lørdag 7. juni 2014

On tour 2014 - Dag 2

Dagen starta kl 0900 med avgang fra Crawley til Gatwick for å hente Christian sin koffert som hadde strandet i Oslo i går. Det gikk greit, så gikk turen vestover til Cardiff hvor vi sjekka inn på Mercure Holland House Hotell. Litt fritid for lunsj på eget initiativ, før vi dro til øving i et annet walisisk toppband, Tongwynlais Temperence Band, sitt øvingslokale. Hyggelig møte med Cory's dirigent, Philip Harper, for gjennomgang av fellesnummer. Så dro vi til Wales Millennium Centre hvor vi ble innsjekket og installert i garderobe og konsertsal. Etter nøye forberedelser med oppstilling og banner var vi klare for å starte konserten kl 2000. For et entusiastisk publikum spilte vi Introduction (Aagaard-Nilsen), I himmelen (Kjerulf/Brevik) med Mette som serverte nydelig flygelhornspill, så avsluttet vi med Hercab (Trovesi/Gilje) hvor Karen presenterte en uforglemmelig basstromboneintro!
Cory Band spilte en variert avdeling med soloinnslag fra Owen Farr (althorn), Chris Thomas (trombone) og Tom Hutchinson (kornett). Etter pause slo vi oss sammen for 5 fellesnummer, med Ildfuglen som finale og Four Brothers som ekstranummer. Kjemperespons fra publikum og en stor opplevelse for alle i Nidaros Brass Band!
Etterpå ruslet vi til Damiro's Restaurant på Cardiff Bay og avrundet dagen med mat og drikke. En opplevelsesrik dag for oss alle sammen!

Joint euphs!
Joint percussion players!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar