mandag 14. september 2020

Konserthøsten - endringer og utfordringer!

Sommeren er vel overstått, vi er godt i gang med øvelser og forberedelser til nye konserter som vi nå satser alt på å gjennomføre. Som mange korps mistet vi hele våren, for vår del røyk 2 konserter, Englandstur og 10 spilleoppdrag for Trondheim havn. Vi har klart oss godt både økonomisk og musikalsk, og vi er nå ivrige etter å få spille for publikum igjen og synes det er rart å tenke på at siste konsert vi spilte var julekonsertene i 2019! 

Årets første konsert!
Konserten skulle etter planen spilles i Hasselvika søndag 27. september, der vi var invitert av Hasselvika musikklag. Vi hadde gleda oss til dette, men av smittevernhensyn er denne konserten nå utsatt til 2021.

Det gledelige er allikevel at søndag 4. oktober er vi invitert av Flå musikkorps til å delta på Høstkonsert på Flå skole, der også Hasselvika musikklag er invitert. Dette blir en herlig start på sesongen hvor vi vil presentere en nydelig bukett av våre egne solister! Principal Kristin Hetland vil spille Ole Edvard Antonsens Vidda på trompet, solohornist Tor Ødegaard spiller Fordi eg elskar deg, og hele trombonegruppa swinger seg i Cole Porters hit It's all right with me. Mye å glede seg til!

Trondhjemsnatt!
Søndag 15. november er det for 11. gang klart for årets Trondhjemsnatt, også denne gang i samarbeid med Frelsesarméen i Trondheim. Dette er en meningsfylt og god tradisjon som vi hvert år satser stort på, og legger ned mye arbeid for. Vi har lagt opp til et variert og stemningsfullt program som passer kirka og anledningen.

Det er virkelig med stor glede vi denne gang vil presentere Stephen Brandt-Hansen som sangsolist på konserten! Han er en fantastisk artist som har en lang karriere bak seg i Norge og utlandet. Han debuterte i rollen som Jesus i Jesus Christ Superstar på Trøndelag Teater i 2001. Stephen har valgt ut en fin miks sanger som vi er så heldig å få akkompagnere. Hans stemme er helt spesiell og vi lover en gripende aften på alle vis.

Kammerkoret A Cappellissimo er selvsagt med på å skape god stemning, både med egne sanger og sammen med oss. Dette er et fantastisk kor vi har hatt gleden av å samarbeide med helt siden 2014. Med Grete Daling som dirigent og musikalsk leder er vi alltid trygge på at repertoar og kvalitet er av beste sort.




Årets konsert vil bli spilt etter alle kunstens smittevernregler, noe som bl.a. dessverre betyr begrenset antall billetter i salg, men vi lover en alldeles strålende konsertkveld i Vår Frue kirke.


Jul i Nidaros - Julekonserter!
Neste endring gjelder julekonsertene, opprinnelig planlagt til lørdag 19.12. i Rådhussalen i Biblioteket, som hvert år siden 2003. 
NB! Her blir det endring i både tid og sted:

Søndag 20. desember åpner vi dørene til Kulturtorget i Bibliotekets foaje i 1. etg. Her er det godt med plass for å holde smittevernavstand, og vi håper å trekke "fulle hus" med publikum for to stemningsfulle julekonserter. 
Høsten 2019 spilte vi i vår egen trombonist Øystein sin vielse i Værnes kirke, der vi stiftet bekjentskap med sangeren Sofie Venæs fra Hegra. Vi falt pladask for hennes nydelige stemme og vesen, og spurte henne straks om hun ville være sangsolist på julekonsertene våre i år, noe hun heldigvis takket ja til! Sofie har etter musikklinje og folkehøgskole utdanning fra Musikkteaterhøgskolen i Oslo, hvor hun nå jobber som freelance artist. Dette samarbeidet gleder vi oss til og vi lover publikum nydelig julemusikk framført av en vakker sanger og et brassband i særdeles god julestemning.

Forsalg av billetter primo desember.


Vi er klare til å møte de utfordringer dagens koronasituasjon krever, og ønsker publikum igjen velkommen til gode og trygge konsertopplevelser sammen med oss i 
Nidaros Brass Band og vår musikalske leder Geir Ulseth!

1 kommentar:

  1. A GREAT SPELL CASTER (DR. EMU) THAT HELP ME BRING BACK MY EX GIRLFRIEND.
    Am so happy to testify about a great spell caster that helped me when all hope was lost for me to unite with my ex-girlfriend that I love so much. I had a girlfriend that love me so much but something terrible happen to our relationship one afternoon when her friend that was always trying to get to me was trying to force me to make love to her just because she was been jealous of her friend that i was dating and on the scene my girlfriend just walk in and she thought we had something special doing together, i tried to explain things to her that her friend always do this whenever she is not with me and i always refuse her but i never told her because i did not want the both of them to be enemies to each other but she never believed me. She broke up with me and I tried times without numbers to make her believe me but she never believed me until one day i heard about the DR. EMU and I emailed him and he replied to me so kindly and helped me get back my lovely relationship that was already gone for two months.
    Email him at: Emutemple@gmail.com  
    Call or Whats-app him: +2347012841542

    SvarSlett