onsdag 24. november 2021

Jul i Nidaros - med Chand! - AVLYST!


Vi er fryktelig lei oss for å måtte melde at vi også i år må avlyse julekonsertene. Dette hadde vi ikke sett for oss i år, men smittesituasjonen gjorde det også denne gangen umulig å gjennomføre.

Kjøpte billetter refunderes.


Ja, det er virkelig med stor begeistring vi ser fram til årets julekonsert! Allerede i 2010 samarbeidet vi med Chand Torsvik på Trondhjemsnatt, og nå har vi altså vært så heldig å få presentere han for vårt publikum igjen. Vi er selvsagt veldig glad for å fortsette den gode tradisjonen siden 2003, selv om vi måtte hoppe bukk over fjorårets konsert. De siste årene har vi spilt 2 konsert på en ettermiddag, og vi har fylt opp Rådhussalen med god julestemning. I år blir intet unntak. Vi har satt sammen et stemningsfullt og trivelig program, med både kjent og sikkert ukjent julemusikk.

Chand ble kanskje først kjent som Norges første X-faktor vinner i 2009, nå i høst så vi han som deltager i Stjernekamp. Han har en lang artistkarriere bak seg, og har valgt ut noen av sine aller beste låter som vi er så heldig å få akkompagnere han på. Han har selvsagt med seg gitaren også, så her blir det variert og vakkert.

Vi gleder oss til å forbered, og framføre den gode julemusikken i Bibliotekets flotte gamle Rådhussal, lørdag 18. desember kl 1400 og 1600.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar