onsdag 8. januar 2020

2020 - Kameleonens år? - AVLYST!

Dette skulle bli et av vårens høydepunkt, men vi så oss nødt til å føle på samfunnsansvaret og avlyse konserten. Veldig trist for oss som har jobba og forberedt dette i lang tid, for våre gjester og for publikum. Men musikken har vi med oss, og vi forbereder nye høydepunkter, følg med her og på Facebook!

Ja, hvorfor ikke? En kameleons skiftninger i farge reflekterer godt den variasjon i musikkuttrykk vi hele tiden søker å formidle på våre konserter.
Vi har igjen satset høyt og invitert en profesjonell dirigent fra Nederland og verdens beste tubaist til selveste nasjonalhelligdommen! Det er med stor stolthet og glede vi ser fram til å samarbeide med Maurice Hamers og Øystein Baadsvik. Og toppen på kransekaka er selvsagt å få presentert resultatet på en stemningsfull og kanskje litt annerledes konsert, Chameleon, sammen med disse to i Nidarosdomen 15. mars.

Maurice Hamers (1962) er komponist og dirigent, han studerte trompet og direksjon av janitsjar- og fanfarekorps ved konservatoriet i Maastricht, Limburg. Hamers har vært dirigent for flere velrenommerte amatørorkestre i Nederland, og fra 1995 til 2000 var han sjefsdirigent for den Nederlandske Marinens musikkorps. Nå arbeider han for Musikhochschule i Augsburg i Tyskland. Han gir ofte workshops og opptrer som gjestedirigent for orkestre, i tillegg til nederlandske korps har han for eksempel dirigert korps i Trondheim og Karlskrona. Hamers har ved flere anledninger gjort ulike oppdrag for Norges Musikkorps Forbund som å dømme i Norgesmesterskapet for janitsjarkorps og lede dirigentsymposier. I år er han en av hovedforeleserne på Hellsymposiene 2020.
På konserten har han valgt å dirigere noen av sine egne verker, bl.a. Chameleon for esstuba og brassband, en komposisjon han fikk 1. pris for i komponistkonkurransen på EM for Brassband i 1991. Her skildres de fargeforandringene en kameleon gjennomgår med stemningsskifter i musikken, og med Øystein Baadsvik som solist blir dette en helt magisk opplevelse i Domen. Et av Hamers' hovedverker er Die Alpen, som foruten å referere til Alpenes variasjoner i utseende, værskiftninger og årets forandringer, også relaterer seg til livets opp- og nedturer, storm og stille, lys og mørke.
Hamers er for oss et helt nytt bekjentskap og ser fram til samarbeidet med stor spenning!

Øystein Baadsvik derimot, har vi samarbeidet med tidligere, og mange av oss har spilt med Øystein i korps her i Trondheim for over 30 år siden! Foruten å være en utrolig likandes og fin fyr fra Byneset, har han klart å bygge seg en karriere som en av verdens mest velrennomerte tubasolister. Han er også aktiv som dommer, lærer og foreleser over hele verden, og har gjort en rekke CD-innspillinger, bl.a. med Chameleon. Øystein er en virtuos og vár tubaist, og hans repertoar for konserten vil være nøye tilpasset Domen og dens akustikk og stemninger.
Gjett om vi gleder oss til å spille sammen med Øystein igjen!

Vi ønsker publikum hjertelig velkommen til en ny, spennende og stemningsfull musikkopplevelse med Nidaros Brass Band og prominente gjester i Nidarosdomen 15. mars kl 2000!

Forsalg av billetter på ticketmaster.no



1 kommentar:

  1. A GREAT SPELL CASTER (DR. EMU) THAT HELP ME BRING BACK MY EX GIRLFRIEND.
    Am so happy to testify about a great spell caster that helped me when all hope was lost for me to unite with my ex-girlfriend that I love so much. I had a girlfriend that love me so much but something terrible happen to our relationship one afternoon when her friend that was always trying to get to me was trying to force me to make love to her just because she was been jealous of her friend that i was dating and on the scene my girlfriend just walk in and she thought we had something special doing together, i tried to explain things to her that her friend always do this whenever she is not with me and i always refuse her but i never told her because i did not want the both of them to be enemies to each other but she never believed me. She broke up with me and I tried times without numbers to make her believe me but she never believed me until one day i heard about the DR. EMU and I emailed him and he replied to me so kindly and helped me get back my lovely relationship that was already gone for two months.
    Email him at: Emutemple@gmail.com  
    Call or Whats-app him: +2347012841542

    SvarSlett