mandag 29. mai 2017

Mai med 1.mai-frokost og Pre-tour konsert i Kimen!

En aktiv og spennende vår er godt igang. Etter et opphold i konsertaktiviteten, er vi i gang med en sesongavslutning med skikkelig futt i!

1. mai kl 1000 deltok vi som vanlig med ei gruppe på Ila Velforening sin tradisjonelle 1. mai-frokost i Ilen Menighetshus. Fullt hus som alltid, avspilling av arbeidermasjer og arbeidersanger til allsang, besøk av TV2 som gjorde live innslag, nydelig frokost og god stemning!

Fredag 12. mai kl 1900 spilte vi konsert i Kimen i Stjørdal, som gjester hos det relativt nystartede Hell Brass Band. Korpset ble starta i 2013, etter å ha blitt samla som en gjeng av tidligere korpsmusikanter i anledning Lånke skolemusikk sitt 50-årsjubileum. Vi setter alltid stor pris på å bli invitert som gjester og synes det var ekstra stor stas å få komme til Kimen. For vår del ble dette en før-konsert i anledning Englandsturen tre uker seinere. Vi presentere et variert utvalg av den musikken vi skal ha med oss på tur; noe velkjent, noe helt nytt, og et knippe av våre strålende solister! Kirka var fylt av ca 200 tilhørere og det var god stemning gjennom hele konserten. Hell Brass Band gjorde gode framførelser av sitt repertoar og presenterte fine solister. Det skal bli fint å følge med dette nye brassbandet videre.
Vi avslutta konserten et såkalt "massed band", for framføring av to fellesnummer til slutt i konserten. Det ble mektig flott!

27 kommentarer:

  1. Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold til Anderson i årevis, brøt han med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har for ham, Jeg ba ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg Postet stavekassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville være greit før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, kastet han staver og overraskende i den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg lovet at noen jeg kjenner som har et problem med forholdet, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham til den eneste virkelige og kraftige stavekassen som hjalp meg med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com Du kan sende en e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

    1) Kjærlighetsformål
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmisse
    4) Ekteskapsstaver
    5) Binding Stave.
    6) Breakup Spells
    7) Banish en fortid Lover
    8.) Du vil bli markedsført på kontoret din / Lotteri stave
    9) vil tilfredsstille din elsker
    Ta kontakt med denne flotte mannen hvis du har noe problem for en varig løsning
    Gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

    SvarSlett

  2. Jeg har gått gjennom forholds saga med mannen min i 2 år fordi han jukser på meg og denne kvinnen, han snyder meg med, er bøyd på å bryte hjemmet mitt, og vi har til og med kommet til å skille seg og han bestemte meg for å forlate meg for dette annen kvinne, jeg fortalte vennen min på kontoret om skilsmissen på tirsdag og hun anbefalte meg til dr. Ilekhojie som reddet ekteskapet mitt og tok meg mannen tilbake til meg og han knelte ned i går og unnskyldte seg for alt og sverget aldri å forlate eller jukse på jeg noen gang igjen og er så glad min familie er tilbake og barna mine er glade alle som har lignende forhold problemer bør kontakte ham på gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259 jeg er så glad min familie er tilbake og jeg vil at alle par skal forstå det skilsmisse er aldri svaret

    SvarSlett
  3. Hei alle sammen, dette er den mest fantastiske tingen jeg noensinne har opplevd i hele mitt liv, og jeg trenger å dele dette store vitnesbyrdet. Jeg vil bare si takk til Dr.Amiso for at jeg tok tid til å hjelpe meg med å formanere den fortryllelsen som bringer tilbake eks-kjæresten min som plutselig mistet interessen for meg etter seks måneders forlovelse, men i dag er vi gift og lykkeligere enn aldri før. Jeg ble virkelig forbløffet og sjokkert da Anne begynte å tigge om tilgivelse og for at jeg skulle akseptere ham tilbake. Jeg mangler ord, og jeg vet ikke hvor mye jeg skal formidle min takknemlighet til deg Dr.Amiso, du er en Gud som er sendt for å gjenopprette ødelagte forhold. Han liker å hjelpe folk med å oppnå sine ønsker, finne ekte kjærlighet. Hvis du har et problem og du leter etter en ekte og ekte veiviser for å løse det problemet for deg. Prøv den store Dr.Amiso i dag, for kreft- eller skilsmissesaker, Jobbfremming og suksess, helse- eller ekteskapelige problemer, ønsker å bli kjent i verden, vinne rettsaker, selskapet nekter å betale deg, noen form for problemer i det hele tatt, slutte å gråte, jeg fant ut at det å ta urtemedisinen sin det beste. å få sine ekselskere tilbake, slutte med voldelige forhold, finne suksess, tiltrekke lykke, finne sjelekamerater og mer. Kontakt ham i dag, og la ham vise deg underverkene og forundringene i hans kjærlighetsformuleringssystem. Han leverer resultater på sitt beste innen ekte stavebesetning. Send en e-post til Dr.Amiso på herbalisthome01@gmail.com
     

    SvarSlett
  4. Jeg har god informasjon til alle på dette forumet. Har du hørt om en stavebesetning som heter Dr Ogundele? Denne mannen brakte mannen min tilbake som forlot meg i 7 år bare på 24 timer med kreftene, jeg heter Isabella. Han er ekte, kontakt ham på sin WhatApp eller Viber Chat: +27638836445. Han er mektig.

    SvarSlett
  5. Livet mitt har vært så positivt siden jeg møtte deg. Jeg tenkte nesten at det ikke var noe håp om å gjenforenes med min kone. Men jeg leste disse gode anmeldelsene om arbeidet ditt, og kjøpte en ekstra spell. Jeg la all min tro på deg og fulgte dine instruksjoner til brevet. Vi er lykkeligere nå enn noen gang. Alt ser perfekt og så naturlig ut! Det er det jeg elsker med trylleformularen din. Takk for din hjelp Dr. Ilekhojie for din tid, for deg som bryr deg og ditt vakre hjerte. Hvis du trenger lignende hjelp, vennligst kontakt Dr Ilekhojie WhatsApp Dr Ilekhojie på +2348147400259 eller e-post gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  6. HVORDAN Å GJENGJØRE DIN EX-ELSKER.Gonjonr, jeg vil dele mitt vitnesbyrd med alle jeg heter Kate Richie fra norge, etter 4 års ekteskap med mannen min forlot han meg for en annen kvinne som fikk meg til å føle fører til frustrasjon. Jeg gjorde alt jeg kunne for å få det tilbake, men ingen var nyttige, før en gammel venn av meg fortalte meg om en støperiprest Dr Kala på internett som hadde det. hjalp til med et lignende problem, først tvilte jeg på det, men bestemte meg for å prøve det, jeg kontaktet legen (lovetemple0001@gmail.com) eller WhatsApp +2349061570504, han hjalp meg og mannen min med å forene ekteskapet innen 48 timer etter at mannen min kom hjem. Jeg kan ikke slutte å takke KALA. Kontakt denne flotte løfteraket for noen av problemene dine, han er i stand til å gi en varig løsning på alle problemene dine:
    (1) Brudd og kjærlighet
    (2) Ta tilbake eksen din eller den tapte kjærligheten
    (3) Stopp skilsmisse eller skilsmisse
    (4) Ekteskap
    (5) Graviditet og barsel
    (6) Kommersiell suksess
    (7) Fjern alle slags sykdommer fra kroppen din
    (8) Du vil at kvinner / menn skal løpe etter deg
    (9) Lotterivinnertall
    (10) du vil være rik og berømt
    (11) Hjelp med å finne en savnet person
    (12) Du ønsker å bli forfremmet på e.t.c-kontoret ditt via lovetemple0001@gmail.com

    SvarSlett
  7. Min uendelige ros går til denne dype sjarmøren som er verdt å etterligne. Takk doktor. Hei folkens, jeg heter Donna 38, jeg bor i San Francisco Bay i California. Mitt følelsesliv tok en stor vending og ble velsignet siden jeg ble henvist til ham av en familievenn som ble søster, smertene var så uutholdelige, det gjorde meg traumatisert fordi jeg hadde urolige netter som nesten gjorde meg elendig og tom i omtrent et år før operasjonen min med Dr. Egwali som hjalp meg med å gjenopplive det jeg trodde var borte, og det var slik det hele endte. Tro meg først, jeg var også vantro på grunn av mine forskjellige møter med en rekke trollmenn og nettsteder som var på vei til å bringe den herlige mannen min tilbake til meg. Jeg har alltid vært sterk, og jeg visste også at det måtte være et pålitelig sted å hjelpe min egen vill. veldig dårlig situasjon, så fant Kathy Dr.s artikkel, han var den ideelle mannen jeg en gang mistet og elsket for meg og barna mine. finn flaks!

    Viber / WhatsApp: +2348122948392
    E-post: dregwalispellbinder@gmail.com

    SvarSlett
  8. AUTENTISK KJÆRLIGHET STATVER VERKENE PÅ 48 TIMER
    Jeg er Denis Zvonimir OG jeg fikk tilbake kjæresten min ved hjelp av DR ISIKOLO Via WhatsApp: +2348133261196. Jeg så folk skrive vitnesbyrd om trolldommen de ble velsignet med, og av hvem vil jeg også si min. Det er også med disse vitnesbyrdene jeg møtte Dr Isikolo og kontaktet ham for å bringe eksen min Katrina tilbake til meg slik at vi kunne tilbringe ferien sammen, siden vi har brutt opp i noen måneder og hjertet mitt har ikke vært det samme. Jeg elsker denne kvinnen av hele mitt hjerte. Med hjelp fra doktor Isikolo kom eksen min tilbake til meg i løpet av 48 timer etter at jeg overholdt og gjorde det han krevde at jeg skulle gjøre. Kjærligheten og lykken ble gjenopprettet og hun elsker meg nå jo mer det er veldig ekte. Jeg ble også sjokkert og kunne ikke tro at det faktisk virket. Jeg vil fortelle deg å kontakte denne mannen hvis du ønsker å ha din kjære tilbake til deg med raske resultater på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp +2348133261196.

    SvarSlett
  9. jeg kunne ikke tro at jeg noen gang ville bli gjenforent med min eks-kjæreste, jeg var så traumatisert av å være helt alene uten kropp å være ved meg og være sammen med meg, men jeg var så heldig en dag å møte dette mektig trollformler Dr. Kellymanson, etter å ha fortalt ham om situasjonen min gjorde han alt menneskelig mulig for å se at kjæresten min kom tilbake til meg, faktisk etter å ha trollbundet trolldommen kom min eks-kjæreste tilbake til meg mindre enn 48 timer, min eks-elsker kom tilbake til meg tilbake og ber meg om at han aldri vil forlate meg igjen, 3 måneder senere ble vi forlovet og giftet oss, hvis du har samme situasjon er det bare å kontakte Dr Kellymanson på e-posten hans: { Kellymanson520@gmail.com } tusen takk far for at du gjenopprettet eksen min -kjæreste tilbake til meg,
    *Hvis du vil gjenforenes med kjæresten din.
    *Hvis du ønsker å bli gravid.
    *Hvis du vil kurere noen form for sykdom.
    Kontakt ham for løsning: Whatsapp { +2348162103711 }
    E-post: { Kellymanson520@gmail.com }

    SvarSlett
  10. Dette er for alle som fortsatt bryr seg om å få tilbake eksen sin. Jeg skriver for å sette pris på det gode arbeidet til Dr Ilekhojie som hjalp meg nylig, jeg klarte ikke å føde på grunn av PCOS, jeg var så knust at mannen min forlot meg for en annen kvinne i nesten 1 år. Jeg gråt mye og forsøkte til og med selvmord. Etter å ha sett en kommentar fra en kvinne på internett som vitnet om hvordan hun ble hjulpet av Dr Ilekhojie, bestemte jeg meg også for å kontakte ham for å få hjelp fordi alt jeg ønsket var at jeg skulle få mannen min tilbake og forsikre meg om at jeg har et barn med min mann. Dr Ilekhojie ga meg urter og gjenforent meg med mannen min. I dag er jeg gravid i en måned og vi er sammen igjen og lykkelige. Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake ektefellen din eller bli kurert for sykdom, E.T.C. Kontakt Dr Ilekhojie og få positive resultater.
    E-post: gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    SvarSlett
  11. Mitt navn er Estela Dovydas og jeg er her for å sette pris på Dr Isikolo. Jeg har alltid hatt et komplisert forhold til kjæresten min. Vi kjempet så mange ganger på grunn av usikkerhet på begge sider, og vi skilte oss. Jeg visste godt at jeg fortsatt elsker ham og trengte ham tilbake i livet mitt. Han forsømte min bønn og innsats for å gjøre ting riktig, og jeg fikk informasjon om at han allerede hadde sett en annen dame. Jeg kunne ikke hjelpe situasjonen, så jeg måtte kontakte DR ISIKOLO og vi snakket og jeg forklarte meg alt. Han forsikret meg om at han vil hjelpe meg og sørge for at jeg får ham tilbake til meg. Han kastet ikke bort tid på å hjelpe meg, og han gjenopprettet kjærligheten og gleden vi delte, og jeg fikk mannen min tilbake til meg. Jeg vet bedre at alt så mange mennesker sier om DR ISIKOLO faktisk er sant da jeg fikk resultatet av arbeidet hans for meg 48 timer som han lovet. Stol på meg, han kan hjelpe deg også hvis du tror. Så bare ta kontakt med ham nå. E-postkontakten hans: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også WhatsApp/Viber ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  12. Takk Dr Ogundele! Mannen min ønsket skilsmisse fordi han møtte en annen kvinne, jeg fant ut om en stor trollformler. Etter arbeidet til Dr Ogundele kansellerte mannen min prosessen angående skilsmissen. Og kom hjem etter 24 timer og vi er nå lykkelige sammen. Jeg fortalte Dr Ogundele at jeg vil dele hans gode arbeid, det er derfor jeg deler dette her for at folk skal vite om denne flotte og ærlige mannen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer, kan du skrive til ham på WhatsApp og Viber Chat: +27638836445. Mitt eget navn er Sabina.

    SvarSlett
  13. Kraft til å bringe tilbake kjærligheten som gikk tapt, eller til å tiltrekke noen vi elsker. Å utføre kjærlighetsformler er en av de eldste magiske aktivitetene som er engasjert i av mennesker. Love Magic handler om å bringe tilbake lykke, så dette er delen av livet. Det er alltid indre grunner til hvorfor et par er (og hvorfor de ikke er det) i harmoni. Noen ganger kan det skje at til tross for kjærligheten mellom partnere, mangler harmoni, og forholdet tar slutt. Dr Ibinoba Love-magi er en perfekt sjanse til å fikse dette. Har du problemer med kjærlighetslivet ditt? Slagsmål? Disharmoni? Tenker du på å avslutte forholdet ditt? Ofte kan disse problemene løses Når du ikke er i stand til, til tross for mange forsøk på å komme sammen med drømmepartneren din, heter jeg Juliette.. Jeg er så spent på å få min ekskjæreste tilbake med hjelp av denne fantastiske Dr Ibinoba. Denne flotte mannen reddet mitt ødelagte ekteskap, og han har også hjulpet mange mennesker. Mannen min slo opp med meg ved å skilles fra meg for å gifte seg med en annen jente. Etter 5 år med ødelagt ekteskap får jeg fortsatt det som er mitt. Med hjelp fra dr Ibinoba, og nå er jeg glad for å dele med deg at det er noen der ute som kan redde ekteskapet ditt og bringe tilbake ditt ødelagte hjem, eks-forhold og ekteskap tilbake til deg hvis du har et forholds ekteskap eller helseproblem du kan kontakte til denne mannen på WhatsApp-nummeret hans: +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

    SvarSlett
  14. JEG FIKK MIN EKS TILBAKE MED DR DAWNS LØSNING
    Jeg kom i kontakt med DR DAWN gjennom en skriftlig attest om ham og kom også over mange attester om hvordan han hjelper andre med livet deres. Å komme tilbake med en eks er en av de mest intime følelsene som mange mennesker ville elske å oppleve, spesielt siden disse minnene med eksen vår alltid forvirrer tankene våre når noen andre gjør noen av de tingene som eksen vår pleide å gjøre. Jeg har vært aleneforsørger i nesten 6 år, og selv om min eksmann var borte fra barna mine, skulle jeg fortsatt ønske at han ville komme tilbake til meg en dag. Denne trylleformularen jeg møtte kjent som DR DAWN hjalp meg med mine ønsker, og jeg er glad for å si at jeg er tilbake med min eksmann. Resultatet manifesterte seg etter 48 timer, da han forsikret meg, og kjærligheten og forbindelsen vi delte ble utrolig gjenopprettet. Hvis du ønsker å komme tilbake med eksen din,
    *Hvis du ønsker å bli gravid.
    *Hvis du trenger å oppfylle ønsket ditt.
    kontakt denne store kjærlighetslegen på WhatsApp: +2349046229159
    E-post ( dawnacuna314@gmail.com)

    SvarSlett
  15. Jeg har funnet en guddommelig hjelper som er veldig ekte, ærlig og gjør det han sier han vil gjøre, det tok noen dager før trolldommen min kom frem i lyset og resultatene er fantastiske ... velsigne deg og Guds bevart deg trygg og frisk . Jeg fikk tilbake eksen min ved hjelp av Dr Ilekhojie. Hele mitt liv har jeg aldri sett noe sånt som dette, jeg føler meg veldig glad og tilfreds med at jeg tok den riktige avgjørelsen. Det er så ekte og mektig!! Whatsapp ham direkte +2348147400259). Hvis du vil ha ubetinget kjærlighet, må du gi deg selv fullstendig. Kjærlighet er en forpliktelse, ikke en følelse. Kjenn forskjellen. Forhold krever seriøst engasjement som de fleste ikke har. Ekteskap er enda vanskeligere, og de fleste er ikke i stand til å håndtere ansvaret for å være lojale, trofaste, engasjerte og hengivne til din ektefelle og livet ditt sammen fordi det er din prioritet og ingenting annet betyr noe. Ta kontakt med Dr Ilekhojie og finn løsninger på ekteskaps- eller forholdsproblemer E-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  16. (JULCIA..) MITT KORTE VITNESBYR kan være til stor hjelp for yopu eller en nabo. Ta deg tid til å LES…. Jeg trodde aldri på internett-magiske hjul eller spiritualist før jeg møtte Dr. ALASHIRA. Faktisk vil han fortsette å takke og dele sitt vitnesbyrd til hele verden. Jeg heter Adina Gilbert, ikke kall meg dommer, men jeg prøver bare å dele det gode arbeidet Dr. ALASHIRA gjorde for meg. Jeg respekterer ham virkelig fordi jeg ble nesten sint da mannen min forlot meg og barna uten grunn. Vi levde lykkelig før hans holdning til oss begynte å endre seg. Jeg tryglet ham om å fortelle meg hva som skjedde og årsaken til den plutselige endringen, men han sier fortsatt ingenting og han forteller meg alltid at alt er bra. Men denne holdningen til mannen min fortsatte og det såret barna mine og meg. Jeg var så forvirret og visste aldri hva jeg skulle gjøre. En dag dro han hjemmefra og kom aldri tilbake. Å, det var verre, og jeg ble nesten gal. forlater meg og barna har lete etter en måte å få ham tilbake vet hvordan han blokkerer nummeret mitt når jeg ringte med en annen linje en dame ta samtalen.. ikke før for noen måneder siden møtte jeg et vitnesbyrd på nettet om en flott dr Alashira hvordan han hjalp folk med å komme tilbake til kjærligheten. Med kjente alternativer gir jeg det en prøve...men alt forandrer seg for godt..min mann er tilbake og elsket meg til og med over forventningene mine.. ta kontakt med dr Alashira e-post dralahalah@gmail.com WhatsApp eller ring nummer 08115720823... . vær så snill, jeg anbefalte deg til ham han er flott.. e-post dralahalah@gmail.com WhatsApp +2348115720823..

    SvarSlett
  17. Jeg vil takke en veldig snill og mektig synsk som brakte tilbake min ekskone som forlot meg hun fortalte meg at hun ville være alene og forlot meg og barna jeg var knust hver dag jeg fortsetter å tenke hvordan jeg ville leve uten henne en dag jeg var på nett da jeg fant gode vitnesbyrd om Dr. WALE, så kontaktet jeg ham. Han ba meg ikke bekymre meg, hun vil være tilbake innen noen uker etter at han hadde trollbundet kjærligheten. Jeg hadde denne vakre følelsen inni meg at alt vil bli bra igjen når Dr. WALE svarer på meg og ga meg instruksjonen hans, Til min største overraskelse neste uke var hun tilbake til meg og familien hun fortalte meg at hun var trist fordi hun ikke kunne bli gravid siden vi har prøvd, men Dr WALE har også løst at nå er hun gravid i fire uker. Jeg er så spent at jeg anbefaler ham at han er kraftig og kan hjelpe deg også med forskjellige problemer. kontakt via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  18. Jeg giftet meg med skolekjæresten min, vi har begge to barn sammen. vi levde fint ikke før stemoren hans kom på besøk til oss. etter en uke hun dro, begynte mannen min å ha en morsom oppførsel mot meg. Jeg ble sjokkert og overrasket fordi jeg aldri visste hva jeg gjorde galt. han fortalte meg at han avslutter ekteskapet vårt, og han vil også ta barna med seg. fordi jeg visste at mannen min ikke var denne typen mann med dårlig hjerte, måtte jeg bare se etter en løsning i tide. det var slik jeg kom over DR WALE så mange gode vitnesbyrd om ham. så jeg kontaktet ham fortalte ham alt som foregikk med meg. DR WALE fortalte meg at han ville forberede en trolldom for meg, og han ba meg få noen ting som jeg betalte for dem. etter at han hadde trollbundet meg, viste han seg at stemoren min sto bak alt som har skjedd i ekteskapet vårt. hun gjorde en spell for atskilt jeg og mannen min, mannen min stemor er nå i skam. alt takket være DR WALE som kom til rett tid for å hjelpe meg ut av dette rotet. DR WALE er en god mann med sine ord. du også kan kontakte ham, og han vil bringe din lykke tilbake. WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  19. Jeg var på randen av å miste ekteskapet mitt da Dr Ilekhojie gikk inn. Mannen min hadde søkt om skilsmisse etter en uendelig tvist og følelsesmessige overgrep vi begge ble utsatt for på grunn av misforståelser. Han forlot huset og nektet å komme tilbake. Jeg søkte en genuin løsning, vel vitende om at jeg ikke ønsker å lide en ny pendel på grunn av skilsmissesaker og å miste mannen min på 12 år. Jeg overholdt prosedyrene hans for forsoning, noe som var veldig enkelt. Kjærligheten og forbindelsen mellom meg og partneren min ble gjenopprettet, og han kom tilbake og ba om at skilsmissen ble kansellert. Det er for et faktum at Dr Ilekhojie er ærlig og gjennomsiktig når det gjelder å hjelpe mennesker, og du kan også lese dette, få løsningen du søker i ekteskapet eller forholdet ditt. kontakt ham for hjelp nå. Her hans kontakt. WhatsApp: +2348147400259 E-post: (gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  20. Noen ganger skjer det dritt i ekteskapene våre, men det vil ikke alltid vare når vi kjemper for å få dem fikset, jeg hadde problemer med ekteskapet mitt juli 2021 det var en forferdelig opplevelse at jeg nesten mistet ekteskapet, mannen min trodde jeg var utro fordi jeg alltid motta telefoner fra jobben jeg prøvde å få ham til å forstå at de bare er kollegene mine han trodde aldri på meg han søkte om skilsmisse og papirene var ute, det var som en drøm for meg, men det var en realitet jeg trengte å stoppe ham fordi jeg elsker ham, det var et vakkert ekteskap og jeg kunne ikke engang forestille meg å forlate ekteskapet mitt, jeg måtte søke hjelp fra DR WALE jeg forklarte situasjonen min for ham og selvfølgelig hjalp han meg, han forberedte en kjærlighetsform for meg og forsikret meg om sikkerhet, Mannen min stoppe skilsmissen og elske meg igjen, Det er derfor jeg er her for å fortelle folk om DR WALE og hvordan han har hjulpet meg. Hvis du går gjennom problemer med ekteskap og forhold, er det bare å nå ham WhatsApp/Viber: ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  21. Noen ganger skjer det dritt i ekteskapene våre, men det vil ikke alltid vare når vi kjemper for å få dem fikset, jeg hadde problemer med ekteskapet mitt juli 2021 det var en forferdelig opplevelse at jeg nesten mistet ekteskapet, mannen min trodde jeg var utro fordi jeg alltid motta telefoner fra jobben jeg prøvde å få ham til å forstå at de bare er kollegene mine han trodde aldri på meg han søkte om skilsmisse og papirene var ute, det var som en drøm for meg, men det var en realitet jeg trengte å stoppe ham fordi jeg elsker ham, det var et vakkert ekteskap og jeg kunne ikke engang forestille meg å forlate ekteskapet mitt, jeg måtte søke hjelp fra DR WALE jeg forklarte situasjonen min for ham og selvfølgelig hjalp han meg, han forberedte en kjærlighetsform for meg og forsikret meg om sikkerhet, Mannen min stoppe skilsmissen og elske meg igjen, Det er derfor jeg er her for å fortelle folk om DR WALE og hvordan han har hjulpet meg. Hvis du går gjennom problemer med ekteskap og forhold, er det bare å nå ham WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  22. Mannen min pakket ut av huset for å bo sammen med en annen dame han møtte på nettet, og han sendte meg skilsmissepapirer. Jeg ønsket ikke skilsmisse på grunn av kjærligheten jeg har til mannen min, jeg vil ikke at familien min skal gå i stykker. Jeg mistenkte at kvinnen brukte en trolldom for å binde mannen min slik at han ikke kan komme tilbake til familien sin. Jeg lette etter tips om hvordan jeg kan vinne mannen min tilbake, og jeg kommer over en kommentar som sier at DR WALE hjalp henne med å få mannen tilbake etter flere måneders samlivsbrudd, og jeg tok WhatsApp-nummeret til DR WALE som var til stede på kommentaren og WhatsApp +2347054019402 ham om problemet mitt, og han svarte meg og hjelpe meg med å gjenopprette mannen min innen en uke, og akkurat nå er mannen min tilbake hos meg, og han er enda mer kjærlig og omsorgsfull. Du kan også kontakte DR WALE for å få hjelp på WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com DR WALE er den rette personen å kontakte om forholdet ditt eller ekteskapsproblemer, og han vil hjelpe deg med å få tilbake eksen din, og jeg er veldig glad for å vitne om hans gode arbeid

    SvarSlett
  23. Jeg kontaktet Dr Ilekhojie for å hjelpe meg med å gjenopprette ekteskapet mitt. Etter 2 år med skilt, elsket jeg fortsatt mannen min og ville ha ham tilbake. Mannen min skilte seg fra meg fordi han møtte en yngre kvinne på jobben. Etter 17 års ekteskap kunne jeg ikke gi mannen min et barn, og selv om det ikke var min feil, satte jeg pris på ham fordi han var tålmodig med meg i mange år. Jeg forklarte alle problemene mine til Dr Ilekhojie, og han lovet å hjelpe meg hvis jeg er seriøs og villig til å stole på ham. Bare innen 72 timer kjørte mannen min milevis til huset vårt og spurte om vi kunne jobbe oss sammen igjen og forsone oss. Han forklarte meg hvor elendig han har vært de siste årene og ba om å få flytte hjem igjen. Dr Ilekhojie ga meg også urter for fruktbarhet, og nå er ekteskapet mitt tilbake og jeg bekreftet at jeg allerede er 18 uker gravid. Kontakt hans e-post: gethelp05@gmail.com eller hans whatsapp-kontakt: +2348147400259

    SvarSlett
  24. Hei seere på nettet, jeg er her for å dele mitt vitnesbyrd om hvordan jeg ble hjulpet til å få min kone tilbake. Jeg var en juks og min kone tok meg flere ganger. Jeg prøvde å fikse meg selv og hver gang endte jeg opp med å jukse om og om igjen. Jeg skjønte vel ikke hva hun betydde for meg før hun hadde forlatt meg alene. Jeg begynte å finne en måte å få henne tilbake på, men ingenting ser ut til å fungere perfekt før jeg kom over en artikkel om DR WALE som hjalp mange mennesker globalt med å få tilbake forholdet. Jeg tok kontakt med ham på WhatsApp-nummeret hans via +2347054019402, og han forsikret meg om at min kone vil komme tilbake til meg innen noen uker med hans kraftige magi, og jeg betalte noen euro for materialene som trengs for arbeidet. Overraskende nok kom min kone hjem etter noen uker og sa at hun fortsatt elsker meg, og jeg sverget å aldri være utro mot henne lenger. Alt takket være DR WALE. WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  25. Jeg tok nesten livet mitt på grunn av mannen min som forlot meg og sluttet å ringe. Han sa at han ikke elsker meg lenger, jeg prøvde å tigge ham, men han vil ikke svare meg før vi hadde en kamp og slo opp i seks måneder, etter det innser jeg at jeg ikke kan dra uten ham. Jeg prøvde alt mulig for å få ham tilbake, men mislyktes. inntil jeg kom over denne mannen som heter DR WALE på nettet, kontaktet jeg ham og fortalte ham alt som har skjedd mellom meg og mannen min før vi skilte oss. Han spurte meg ikke så frykte at alt skal bli bra igjen. han ba meg betale for gjenstander som han ville brukt til å forberede kjærlighetsformularet for meg, og jeg betalte og fulgte alle råd og instruksjoner han ga meg. Etter å ha hjulpet meg med en kjærlighetsform, og se, kom mannen min tilbake innen en uke. ba meg om tilgivelse, jeg ble så overrasket over at trollformler som DR WALE fortsatt eksisterer. Hvis noen her trenger litt hjelp, med all oppriktighet, kontakt DR WALE i dag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com
    Du er faktisk den beste DR WALE takk for at du gjorde hjemmet mitt til et lykkelig hjem igjen. Jeg kan aldri slutte å snakke om deg sir. han er virkelig en flott mann, du kan kontakte ham for løsning for alle slags problemer som
    (én) lotteriformidling
    (to) eks tilbake
    (tre) bli gravid
    (fire) kur for enhver form for sykdom, sykdom og infeksjon
    Og mange andre kontakter denne flotte mannen i dag og får din
    Problemer løst 100%

    SvarSlett
  26. Det var guddommelig møte odumodugreat den store! Er en ære å introdusere for deg min åndelige far som har rørt og forandret så mange liv med sin åndelige hjelp. Kontakt odumodugreattemple@gmail.com for alle slags problemer og ikke glem at det ikke er noe problem uten løsning. Ting jeg kan stole på at han gjør 1.Bring back Love one, det er din mann eller kone eller din forlovede som forlot deg kan bringes tilbake. 2. Ekteskapsrestaurering. 3.lidelse av slikt. 4.Jobbforfremmelser. 5.Du vil vinne i lotto og mange flere som fortsatt teller. 6. Hvis du trenger frukten av livmoren. Han er veldig flink og sosial. Kontakt ham nå, og du vil ha et vitnesbyrd og historien din vil endre seg. Whatsapp-nummer: +2349056504566 eller e-post: odumodugreattemple@gmail.com

    SvarSlett
  27. Ekte hackere er den beste løsningen for å gjenopprette stjålet kryptovaluta. De hjalp meg med å gjenvinne mine tapte tokens etter å ha blitt offer for en phishing-svindel på Telegram der angriperne fikk tilgang til lommeboken min og stjal alle myntene mine. Ved hjelp av Genuine Hackers var jeg i stand til å gjenopprette totalt 11,8 BTC og 6,479 ETH innen 2 dager etter at jeg sendte inn saken. Kontakt GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592 for pålitelige og effektive gjenopprettingstjenester.

    SvarSlett