onsdag 17. november 2021

Trondhjemsnatt - nok en gang til stor begeistring!



Ikke bare er vi takknemlige for at vi endelig fikk spille Trondhjemsnatt igjen, men at vi denne gangen klarte å fylle kirka og vel så det, er mer enn vi hadde håpet på! Dette ble virkelig all time high!

Sammen med Stephen Brandt-Hansen og hans vokalgruppe dubEdåre og A Cappellissimo, klarte vi å skape en uforglemmelig kveld både for publikum og alle oss som var på scenen. Det er ikke uten grunn vi like å kalle Trondhjemsnatt for årets høydepunkt.

Stephen Brandt-Hansen


Vokalgruppen dubEdåre.


Konsertprogrammet vekslet mellom artistene og med samspill, noe som gjorde konserten variert og underholdende. Stephen Brandt-Hansen framførte 6 sanger, noen av dem i helt ferske arrangementer laget til oss for anledningen. Med sin helt unike stemme og fengslende innlevelse, tok han publikum med storm! A Cappellissimo skuffet heller ikke, vi vet vi får den aller beste korsang når Grete Daling og hennes gullstruper år etter år deltar på Trondhjemsnatt.


A Cappellissimo


Hovedstykket i vårt eget repertoar var Kevin Norburys "Variations on "Maccabeus", et sett variasjoner over Händels tema, best kjent som salmen "Deg være ære". Teknisk og musikalsk utfordrende, men også gjenkjennelig og hørbar for alle. Som alltid på Trondhjemsnatt, velger vi det meste av musikken fra Frelsesarmeens eget rikholdige repertoar for brassband.
Vi vil også trekke fram vår egen solist på trompet, Kristin Hetland, som strålende framførte Ole Edvard Antonsens "Vidda"! Top class!

Kristin spiller "Vidda" nydelig!

Tusen takk til vårt store publikum som kommer år etter år og til alle nye som finner veien til våre konserter! Vit at dere er med på å gi Frelsesarmeen et godt overskudd fra konserten, penger som går til deres sosiale arbeid i Trondheim.

Tusen takk!


Foto: Rune A. Wold

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar