onsdag 16. desember 2020

Blir det jul uten julekonsertene?

Så gikk det slik vi aller helst ikke ønsket, julekonsertene den 20. desember måtte avlyses p.g.a. økende smitte og strengere smitteverntiltak i Trondheim. Vi hadde forberedt oss musikalsk og vi hadde utarbeidet en god smittevernplan for gjennomføringa av konserten, men denne gangen holdt det ikke. Det er veldig leit, men vi er overbevist om at vi tok den rette avgjørelsen.
Musikk går ikke ut på dato, det gjelder kanskje spesielt julemusikk, og vi lover å presentere det vi nå hadde planlagt på seinere julekonserter. Og, vi har masse mer på lager, vårt notearkiv strutter av god julemusikk!

Om du synes noe mangler i juleforberedelsene, er det fremdeles mulig å kjøpe vår jule-CD: "Jul i Nidaros" (2016) ved å sende en mail til: cd@nidarosbrass.com, eller du kan høre den på Spotify og iTunes. Så det skal absolutt være mulig å komme i julestemning!

Her er en av godbitene på plata, "In the bleak mid-winter", med fantastiske Tor Ødegaard som solist på sitt althorn.



Konsertåret 2020 ble veldig spesielt for oss alle. Noen korps fikk spilt flere konserter, men for vår del ble det bare en eneste konsertframførelse, men til gjengjeld sammen med gode brassvenner i Flå musikkorps den 4. oktober. Flere store konsertproduksjoner og en Englandstur måtte kanselleres, men vi gir oss ikke! Vi har lagt planer fram til sommeren 2022, det er bare å følge med for drypp av nyheter.

Vi ønsker med dette vårt trofaste og gode publikum en riktig God Jul og et Godt Nytt Musikkår i 2021, som uten tvil må bli bedre enn 2020!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar