lørdag 17. september 2022

Brasstreffet i fin ramme!

Christian framførte tema fra filmen Chaplin, nydelig!

 Årets Brasstreff ble arrangert søndag 11.9. av Ila Brass Band, for anledningen på Royal Garden. Dette årlige treffet har vært en årlig happening siden 1981, med et og annet opphold. Antallet medvirkende brassband har variert, fra det i starten var Ila Brass Band, Trondheim Politis Brassband (nå Trondheim Brassband) og Solbakken skolekorps (nå Solbakken og Vikåsen skolekorps). Siden kom flere til, noen har vært med hele tiden og noen har pauset innimellom pga andre konserter og oppdrag.

I år deltok Ila Brass Band, Flå Musikkorps, Jonsvatnet Brass, Nidaros Brass Band, Trondheim Brassband og Trøndelag Ungdomsbrassband. En flott samling av brassmusikere i alle aldre, fra de i startgropa av en brassbandkarriere til oss godt voksne (og vel så det). Spennet i musikk var stort og vi fikk et svært variert program i løpet av søndagskvelden. Storsalen i Royal Garden var fylt til trengsel og entusiasmen var stor. 

Vi hadde ikke deltatt på noen år, så vi hadde en fin kveld sammen med nye og gamle musikkvenner, og fikk en herlig start på høstsesongen!

Takk til Ila Brass Band som hadde organisert et stort og flott arrangement.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar