torsdag 7. oktober 2021

Trondhjemsnatt er tilbake!

Søndag 14. november er det for 11. gang klart for årets Trondhjemsnatt, også denne gang i samarbeid med Frelsesarméen i Trondheim. 
Dette er en meningsfylt og god tradisjon som vi hvert år satser stort på, og legger ned mye arbeid for. Vi har lagt opp til et variert og stemningsfullt program som passer kirka og anledningen.


Det er virkelig med stor glede vi vil presentere Stephen Brandt-Hansen som sangsolist på konserten! Han er en fantastisk artist som har en lang karriere bak seg i Norge og utlandet. Han debuterte i rollen som Jesus i Jesus Christ Superstar på Trøndelag Teater i 2001. Stephen har valgt ut en fin miks sanger som vi er så heldig å få akkompagnere. Hans stemme er helt spesiell og vi lover en gripende aften på alle vis.

Kammerkoret A Cappellissimo er selvsagt med på å skape god stemning, både med egne sanger og sammen med oss. Dette er et fantastisk kor vi har hatt gleden av å samarbeide med helt siden 2014. Med Grete Daling som dirigent og musikalsk leder er vi alltid trygge på at repertoar og kvalitet er av beste sort.




Etter fjorårets korona-avlysning, blir det i år spesielt fint å ønske et stort publikum tilbake til en strålende konsertforestilling i Vår Frue kirke. 

Billetter kan du kjøpe her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar