdet ditt. Ikke mist håpet. Du må bli forelsket i Herren.
    Kontakt lege Isikolo For en kraftig kjærlighetsform sendt fra Gud. via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp på: +2348133261196

    SvarSlett
  51. Jeg er Monisha Alexis, jeg lover å dele dette vitnesbyrdet rundt om i verden når kjæresten min kommer tilbake til meg, og i dag med all respekt vil jeg takke dr ibinoba for å bringe glede og lykke til forholdet mitt og familien min. Jeg vil informere alle om at det finnes en trollformler som er ekte og ekte. Jeg trodde aldri på noen av disse tingene før jeg slapp kjæresten min, jeg trengte hjelp før jeg fant en trylleformular, og han kastet en kjærlighetsformular til meg, og forsikret meg om at jeg ville få tilbake kjæresten min innen to dager hvis trylleformelen har blitt kastet. Tre dager senere ringte telefonen min, og overraskende nok var det kjæresten min som ikke ringte meg det siste året, og ba om unnskyldning for hjertebruddet og sa at han var klar til å være ryggraden min resten av livet.DR .Ibinoba løslot ham for å finne ut hvor mye han elsket og elsket meg. Han åpnet øynene for å forestille seg hvor mye vi har delt sammen. Mens jeg skriver dette vitnesbyrdet akkurat nå, er jeg den lykkeligste jenta i verden, og kjæresten min og jeg lever et lykkelig liv, og vår kjærlighet er nå sterkere enn noen gang. Så jeg lovet å dele mitt vitnesbyrd i hele universet. Alt takket være Dr.IBinoba for det overdrevne arbeidet han har gjort for meg. Nedenfor er kontakten uansett situasjon du befinner deg, og jeg forsikrer deg, ettersom han har gjort min, vil han definitivt hjelpe deg også. WhatsApp: +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

    SvarSlett
  52. Hei, mitt navn er Helen Moore FRA USA, jeg vil dele mitt vitnesbyrd til alle mennesker i denne verden, jeg giftet meg med mannen min for ca. 2 år siden. vi begynte å få problemer hjemme, som at vi slutter å sove i samme seng, slåss om småting. Han kommer alltid hjem sent på kvelden, drikker for mye og sover med andre kvinner ute... jeg har aldri elsket noen mann i mitt liv bortsett fra ham. Han er faren til barnet mitt og jeg vil ikke miste ham fordi vi har jobbet så hardt sammen for å bli det vi er og har i dag. For 4 måneder siden bestemte han seg for å forlate meg og ungen, det kan være å være alenemor. vanskelig noen ganger, og jeg har ingen å henvende meg til, og jeg var knust. Jeg ringte moren min og forklarte alt for henne, moren min fortalte meg om dr ibinoba hvordan han hjalp henne med å løse problemet mellom henne og sjefen hennes. Jeg ble så overrasket om det fordi sjefen hennes ønsket å sparke henne uten grunn. Jeg ble bedt om å sende en tekstmelding til dr IBinoba direkte på Whatsappen hans og forklarte alt for ham, så han lover meg å ikke bekymre meg for at han vil fortrylle og få ting tilbake til hvordan vi var. Han sa videre at det var en annen kvinnelig ånd som var kontrollerte mannen min og fortalte meg at problemet mitt vil bli løst innen tre dager hvis jeg tror, ​​jeg sa OK Så han trollbandt meg og etter to dager kom kjærligheten min tilbake og ba meg om å tilgi ham. Jeg er så glad! så det er grunnen til at jeg bestemte meg for å dele min erfaring med alle kropper som har slike problemer, kan kontakte dr ibinoba direkte på WhatsApp: +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

    SvarSlett
  53. Jeg er også blant mange andre som vil komme hit på nett bare for å finne ord for å trøste hjertet fra smerten følt fra hver prøvelse med familien min, spesielt med kjærlighetslivet mitt, men i likhet med livet de har, kom jeg gjennom -en kommentar som dette her som nesten var relatert til historien min og hvordan en forholdsrådgiver ved navn DR ALASHIRA brakte den gleden inn i livene deres og hjalp dem å helbrede fra depresjonen de gikk gjennom, slik at jeg kontaktet ham og konsulterte ham om mitt eget. Eksempel og jeg var glad jeg gjorde det fordi jeg i dag er en del av de mange DR ALASHIRA har gitt nytt liv til, jeg vil fullt ut anbefale alle med forholdsproblemer og andre relaterte problemer å ta kontakt med denne mannen, han vil garantert finne en løsning for deg. du kan kontakte dem WhatsApp/Viber +2348115720823 EMAIL:: dralahalah@gmail.com takk....

    SvarSlett
  54. Mannen min forlot meg for en annen kvinne, og jeg ble stående i mørket. Det skjedde så fort og i løpet av noen dager snudde livet mitt opp ned. Han dumpet meg etter 3 år uten ord. Jeg kontakter Dr Ilekhojie via e-posten hans, og han lovet å utføre et forsoningsritual for å hjelpe oss å komme sammen igjen. På mindre enn 48 timer etter at han utførte ritualet sitt, begynte mannen min å teste meg igjen og følte seg forferdelig for det han nettopp har utsatt meg for. Han sa at jeg var den viktigste personen i livet hans, og han vet det nå. Ekteskapet vårt er nå sterkt og stabilt. Takk doktor for forsoningsritualet du gjorde for meg. Du er Gud sendt for å gjenopprette ødelagt ekteskap. Jeg anbefaler oppriktig Dr Ilekhojie til alle med et ødelagt ekteskap eller forholdsproblemer. Hans e-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  55. Jeg visste aldri at folk fortsatt har krefter og får ting til å skje på denne måten. Jeg er Joyce J fra USA. Mannen min forlot meg og barnet mitt for en annen jente for tre år siden, siden den gang har livet mitt vært fylt med smerter, sorg og traumer fordi han var min første kjærlighet og vi har vært sammen i årevis og kunne ikke forestille meg livet uten ham . Jeg så noen vitnesbyrd om en stor trollformler DR IBINOBA og hvordan han hjalp mennesker rundt om i verden, at han kan bringe tilbake elskeren i løpet av noen få dager, først lo jeg det av meg og sa at jeg ikke er interessert, men på grunn av kjærligheten jeg har til mannen min, jeg konsulterte den store trollformleren og til min største overraskelse etter to dager ringte mannen min meg for aller første gang etter tre år at han savner meg og at han er så lei seg for hver ting han fikk meg til å gå igjennom, at han vil ha meg tilbake, vi skal tilbringe livet vårt sammen og lover å aldri forlate meg og barnet mitt igjen. Jeg kan fortsatt ikke tro mine egne øyne, for det er høyst utrolig, det er bare for godt til å være sant. Alt jeg kan si er å takke deg DR IBINOBA for at du tok tilbake mannen min til meg og barnet mitt, og for alle som måtte trenge hjelp fra denne flotte trollformleren kan du ringe den store mannen eller whatsappe ham +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail .com

    SvarSlett
  56. Hei alle sammen, mitt navn er Bohuslava Shevchenko og jeg vil dele mitt vitnesbyrd, jeg er en lykkelig gift kvinne med 2 vakre barn, på et bestemt tidspunkt begynte mannen min å oppføre seg rart for meg, det begynte litt etter litt, vi kjemper og krangle nesten hele tiden og til slutt forlot han meg for en annen kvinne fordi han ikke lenger føler noen kjærlighet til meg, jeg ble forlatt med våre 2 barn, han kommer nesten ikke til huset, men for kjærligheten jeg hadde til ham, ville jeg For ikke å la ham gå, måtte jeg diskutere problemet mitt med en venn av meg og foreslo at jeg heller skulle kontakte en trylleformler, som kunne hjelpe meg å fortrylle for å bringe ham tilbake, men jeg er typen som aldri trodde på trylleformularen. støping. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å prøve.
    Jeg gjorde alt jeg ble bedt om å gjøre, og etter en tid begynte alt å fungere bra igjen, mannen min kom tilbake til huset, ba meg og barna om unnskyldning, og vi lever alle lykkelige sammen nå, jeg kan ikke takk til Dr. Nosa Ugo som hjalp meg med å gjenopplive min familie. du kan kontakte ham gjennom hans

    E-post: karnataka.temple@gmail.com

    Kontakt ham for alle slags åndelige problemer og se det store arbeidet.

    SvarSlett
  57. Jeg var så forvirret og knust da mannen min forlot meg uten et ord, jeg trengte ham desperat tilbake fordi jeg elsket ham så høyt. Så en venn av meg introduserte meg for Dr Ilekhojie som en gang forsonet henne og kjæresten hennes. Jeg snakket direkte med legen som forsikret meg om forsoning med mannen min etter at et ritual er gjort for å gjenopprette den tapte forbindelsen. Om nøyaktig 3 netter senere kom mannen min plutselig hjem og begynte å gråte og be om tilgivelse og fortelle hvor mye han savnet meg og barna våre. Jeg tok imot ham tilbake og nå har vi vært en lykkelig familie siden den gang. Hvis du har et forholdsproblem vil jeg råde deg til å kontakte ham.
    WhatsApp: +2348147400259
    Ring: +2348147400259
    E-post: (gethelp05@gmail.com)

    SvarSlett
  58. De er mange trollformlere på nettet, men DR WALE er forskjellig fra dem. DR WALE vil være ditt siste busssted. DR WALE er den rette personen for å hjelpe deg med å løse alle problemene dine. Med hjelp av ham vil all din tristhet forsvinne og han vil bringe din lykke tilbake. Da jeg møtte DR WALE, forklarer jeg ham alle problemene jeg hadde med mannen min som dro for å bli hos en annen kvinne. Han lot meg og barna stå uten noe. Etter all forklaringen min fortalte DR WALE meg at jeg måtte betale for ARTIKLER som jeg gjorde. Han fortalte meg at trolldommen vil ta dager før jeg virker, som jeg venter. FOR min overraskelse etter noen dager fikk jeg et anrop, stemmen var mannen min som gråt på telefonen og fortalte meg at han ikke visste hva som kom over ham. ba meg om tilgivelse og fortalte meg at han er på vei hjem igjen. Akkurat nå lever vi alle lykkelige sammen igjen. Alt takket være DR WALE for er flott arbeid. Du kan også kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  59. Jeg har funnet en guddommelig hjelper som er veldig ekte, ærlig og gjør det han sier han vil gjøre, det tok noen dager før trolldommen min kom frem i lyset og resultatene er fantastiske ... velsigne deg og Guds bevart deg trygg og frisk . Jeg fikk tilbake eksen min ved hjelp av Dr Ilekhojie. Hele mitt liv har jeg aldri sett noe sånt som dette, jeg føler meg veldig glad og tilfreds med at jeg tok den riktige avgjørelsen. Det er så ekte og mektig!! Whatsapp ham direkte +2348147400259). Hvis du vil ha ubetinget kjærlighet, må du gi deg selv fullstendig. Kjærlighet er en forpliktelse, ikke en følelse. Kjenn forskjellen. Forhold krever seriøst engasjement som de fleste ikke har. Ekteskap er enda vanskeligere, og de fleste er ikke i stand til å håndtere ansvaret for å være lojale, trofaste, engasjerte og hengivne til din ektefelle og livet ditt sammen fordi det er din prioritet og ingenting annet betyr noe. Ta kontakt med Dr Ilekhojie og finn løsninger på ekteskaps- eller forholdsproblemer E-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  60. Jeg tok nesten livet mitt på grunn av mannen min som forlot meg og sluttet å ringe. Han sa at han ikke elsker meg lenger, jeg prøvde å tigge ham, men han vil ikke svare meg før vi hadde en kamp og slo opp i seks måneder, etter det innser jeg at jeg ikke kan dra uten ham. Jeg prøvde alt mulig for å få ham tilbake, men mislyktes. inntil jeg kom over denne mannen som heter DR WALE på nettet, kontaktet jeg ham og fortalte ham alt som har skjedd mellom meg og mannen min før vi skilte oss. Han spurte meg ikke så frykte at alt skal bli bra igjen. han ba meg betale for gjenstander som han ville brukt til å forberede kjærlighetsformularet for meg, og jeg betalte og fulgte alle råd og instruksjoner han ga meg. Etter å ha hjulpet meg med en kjærlighetsform, og se, kom mannen min tilbake innen en uke. ba meg om tilgivelse, jeg ble så overrasket over at trollformler som DR WALE fortsatt eksisterer. Hvis noen her trenger litt hjelp, med all oppriktighet, kontakt DR WALE i dag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com
    Du er faktisk den beste DR WALE takk for at du gjorde hjemmet mitt til et lykkelig hjem igjen. Jeg kan aldri slutte å snakke om deg sir. han er virkelig en flott mann, du kan kontakte ham for løsning for alle slags problemer som
    (én) lotteriformidling
    (to) eks tilbake
    (tre) bli gravid
    (fire) kur for enhver form for sykdom, sykdom og infeksjon
    Og mange andre kontakter denne flotte mannen i dag og får din
    Problemer løst 100%

    SvarSlett
  61. Ekte hackere er den beste løsningen for å gjenopprette stjålet kryptovaluta. De hjalp meg med å gjenvinne mine tapte tokens etter å ha blitt offer for en phishing-svindel på Telegram der angriperne fikk tilgang til lommeboken min og stjal alle myntene mine. Ved hjelp av Genuine Hackers var jeg i stand til å gjenopprette totalt 11,8 BTC og 6,479 ETH innen 2 dager etter at jeg sendte inn saken. Kontakt GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592 for pålitelige og effektive gjenopprettingstjenester.

    SvarSlett
  62. Det er et privilegium å dele dette mirakuløse vitnesbyrdet til verden. Mannen min skilte seg fra meg for femten måneder siden, og jeg har blitt fylt med anger fordi jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre for å rette opp problemer med mannen min. Jeg søkte etter hjelp på internett om hvordan jeg kunne få hjelp i ekteskapet mitt, og jeg oppdaget gode vitnere om DR WALE som har vært progressiv med trolldommene sine. Jeg tok kontakt med ham, og se, DR WALE, fortalte meg at han vil forberede en trolldom for meg som vil bringe tilbake mannen min. Jeg var skeptisk, men jeg hadde ikke noe annet valg enn å jobbe med ham. Etter å ha jobbet med DR WALE, noen dager senere, ringte mannen min at han kommer hjem og fra den dagen til dette øyeblikket har vi levd fredelig. Han er tilbake nå med så mye kjærlighet og omsorg. i dag er jeg glad for å fortelle dere alle at denne trylleformularen har kraften til å bringe elskere tilbake og det mest overraskende er at kjærligheten vår er veldig sterk nå, hver dag er lykke og glede. og det er ingenting som å være sammen med mannen du elsker. Jeg vil anbefale DR WALE på det sterkeste til alle der ute som trenger hjelp overhodet. Hvis du har problemer, kontakt DR WALE, jeg gir deg 100% garanti for at han vil hjelpe deg!!. Hans WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  63. Har du noen gang vært utsatt for svindel? Mistet lommeboken eller pengene til falske hackere på nettet? Jeg ber deg om å kontakte denne pålitelige hackeren og gjenopprettingseksperten GENUINE HACKER. Jeg var et offer for falske mennesker som poserte som binære opsjoner og bitcoin-investorer, jeg mistet en sum på $10 000 og 2BTC fra bitcoin-lommeboken min til disse forfalskningene. Det tok en stund før jeg skjønte at de var svindel og dette gjorde virkelig vondt. Så hørte en venn av meg om det og anbefalte meg til GENUINE HACKER som hjalp meg å gjenopprette alt jeg mistet. For mer informasjon send en e-post til GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592.

    SvarSlett
  64. Jeg vil bruke dette mediet til å takke den store tryllekunstneren DR WALE for å ha hentet tilbake min kjære mann. Da mannen min forlot meg og våre to barn for en annen kvinne, levde jeg i smerter fordi jeg elsker ham så høyt, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, faktisk var jeg forvirret før jeg møtte en venninne av meg som heter Ella og jeg fortalte henne hva jeg gikk gjennom, så fortalte hun meg at jeg ikke skulle bekymre meg for at hun også gikk gjennom det samme problemet, men i hennes tilfelle var det kjæresten, så tok hun meg med til en spiritist, en trylleformler, ved navn DR WALE som hjalp henne med tilbake kjæresten hennes, da jeg kontaktet DR WALE på WhatsApp +2347054019402 fortalte jeg ham problemene mine, etter det fortalte han meg hva jeg skulle gjøre og han sa etter at jeg har gjort det han fortalte meg, etter noen uker vil mannen min komme krypende videre knærne hans ber meg om å tilgi ham. Etter noen uker kom mannen min og begynte å tigge meg, jeg hadde aldri forventet at det skulle skje så fort, jeg banket på døren min, da jeg åpnet døren, så jeg til min største overraskelse mannen min på knærne tigge meg og vår barn til å tilgi ham.
    Han kurerer også alle slags sykdommer, inkludert den som er oppført nedenfor,
    1. HIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. KREFT.
    4. ALS (Lou Gehrigs sykdom).
    5. Hepatitt B.
    6. HYPERTENSJON.
    7. LAVT SÆDANTALL.
    8. ASTHMA.
    9. VIRGINIA PROBLEM.
    10. DIARÉ.
    11. STØYL.
    12. KJØLSÅR.
    13. SLAG.

    Og han kastet også følgende trollformler,

    1. du vil ha et godt ekteskap,
    2. du er en politiker og trenger beskyttelse,
    3. du trenger en kjærlighetsform,
    4. du ønsker å være en rik mann eller kvinne,
    5. du vil at partneren din skal elske deg,
    6. du leter etter kone eller mann,
    7. du ønsker å jobbe med visum til et hvilket som helst land du ønsker,
    8. du er en forretningsmann eller kvinne og vil at bedriften din skal flytte,
    9. du vil at sjefen din skal elske deg,
    10. du vil at din mann eller kone skal tilbe deg,
    11 Du trenger en jobbformidling,
    12 Du trenger forfremmelse i jobben din,
    Alle som har problemer oppført ovenfor, bør kontakte DR WALE, den store trylleformularen. Kontakt ham via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  65. Stærk og kraftfuld kærlighedsformular til at vinde din eks tilbage.. Jeg har besluttet, at jeg vil bruge hele dagen på internettet bare for at sikre, at en masse mennesker er i stand til at læse dette mit vidnesbyrd om DR WALE, som er en magtfuld trylleformular fra Afrika, Efter at være blevet forladt af min elsker, var jeg så ensom den samme dag, at jeg besluttede at gå gennem nettet for at få nogle forholdstips, jeg vidste aldrig, at dette var køreplanen, der vil sikre min kærestes tilbagevenden. Efter at have læst en masse tips om, hvordan jeg genopretter mit forhold på en bedre måde, opdagede jeg, at DR WALE har mange anbefalinger end andre stave-styrere, så med dette havde jeg besluttet mig for, at DR WALE var den rigtige person til job, Og jeg kontaktede DR WALE gennem hans oplysninger, som jeg så på internettet, og jeg var så glad, at jeg valgte at arbejde med DR WALE, fordi hans arbejde var 100% perfekt, og besværgelsen bragte min elsker tilbage til mig med hurtig lettelse, du kan kontakt ham også for hjælp nu Via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  66. Ekte hackere er den beste løsningen for å gjenopprette stjålet kryptovaluta. De hjalp meg med å gjenvinne mine tapte tokens etter å ha blitt offer for en phishing-svindel på Telegram der angriperne fikk tilgang til lommeboken min og stjal alle myntene mine. Ved hjelp av Genuine Hackers var jeg i stand til å gjenopprette totalt 11,8 BTC og 6,479 ETH innen 2 dager etter at jeg sendte inn saken. Kontakt GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592 for pålitelige og effektive gjenopprettingstjenester.

    SvarSlett