tirsdag 20. april 2021

Året som nesten forsvant - nye muligheter!

 Vi forsøkte om og om igjen, håpet på lettere restriksjoner, avlyste, utsatte.... men ender altså opp med at en vårsesong som fullt band atter en gang forbigås i stillhet uten konserter. Dette er ufattelig trist for oss alle i korpsbevegelsen, og nå er det viktigere enn noen gang å holde motivasjonen oppe og se framover mot nye muligheter i høstsesongen 2021.

Vi heldig å ha gode samarbeidspartnere på konsertarrangørsida, sånn at planlagte konsert i Kimen, som gjester Hell Brass Band (9.5.), utsettes til 2022, og sommeravslutningstur til Hasselvika (5.-6.6.) er under ny planlegging. Vi er selvsagt lei oss for at vi nå må utsette begge disse besøkene for andre gang, men alle gode ting er 3, ikke sant?

I skrivende stund har vi dog avholdt 3 gruppeøvelser i marsperioden med maks 20 stk, og i mai vil vi gjennomføre 2 gruppespillinger med maks 10 stk. Dette har vært et kjærkomment tiltak for de i bandet som har ønsket, og hatt anledning til å delta på musikalsk aktivitet i trygge rammer.


Nå satser vi alt på bedre tider med gjennomført vaksinasjonsprogram, og en god gjenåpningsplan for korpslivet som vi alle elsker og trenger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar